Οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι το Linux και η Εβραιομασονία [σοβαρά!]

Συζήτηση στην κατηγορία 'Γενικά Τεχνολογικά θέματα' που ξεκίνησε ο χρήστης constantinos, 4 Αυγ 2013.

 1. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  [IMG]


  Τι σχέση έχει το Linux, η κρυπτογράφηση, η Εβραιομασονία η Νέα Τάξη Πραγμάτων, το Linux, η Google, η Microsoft και οι Μασονικές Στοές;


  Χα... Ψαρώσατε; Είμαι 10000% βέβαιος, πως κανείς σας δεν μπορεί να δώσει απάντηση για αυτά.
  Οκ, οκ, θα σας τα εξηγήσω όλα, μα προηγουμένως, έναν μικρό πρόλογο, ώστε να γίνουν πιο αντιληπτά τα όσα ακολουθήσουν...

  Ίσως θυμάστε πριν κάμποσα χρόνια που ήρθε (ξανά) στη δημοσιότητα ένα βιβλίο με τ' όνομα:
  -Τι λέει πως είναι αυτό:
  -Τι λένε οι όσοι τα πιστεύουν:
  -Δείτε συνοπτικά:  -Τι πραγματικά είναι:
  Τι σχέση όμως, έχουν όλα αυτά, με την τεχνολογία και δη το Linux και την κρυπτογράφηση ή τις μεγαλοεταιρείες του χώρου;
  Πάρτε πασατέμπο, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ένα ταξίδι στην απόλυτη παραφροσύνη ( ή μήπως trolling; ):

  1. Μασονικές Στοές, Google και Microsoft:

  [IMG]
  Σημείωση δική μου: Τόσο απέχει και μια εκκλησία στην Ελλάδα ή άλλη χώρα, από οποιοδήποτε κτίριο.

  2. Οι πατέντες λογισμικού και η αλήθεια πίσω απ’ αυτές:

  Ένα από τα τρέχοντα θέματα συζήτησης είναι οι πατέντες ή αλλιώς ευρεσιτεχνίες λογισμικού. Πρόκειται για την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων σε μια ιδέα η οποία περιλαμβάνει λογισμικό ως ένα μέρος της υλοποίησης της.
  Η ομάδα εργασίας του Hellug για τις πατέντες λογισμικού έχει δημιουργήσει ένα δικτυακό τόπο όπου μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες γύρω από το θέμα.
  Είναι όμως όλα όπως φαίνονται; Ποιά είναι η κρυμμένη αλήθεια γύρω από τις πατέντες λογισμικού;
  Μήπως η microsoft σε συνεργασία με τις εβραιομασονικές στοές της Αλεξάνδρειας στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου και βρίσκεται το United States Patents and Trademark Office(USPTO), τις χρησιμοποιεί για να προωθήσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων;

  Είναι τυχαίο ότι το USPTO βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια, πόλη της οποίας το όνομα προέρχεται από την αρχαία Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου κάποτε ήταν η μεγαλύτερη πόλη των Εβραιομασόνων;
  Ο αριθμός κλήσης των κεντρικών γραφείων είναι “571″, όπου 5+7+1 = 13 δηλαδή ο αριθμός των αρχών της πίστης της Εβραιομασονικής θρησκείας (περισσότερα στοιχεία υπάρχουν στο σχετικό άρθρο της wikipedia), άραγε τυχαίο και αυτό;
  Βεβαίως κάποιος μπορεί να πει ότι όλα αυτά αναφέρονται σε όλες τις πατέντες που υπάρχουν και έχουν κατοχυρωθεί.

