Οι πάροχοι σου δίνουν αυτό που είσαι [ #ParamenoumeAperioristaMalakes]

Συζήτηση στην κατηγορία 'Internet-ADSL-Πάροχοι-Διαμοιρασμός' που ξεκίνησε ο χρήστης Gianna, 25 Ιουν 2015.

 1. Είναι νομιζω προφανές, πως οι εταιρείες κινούνται βάσει των προτιμήσεων των καταναλωτών τους.
  Όταν μάλιστα μπορούν και τους ελέγχουν συγκεντρώνοντας προσωποποιημένα στοιχεία, τόσο το καλύτερο, καθώς γνωρίζουν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία τις προτιμήσεις τους, εξάγοντας έτσι ένα ασφαλές συγκεντρωτικό ('πλειοψηφικά") συμπέρασμα.
  Αυτό θα τους βοηθήσει να δώσουν στους πελάτες τους ό,τι προτιμούν.
  Και πόσο μάλλον αν είσαι πάροχος τηλεφωνίας και ίντερνετ. Εκτός από το γεγονός πως γνωρίζεις πού βρίσκεται και πήγε ανά πάσα στιγμή ο καθένας, με ποιους μιλήσανε, τι είπανε, τι μηνύματα ανταλλάξανε, τι εφαρμογές χρησιμοποιεί, τι κινήσεις κάνει και φυσικά και το τι επισκέπτεται στο διαδίκτυο.
  Και με το δεδομένο πως οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας+ίντερνετ στην Ελλάδα είναι μόλις τρεις και πως οι δυο (Vodafone & Wind), έχουν κοινή βάση δεδομένων, εύκολα καταλαβαίνουμε πως τα όσα εκατομμύρια πολίτες έχουν κινητό τηλέφωνο, οι πάροχοι τους, γνωρίζουν πολύ καλά τα πάντα γι' αυτούς.
  Και του δίνουν αυτό που θέλουν. Τους δίνουν αυτό που είναι.
  Έχει γραφεί εκατοντάδες φορές σε αυτή τη σελίδα, ας γραφεί μια ακόμα:
  Ο τεχνολογικός και κοινωνικός και αναλφαβητισμός αυτού του τόπου, αποκαλύφθηκε πλήρως με την έλευση της ευζωνικής σύνδεσης. Όταν το διαδίκτυο μπήκε για τα καλά στην ζωή των ΕΛ-λήνων δηλαδή.
  Μα το Facebook φυσικά. Τι άλλο;

  Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, η Wind, σας κάνει μια πρόταση αποκλειστικά για εσάς φέτος το καλοκαίρι, προκειμένου να μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες τα πιάτα με το φαγητό σας, την κορμάρα σας να παίζει ρακέτες και ατελείωτες selfie το ηλιοβασίλεμα, το μεσημέρι, το ξημέρωμα, την αυγή, 24x24. Και φυσικά πάνω απ' όλα, να μην χάνετε τα status, από την αφρόκρεμα της τέχνης και της διανόησης που βρίσκεται στο Facebook και φυσικά άπαντες έχετε στους... φίλους σας....
  Enjoy, Greeks
  [#MenoumeEvropi #MenoumeFacebook #ParamenoumeMalakes #AperioristaMalakes]

  [IMG]
  Αρέσει σε Logan
 2. DarkGoth Παιδί για τις δουλειές του Forum

  ελα, κανεις πλακα. πειραγμενη ειναι η εικονα!... :winkx... δεν μπορει να υπαρχει στην πραγματικοτητα κατι τοσο ηλιθιο!...