Ερωτήσεις για το Popcorn time

Συζήτηση στην κατηγορία 'Γενικά Τεχνολογικά θέματα' που ξεκίνησε ο χρήστης giorgos.f, 5 Σεπ 2014.

 1. Καλό μεσημέρι, βρίσκομαι στη Γερμανία και θέλω να βλέπω καμμία ταινία που και πού. Μπαίνω στο gamato και σε αλλά Ελληνικά sites βλέπω μια ταινία. Εδω ομως γενικά με τις ταινίες πέφτει πρόστιμο χίλια ευρώ αν κατεβάσεις η μοιράσεις.
  Ειναι καλύτερα να βλέπω ταινίες με το τρόπο που τις βλέπω η νομίζεται οτι τα 2 πιο πάνω προγράμματα ειναι και αυτα καλά ? Αυτά τα προγράμματα έχουν πχ 200 ταινίες που μπορεί κάποιος να δεί χωρίς να μπεί στο internet ? Πόσο επικίνδυνο είναι έαν είναι? Θα μοιράζω σε άλλους ταινίες ?

  Τα παιδιά που εχουν εμπειρία ας με βοηθήσουν για να μην πλέξω την οικογενειά μου μου σε προβλήματα.
  Για αυτά τα 2 προγράμματα έμαθε απο το osarena σήμερα. Δεν έχω γνώσεις υπολογιστή,εχω επιφανειακές γνώσεις αλλά χρησιμοποιω tor με τις ρυθμίσεις που έχει χωρίς κανένα πρόσθετο.
  Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
 2. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  Κοίτα, το να σε πάνε φυλακή ή να σου βάλουν πρόστιμο, επειδή είδες μια ταινία on-line, προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί. Βλέποντας χθες την ερώτησή σου, ρώτησα με την σειρά μου τα παιδιά που έχουν μεταφράσει το Flixtor στα γερμανικά και μου είπαν πως τα χρησιμοποιούν αβέρτα αυτά τα προγράμματα.

  Τώρα αν εσύ θελεις ανωνυμία, να μην βλέπει δηλαδη ο παροχος σου τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση, να χρησιμοποιείς το Time 4 PopCorn που έχει με ένα κλικ VPN σύνδεση.
  Αν θελεις γενικοτερα κρύψιμο, ένας VPN/openVPN, είναι μια χαρά.
 3. Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με την απορία μου.Υπάρχει μια σελίδα στο internet στα Ελληνικά να μάθω πως λειτουργεί και τι ρυθμίσεις θα κάνω ? Τα παιδιά που ρώτησες μένουν στην Γερμανία ?Ευχαριστώ και πάλι ειλικρινά,και για την άμεση απαντησή σου.
 4. Κι όμως, στην Γερμανία που οι σχετικοί νόμοι είναι πιό αυστηροί, αυτή η πιθανότητα είναι υπαρκτή.
  Διαβάζω μάλιστα οτι πρόσφατα (μέσα στον Ιούλιο) το ανώτατο γερμανικό δικαστήριο έβαλε πλαφόν στο ύψος των προστίμων που δύναται να επιβληθούν σε παρόμοιες περιπτώσεις στα 200 ευρώ, αν είναι η πρώτη παράβαση, εώς και 1000 ευρώ αν όχι.
  Προφανώς το έκαναν αυτό γιατί κάποιες μεγάλες νομικές φίρμες έστελναν μαζικές μυνητήριες αναφορές σε χρήστες αξιώνοντας υπέρογκα ποσα για πειρατεία copyrighted περιεχομένου.
 5. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  Δεν έχει καμία ρύθμιση, αν κάνεις κλικ στο σύνδεσμο επανω στο όνομά του, θα δεις την παρουσίαση που έχουμε κάνει. Άρα, για να είσαι πιο καλυμμένος. λαμβάνοντας υπόψη και τα πιο πάνω που λέει ο psyxros, να χρησιμοποιείς αυτό που έχει ήδη VPN, αν και σύντομα όλα θα έχουν αντίστοιχες επιλογές.