  Ας προχωρήσουμε λίγο παραπέρα το συγκεκριμένο θέμα.
  Όλες οι πατέντες χρησιμοποιούν έναν κωδικό αριθμό. Ο αριθμός δίνεται από το ίδιο το γραφείο που κατοχυρώνει τις πατέντες.
  Οι αριθμοί αυτοί δίνονται άραγε τυχαία; Για παράδειγμα ας δούμε την πολύ γνωστή πατέντα της Μicro$oft, που αφορά στα πλήκτρα Page up και Page down.
  Ο αριθμός πατέντας είναι 7.415.666. Οι πληροφορίες για την πατέντα βρίσκονται στην σχετική σελίδα.
  Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός και πώς αναλύεται;
  Πριν συνεχίσουμε, θα πρέπει να αναφερθούμε στον κώδικα ASCII ο οποίος χρησιμοποιείται για την κωδικοποίηση όλων των χαρακτήρων σε έναν υπολογιστή.
  Στην ουσία πρόκειται για μια αντιστοίχιση ενός αριθμού σε έναν χαρακτήρα, μιας και ένας υπολογιστής μπορεί να “καταλάβει” μόνο αριθμούς.
  Οι πληροφορίες για αυτές τις αντιστοιχίες μπορούν να βρεθούν στην σχετική σελίδα της wikipedia.
  Έτσι για παράδειγμα για την λέξη “hello” έχουμε τους αριθμούς 104 101 108 108 και 111 με άθροισμα 532.
  Ακόμα για την πρόταση “The great way leads to Zion passing through the typing of every micro$oft user.” αντιστοιχεί στους αριθμούς:
  Πρόκειται για τον ίδιο αριθμό ο οποίος βρίσκεται ως πρόθεμα στο 666, δηλαδή στον αριθμό του θηρίου! Δηλαδή κάθε φορά που χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα Page up και Page down, χρησιμοποιούμε μια επίσημα κατοχυρωμένη ιδέα της microsoft σε συνεργασία με την Εβραιομασονική Νέα Τάξη Πραγμάτων!
  Υπάρχουν τέτοιες συμπτώσεις στο linux; Φυσικά και όχι, μιας και το linux είναι ελεύθερο από κάθε πατέντα λογισμικού και από κάθε υποδούλωση σε συμφέροντα!

  Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι κάποιος θα μπορούσε να πει πως όλα αυτά είναι απλές συμπτώσεις.
  Μήπως όμως είναι ένα κεντρικό σχέδιο μίας αδελφότητας;
  Μπορεί όντως να πρόκειται για συμπτώσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των πιο ανήσυχων και υποψιασμένων αναγνωστών μας!
 2. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  3. Η απάτη της κρυπτογραφίας:

  Πολλοί συνειδητοποιημένοι χρήστες που θέλουν να προστατέψουν τα αρχεία ή τις επικοινωνίες τους χρησιμοποιούν κρυπτογραφικές μεθόδους. Η πιο συχνή μορφή κρυπτογραφίας είναι η ασύμμετρη η οποία μας επιτρέπει να κρυπτογραφήσουμε τα δεδομένα με ένα κλειδί, το δημόσιο, το οποίο μπορούμε να το δώσουμε στον καθένα και να τα αποκρυπτογραφήσουμε με το ιδιωτικό μας κλειδί το οποίο έχουμε μόνο εμείς.
  Με αυτή τη μορφή ανταλλάσσουμε και αρχεία μέσω email χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά πιστοποιητικά.

  Πόσο ασφαλής όμως είναι η κρυπτογράφηση; Υπάρχουν αρκετοί αλγόριθμοι αλλά γιατί όλα τα προγράμματα χρησιμοποιούν εξ ορισμού τον αλγοριθμο RSA;
  Γιατί όλα τα πιστοποιητικά που είναι προεγκατεστημένα στα windows χρησιμοποιούν αυτόν τον αλγόριθμο; Είναι τυχαίο ότι το root certificate της microsoft χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο αυτό;
  Είναι τυχαίο ότι και το certificate της google σε όλες τις υπηρεσίες χρησιμοποιεί πάλι τον αλγόριθμο αυτό;

