Ορισμένα FAQS για την χρήση του osarena

Συζήτηση στην κατηγορία 'Ιδέες - Προτάσεις - Ανακοινώσεις osarena' που ξεκίνησε ο χρήστης administratoras, 12 Ιουν 2014.

 1. administratoras Διαχειριστής

  [IMG]

  Επειδή ανά καιρούς έχουμε λάβει αρκετές ερωτήσεις, ορίστε οι απαντήσεις αυτών:
  Όχι δεν γίνεται, πρόκειται για δυο διαφορετικές πλατφόρμες και για λόγους ασφαλείας είναι άσκοπο να κάνουμε μια τέτοια γέφυρα.
  Όχι, δεν μας ενδιαφέρει. Μπορείς να χρησιμοποιείς και ένα άκυρο αρκεί να είναι της μορφής: [email protected], ώστε να το δεχθεί η μηχανή.
  Αυτό γίνεται μόνο την πρώτη φορά, για λόγους προστασίας από τους spammers (μπορεί να φτάσουν από 1000 spams σε μια μόνο ημέρα). Μόλις εγκριθεί, αν σχολιάζεις με το ίδιο nick-name και mail (υπαρκτό ή μη) -στα σχετικά πεδία-, θα βγαίνει αυτόματα (υπάρχει όμως περίπτωση, αν είσαι πίσω από proxy, να μπλοκάρει μερικούς επειδή χρησιμοποιούνται για spam και να μπει σε αναμονή, οπότε θα βγει άμεσα μόλις το δούμε).
  Επειδή ο πάροχος που έχουμε, το hosting, βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και κάνει συνεχώς εργασίες ενημέρωσης και ασφάλειας. Αυτό όμως (η καθυστέρηση φόρτωσης) συμβαίνει σπάνια.
  Άλλες πάλι φορές μπορεί να είναι επειδή είτε το osarena, είτε ο hosting-server, δέχονται ισχυρές επιθέσεις.
  Στην ουσία κανείς. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει κάποιος από τους 3 τεχνικούς που είναι και οι μόνοι με administrator δικαιώματα, να πάνε στο πάνελ του φόρουμ, και να μπουν στην διαδικασία να ψάξουν συγκεκριμένα. