Ε, πως να το κάνουμε; ΔΕΝ είμαστε «όλοι Γάλλοι»

Συζήτηση στην κατηγορία 'Ιδέες - Προτάσεις - Ανακοινώσεις osarena' που ξεκίνησε ο χρήστης Hellena, 17 Νοε 2015.

 1. Hellena Παιδί για τις δουλειές του Forum

  Σχετικά με τα γεγονότα στην Γαλλία, τα όσα λέγονται και γράφονται και τα ακόμα πιο γραφικά και υποκριτικά με τα «πράττονται» (avatar photos της τρικολόρε και άλλα τέτοια), το μόνο που μπορούμε να θυμίσουμε, είναι πως το θέμα είναι ταξικό, ο ισλαμοφασισμός και ο χριστιανοφασισμός δεν διαφέρουν από κανένα άλλον «τύπο» φασισμού που περιέχει εθνισμούς και θρησκείες:

  taxiVStaxis.jpg

  Αυτή η ελεεινή βαρβαρότητα μέσα στο Παρίσι έρχεται ως συνέχεια της επίσης τυφλής και ακόμη περισσότερο δολοφονικής βίας των βομβαρδισμών της γαλλικής αεροπορίας στη Συρία, με απόφαση του Ολάντ και της κυβέρνησής του.
  Οι βομβαρδισμοί αυτοί που υποτίθεται ότι στοχεύουν το Ισλαμικό Κράτος, τους τζιχαντιστές τρομοκράτες, στην πραγματικότητα, και με την παρέμβαση των ρωσικών βομβαρδισμών, προστατεύουν το καθεστώς του κύριου υπαίτιου για το μαρτύριο του λαού της Συρίας, του δικτάτορα Άσαντ.
  Κι εκεί επίσης οι άμαχοι είναι τα πρώτα θύματα, καταδικασμένα να ζουν μέσα στον τρόμο ή να φύγουν με κίνδυνο της ζωής τους.
  Η ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και η ισλαμιστική βαρβαρότητα θρέφουν η μία την άλλη. Κι αυτό για τον έλεγχο των πετρελαϊκών αποθεμάτων.

  Στην αξιολύπητη δήλωσή του, ο Ολάντ κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση και ψέλλισε κάτι λεξούλες για τη Δημοκρατία. Αυτός που παίζει με τους ετσιθέλικους πολέμους, αυτός που φέρει την απεριόριστη ευθύνη για τη νέα αυτή τραγωδία, ο ίδιος ζητάει «εμπιστοσύνη». Κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε ολόκληρη την επικράτεια, εκτιμώντας ότι η απάντηση θα πρέπει να είναι η καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Στηρίχτηκε αμέσως από τον Σαρκοζί. Οι αρχές μπορούν πλέον να απαγορεύουν συγκεντρώσεις και να λογοκρίνουν τον τύπο.

  Για μια ακόμη φορά, οι κύριοι υπεύθυνοι για αυτή την έκρηξη βάρβαρης βίας καλούν σε εθνική ενότητα. Επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν την τραγική αυτή κατάσταση προς όφελός τους για πνίξουν τον αποτροπιασμό και την οργή. Για το σκοπό αυτό έχουν έτοιμο ένα μαύρο πρόβατο: τους μουσουλμάνους. Αρνούμαστε κάθε εθνική ενότητα με τους υπεύθυνους για τους πολέμους, με την αστική τάξη, με τον Ολάντ, τον Σαρκοζί και τη Λε Πεν. Αποκηρύσσουμε τον ρατσισμό που παράγει το Κράτος στο όνομα των δήθεν « αξιών της δημοκρατίας », τη στιγμή που, με το προκάλυμμα του αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία, τα δημοκρατικά δικαιώματα είναι αυτά που απειλούνται. Απαιτούμε την άρση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης.
  Η μόνη απάντηση στους πολέμους και στην τρομοκρατία είναι η ενότητα των λαών και των εργαζομένων, πέρα από την καταγωγή, το χρώμα του δέρματος, τη θρησκεία, πέρα από σύνορα, για να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενάντια σε αυτούς που θέλουν να μας σιωπήσουν και να μας υποτάξουν, για να τελειώνουμε με το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά τη βαρβαρότητα.

  Για να βάλουμε τέλος στην τρομοκρατία πρέπει να βάλουμε τέλος στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, που αποσκοπούν στη συνεχιζόμενη λεηλασία του πλούτου των λαών υπό την κυριαρχία των πολυεθνικών, να επιβάλουμε την επιστροφή των γαλλικών στρατευμάτων από όλες τις χώρες στις οποίες έχουν αναπτυχθεί, και ιδιαίτερα από τη Συρία, το Ιράκ, την Αφρική.

  [ανακοίνωση του γαλλικού ΝΡΑ -από Leurs guerres, nos morts: la barbarie impérialiste engendre celle du terrorisme -Μοντρέιγ, 14 Νοεμβρίου 2015]

  Έτσι λοιπόν, ΔΕΝ είμαστε ούτε Γάλλοι, ούτε κάτι άλλο. Είμαστε απάτριδες, άθεοι και αχρήματοι.
  Είμαστε άνθρωποι, όπως ο καθένας στον πλανήτη και πιστεύουμε πως ο μόνος εχθρός είναι τα σύνορα, οι πατρίδες, οι θρησκείες και το χρήμα.
  Nαι στους πρόσφυγες, σκατά σε θρησκείες και φασισμό.

  refugees_welcome.jpg
 2. bobos Banned

  Η Ισλαμικη τρομοκρατια ειναι μυστικο σχεδιο της CIA/MOSSAD με την κωδικη ονομασια "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ GLADIO".
  http://henrymakow.com/2015/11/most-terror-is-state-sponsored.html

  Απορω γιατι ο Πουτιν δεν εχει πατησει ακομη το κουμπι να κανει σταχτη αυτες τις 2 πουστροχωρες ΗΠΑ και ΙΣΡΑΗΛ.