  Ας δούμε μερικά γεγονότα:
  Ο αλγόριθμος RSA πήρε το όνομά του από τα αρχικά των τριών δημιουργών του:
  1. Rivest Ron – Εβραίος
  2. Shamir Adi – Εβραίος
  3. Adleman Leonard – Εβραίος
  Ο αλγόριθμος αυτός επινοήθηκε το 1978 – την χρονιά που το Ισραήλ άρχισε την εισβολή στον Λίβανο – στο MIT, στην γνωστή Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη Εβραιομασονική Στοά στο δυτικό ημισφαίριο και η πρώτη που χτίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες (περισσότερες πληροφορίες στην σχετική σελίδα)!!!
  Ένα σύνολο συμπτώσεων που μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι! Μήπως η Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθεί να μας καθησυχάσει προσφέροντας μας μία ψευδή αίσθηση ασφάλειας ενώ στην πραγματικότητα έχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά μας δεδομένα και επικοινωνίες;
  Μήπως ακόμη ο νέος αλγόριθμος είναι φτιαγμένος ώστε να αποκρυπτογραφείται από τους γνώστες των μυστικών του Τορά;
  Ας δούμε κάποια σημαντικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την άποψη αυτή.
  Τα μαθηματικά πίσω από τον αλγόριθμο RSA βασίζονται σε μία ειδική κατηγορία αριθμών, τους πρώτους αριθμούς.Η υποτιθέμενη ασφάλεια του κρυπτογραφήματος εξαρτάται από τις ιδιότητες των πρώτων αριθμών, και από την δυσκόλια του προβλήματος παραγοντοποίησης γινομένων μεγάλων πρώτων αριθμών

  Ας δούμε ποιοι πρώτοι αριθμοί χρησιμοποιούνται στον αλγόριθμο αυτό.
  Πρώτος και σημαντικότερος πρωτος αριθμός που χρησιμοποιείται στον αλγόριθμο είναι το exponent, δηλαδή ο κοινός εκθέτης που χρησιμοποιείται σε όλες τις εξισώσεις.
  Αυτός είναι ο 65537 σε όλα τα γνωστά ψηφιακά πιστοποιητικά (και για του λόγου το αληθές μπορείτε να το δείτε πηγαίνοντας στις πληροφορίες ενός πιστοποιητικού). Ο αριθμός αυτός αναλύεται στο 6+5+5+3+7=26, όπου 26ή είναι η γενιά μετά την δημιουργία όπου ο Εβραιομασονικός Θεός έδωσε το Τορά στον Μωυσή! Δηλαδή η γνώση και τα μυστικά του συγκεκριμένου αλγόριθμου δόθηκαν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσα από το Τορά, τα ιερά βιβλία του Ιουδαϊσμού.
  Αλλά και αυτά τα βιβλία πόσα ήταν άραγε; Είναι γνωστό ότι το Τορά αποτελείται από 5 βιβλία, όπου το 5 είναι και αυτός πρώτος αριθμός!

  Τί είναι όμως το Τορά;
  Το Τορά είναι το πρώτο από τα 3 μέρη του Τανάκ, δηλαδή της Ιουδαϊκής Βίβλου. Και το 3 είναι ακόμη ένας πρώτος αριθμός!
  Σύμφωνα όμως με το Ταλμούδ αν συμπεριλάβουμε τα κείμενα για το ‘inverted nun’ τότε τα βιβλία του Τορά γίνονται 7, ένας ακόμη πρώτος αριθμός!
  Έχουμε ήδη βρει τους πρώτους αριθμούς 3, 5 και 7. Μήπως ξεχάσαμε τον 1 ο οποίος είναι ο προηγούμενος και το 11 που είναι ο επόμενος; Όχι! Ας δούμε σε τι αναφέρεται το ενδέκατο κεφάλαιο του πρώτου βιβλίου του Τορά, δηλαδή το ενδέκατο κεφάλαιο του Βιβλίου της Γένεσης.
  Πρόκειται αποκλειστικά για την ιστορία του Πύργου της Βαβέλ.
  Η ιστορία του Πύργου της Βαβέλ αναφέρεται σε ένα πύργο στην αρχαία πόλη της Βαβέλ, όπου είναι το όνομα της Βαβυλώνας στην Εβραϊκή γραφή, η οποία είναι και η αρχή του Βασιλείου της Νιμρόντ.
  Στον πύργο αυτό ο Εβραϊκός Θεός δημιούργησε έναν αριθμό από γλώσσες ώστε κανένας να μην μπορεί να καταλάβει τον αλλό. Ακριβώς όπως συμβαίνει όταν κάποιος κρυπτογραφήσει τα δεδομένα του!
  Τελικά βρίσκονται παντού οι πρώτοι αριθμοί στο Τορά;
  Τα βιβλία που όπως αναφέρεται στο κεφάλαιο 13 του Νεεμία είναι από τα πιο σημαντικά της Εβραιομασονικής Πίστης.
  Και για να μην ξεχνάμε, το 13 είναι ο επόμενος πρώτος αριθμός!

