Γατάκια, να μια Αποκάλυψη: O Bill Gates είναι Δρακονιανός

Συζήτηση στην κατηγορία 'Hoax και Εξαπατήσεις στο web' που ξεκίνησε ο χρήστης constantinos, 7 Οκτ 2013.

 1. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  [IMG]
  Η ανθρώπινη βλακεία είναι αστείρευτη ομολογουμένως, μα από την άλλη, είναι αλήθεια πως χάρη σε αυτή τα πράγματα μπορουν να έχουν μια εντελώς διασκεδαστική πλευρά, απομονώνοντας την από την άλλη πλευρά η οποία είναι άκρως επικίνδυνη.

  Οι ίδιοι βέβαια, αυτοί που πιστεύουν την κάθε βλακεία που διαδίδεται και έχει να κάνει με κάθε λογής συνωμοσία η οποία περιλαμβάνει προέλευση από άλλους πλανήτες, μέχρι πλάσματα τα οποία ζουν κάτω από την γη και έχουν δυνατότητα να παίρνουν ανθρώπινη μορφή, πιστεύουν πως είναι Αφυπνισμένοι Μαχητές του Φωτός και στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι στην τάξη των εθνικιστών και τέλος πάντων των αηδιών των οποίων διαδίδουν τα απροκάλυπτα η μη, ακροδεξιά blogs.
  Αυτοί οι τύποι, τέλος πάντων, αυτό-αποκαλούνται: Αφυπνισμένοι Έλληνες και ανάμεσα στα υπόλοιπα απίστευτα, μιλούν για την ύπαρξη κάποιων πλασμάτων των Δρακονιανών, οι οποίοι, όπως λένε, είναι Ερπετομορφιστές και υπάρχουν διάφορες ράτσες από αυτούς, οι οποίοι φυσικά είναι εχθροί των Ελλήνων (εμ, τι;)...
  Στη περίπτωση μας, έχουμε να κάνουμε με Ερπετομορφιστές Δρακονιανούς τύπου και ονόματι Αλοϊγκόρ.
  Τα Αλοϊγκόρ είναι οι μόνοι Ερπετήτες όπου είναι γενετικά τροποποιημένοι να μπορούν να παίρνουν μορφές ανθρώπων, όποια μορφή αυτοί θελήσουν, κάτι σαν χαμαιλέοντες.
  Όλοι οι άλλοι ερπετόμορφοι δεν μπορούν να αλλάξουν μορφή εκτός από τεχνητό δέρμα.

  Ντάξει; :coola
  Το πιο τρανταχτό "επιχείρημα", σε όλα αυτά είναι:
  Ανάμεσα στους Δρακονιανούς, είναι πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες (πχ: Elvis Presley, M. Jacksn, κλπ), πολιτικοί και άλλοι (από τον Χίτλερ, ως την Μέργκελ και τον Ομπάμα). γνωστοί επιχειρηματίες και αρκετοί ακόμα, από αθλητές, ηθοποιούς, tvstars, τραγουδιστές, κλπ.
  Ε, λοιπόν, ανάμεσα τους είναι και ο Bill Gates και αυτή η ...αποκάλυψη, προέκυψε από σπόντα, από την αγαπημένη ελληνοπρεπή αφυπνισμένη ιστοσελίδα που μας "ενημέρωσε" και για το πότε θα διαλυθεί η Microsoft!

  >>> Δείτε και τα σχετικά βίντεο που το -εχμμμμ- αποδεικνύουν (πως ο Gates είναι Δρακονιανός, ντε):  To πρόβλημα, δεν είναι σε αυτούς που λένε όλα αυτά, μα σε όσους τα πιστεύουν και αναπαράγουν, πρωτίστως.
  Κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για:
  και θα καταλάβετε τι εννοώ.... :fap
  Αρέσει σε ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΣ και Maria Afentouli
 2. DarkGoth Παιδί για τις δουλειές του Forum

  θα μας φανε τα βριλ και τα νεφελειμ... :fap:eek:... ωωω, ρεεε!!!... τι διαβαζω βραδυατικα...
  trollface.gif
  Αρέσει σε Maria Afentouli
 3. η μόδα τον reptilians ή dragonians γενικά των ερπετόμορφων ξεκίνησε από μία ταινία με τον Μπομπ χοσκινς που έκανε τον γνωστό υδραυλικό από βιντεοπαιχνίδι....