  Τελικά υπάρχει κάποια μέθοδος κρυπτογραφίας η οποία πραγματικά να μας προστατεύει;
  Πώς μπορούμε να κρύψουμε τα δεδομένα μας από τους μηχανισμούς που θέλουν να προωθήσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων που προσπαθεί να επιβάλει η Λευκή Αδελφότητα;
  Για όλα αυτά δημιουργήθηκε ο αλγόριθμος Elgamal που πήρε το όνομα του από τον δημιουργό του, τον Elgamal.
  Ο Elgamal είναι ένας Αιγύπτιος μαθηματικός που έχει φτιάξει έναν ανταγωνιστικό αλγόριθμο που έχει τις ίδιες δυνατότητες με τον RSA χωρίς να υπάρχουν τα κρυμμένα μυστικά της Εβραιομασονίας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι από τα αρχαία χρόνια οι Αιγύπτιοι ήταν από τους μεγαλύτερους εχθρούς των Εβραιομασόνων.
  Που θα βρείτε αυτόν τον αλγόριθμο; Σε πιο πρόγραμμα; Σίγουρα δεν θα το βρείτε σε κάποιο από τα κλασσικά προγράμματα των Windows ή στα πιστοποιητικά που χρησιμοποιεί σε όλα τα site της η Google. Μπορείτε όμως πολύ εύκολα να τον βρείτε στο εξ ορισμού πρόγραμμα για αυτές τις δουλειές στο linux, το gnupg!
  Ακόμη ένα στοιχείο που προβάλει την ανεξαρτησία του linux από κάθε είδους συμφέροντα!
 3. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  4. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ “ΥΒΥΝΘΟΣ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ:


  Σημείωση από τους συγγραφείς του ιστολογίου:
  (διευκρίνιση: όχι του osarena)

  Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια οι Εβραιομασονικές Στοές έχουν αντιληφθεί την καίρια θέση του linux στην προώθηση των ελληνοχριστιανικών αρχών και προσπαθούν με πλάγιες μεθόδους να παρεισφρήσουν στην ανάπτυξη και διάδοσή του.
  Εδώ και πολύ καιρό η google ασχολείται με την ανάπτυξη του ελεύθερου λογισμικού χρησιμοποιώντας προγραμματιστές που ανήκουν στο Τάγμα των Ιπποτών, στην Μυστική Εταιρία των Ασασίνων, στους Illuminati, στους Skull and Bones, και άλλες παρόμοιες εταιρίες που προσπαθούν να επιβάλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

  Μέσα από την “βοήθεια” αυτή προσπαθεί να εισάγει δικό της λογισμικό για να προωθήσει τα συμφέροντά της Λευκής Αδελφότητας. Πρόσφατα η Microsoft προσπάθησε να εισάγει δικό της λογισμικό στον πυρήνα του linux, δηλαδή στις βάσεις του ώστε να χτυπήσει το ελεύθερο λογισμικό στην ρίζα του.
  Προσπαθώντας να προλάβει την περαιτέρω διάδοση των Εβραιομασονικών Συμφερόντων, η ΟΠΕΛΛΑΚ/ΤΕ έχει αποφασίσει να εισάγει στο λειτουργικό σύστημα linux μία σειρά πακέτων και να λάβει μία σειρά μέτρων ώστε να παραμείνει ένα Καθαρό από τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων λειτουργικό σύστημα.

  Παρακάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση που μας έχει σταλεί.
  Πρόσθετο: Μετά από διάφορα μηνύματα που έχουν αποσταλεί σε λίστες ή κυκλοφορούν σε ηλεκτρονικές αγορές συζητήσεων (forums) θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι εμείς χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο πακέτο χωρίς πρόβλημα.
  Δυστυχώς μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα μια και κάνει απεγκατάσταση των πακέτων που αναφέρονται στο ανακοινωθέν.
  Αφαιρώντας την επιλογή –force-all κατά την εκτέλεση του προγράμματος dpkg μπορείτε να δείτε τι ενέργειες θα λάβουν χώρα.
  Θα θέλαμε επίσης να προσθέσουμε ότι άτομα που προφανώς εξυπηρετούν τους Εβραιοσιονιστές θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι το πακέτο αυτό θα καταστρέψει τον υπολογιστή σας σβήνοντας όλα τα αρχεία. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, το πακέτο αυτό είναι γραμμένο αποκλειστικά για να σας προστατέψει. Κύριοι, δυστυχώς για εσάς τα συμφέροντα που υπηρετείτε
  ΔΕΝ θα κυριαρχήσουν.


  ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
  ΤΗΣ
  ΟΠΕΛΛΑΚ/ΤΕ

  ΟΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ
  ΤΑΓΜΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ

  ΑΦΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ “ΥΒΥΝΘΟΣ”
  ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ
  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.  ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 29/7/2009 ΟΙ ΑΝΔΡΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΕΛΛΑΚ/ΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΦΑΙΔΩΝ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ “ΥΒΥΝΘΟΣ“.

  ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ, ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ “ΥΒΥΝΘΟΣ“. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΘΗΛΥΠΡΕΠΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ “ΥΒΥΝΘΟΣ“.
  ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΝ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ “ΥΒΥΝΘΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ, ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ,ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΚΙΝΑΙΔΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ (ΕΛΛΑΚ).

  ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΠΕΛΛΑΚ/ΤΕ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ “ΦΑΙΔΩΝ” ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ http://rapidshare.com/files/261877228/phaedon.deb.
  ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ “ΦΑΙΔΩΝ” ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ “ΥΒΥΝΘΟΣ” ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΧΘΕΝ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΜΑΣΩΝΩΝ, ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

  Η ΠΛΗΚΤΡΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ “ΥΒΥΝΘΟΣ” ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ
  Κώδικας:
  dpkg –install –force-all phaedon.deb
  dpkg –install phaedon.deb
  [Σημείωση των συγγραφέων του ιστολογίου : Αλλάξαμε την εντολή για τους λόγους που αναφέρονται στην εισαγωγή μας.
  Οι συνειδητοποιημένοι και ευφυείς αναγνώστες μας μπορούν να προσθέσουν μόνοι τους την παράμετρο --force-all]
  ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
  • geresh
  • grace
  • sl-modem-daemon
  • sl-modem
  • culmus
  • hspell
  • libfribidi0
  • myspell-he
  • texlive-lang-hebrew
  • aspell-he
  • bidiv
  • culmus-fancy
  • hdate-applet
  • hocr-gtk
  • hspell-gui
  • sword-dict-strongs-hebrew
  • ivritex
  • libhdate-dev
  • libhdate-perl
  • libhdate-python
  • libhdate1
  • libhocr-dev
  • libhocr-perl
  • libhocr-python
  • libhocr0
  • mozilla-thunderbird-bidiui
  • openoffice.org-ctl-he
  • python-pyfribidi
  • user-he
  • katoob
  • xpdf-hebrew
  ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΩΜ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ RIVEST – SHAMIR – ADLEMAN :
  • tthsum
  • openssl
  • libcrypt-openssl-rsa-perl
  • trousers
  • cl-rsm-rsa
  • crank
  • cryptonit
  • libbotan1.6
  • libcryptokit-ocaml
  • libpam-rsa
  • libxyssl
  • m2crypto
  ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ :
  • mason
  • cyphesis-cpp-mason
  • libhtml-mason-perl
  • libhtml-mason-perl-doc
  • libhtml-mason-perl-examples
  • libmasonx-interp-withcallbacks-perl
  • libmasonx-request-withapachesession-perl
  ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ :
  • rt3.6-apache2
  • rt3.6-clients
  • request-tracker
  • sendmail
  • beryl
  • vi
  • termcap
  • terminfo
  ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ :
  • gcompris-sound-tr
  • gnome-user-guide-tr
  • kde-l10n-tr
  • language-pack-tr
  • language-pack-tr-base
  • language-support-tr
  • enigmail-locale-tr-tr
  • language-support-translations-tr
  • openoffice.org2-l10n-tr
  • texlive-doc-tr
  • thunderbird-locale-tr
  • dict-freedict-eng-tur
  • dict-freedict-tur-deu
  • dict-freedict-tur-eng
  • kde-i18n-tr
  • koffice-i18n-tr
  • manpages-tr
  • xpdf-turkish
  Η ΟΜΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΑΙΝΩΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΝΟΜΕΣ:
  Αρέσει σε amalia1966
 4. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  Επικά;
  Και ποιοι τα λένε όλα αυτά;
  Αυτοί εδώ: https://thehiddenpctruth.wordpress.com

  Δυστυχώς η σελίδα δεν έχει νέες δημοσιεύσεις πλέον, τα άρθρα χρονολογούνται από 2009, μα είναι πολύ μπροστά και επικά...
  Μοναδικά, θα έλεγα...

  Τα αναδημοσιεύω αυτούσια, θα ήταν κρίμα να χαθούν, τέτοια πράγματα, :confused: αν κλείσει η σελίδα τους που είναι ανενεργή χρόνια... :cool:
  Ε, κάτι τέτοιο, δεν το βρίσκεις εύκολα:
  Αρέσει σε amalia1966
 5. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  Χμμμμ, κάποιες, ίσως, αναγκαίες μεταφράσεις, καθώς η εβραιομασονία έχει βάλει παντού τον δάχτυλό της:
  • ΛΑΙΝΩΣ = LINUX
  • ΥΒΥΝΘΟΣ = UBUNTU
  • ΔΕΒΙΑΝ = DEBIAN
  • ΓΕΝΘΙΟΥ = GENTOO
  • ΘΕΟΔΩΡΑ = FEDORA
  • ΣΥΣΙΟΣ = SUSE
  • ΜΑΝΔΡΙΒΑΣ = MANDRIVA
  • ΣΕΛΑΚΓΕΡΩΝ = SLACKWARE
  • ΣΕΝΘΟΣ = CENTOS
  To πιστεύετε, δεν το πιστεύετε, έτσι είναι η απόδοση στα.... εβραϊκά.
  Αρέσει σε amalia1966
 6. Αχαχαχαχαχα!!! Έλιωσα να διαβάζω αλλά κλαίω απ' τα γέλια!!! :D
 7. σφίξαν οι ζέστες για τα καλά.... :p θα μου πεις έχει 40 η Βιέννα.... :cool:
  το θλιβερό είναι ότι τα γράφουν κάποιοι που πιστεύουν ή πουλάνε μούρη ως σοβαροί επαγγελματίες στον χώρο των υπολογιστών..... :rolleyes:
 8. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  Και τα hobits επίσης που δραπέτευσαν από την Μέση Γη.
 9. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  Έχουμε πράξει τα δέοντα, αλλά μην το ξεφτιλίζουμε όμως, καθώς ως γνωστόν, είμαστε παιδιά του Soros που μας χρηματοδοτεί και ο οποίος επίσης είναι εβραίος.
 10. Οι Εβραίοι πουλάνε την ηρωίνη.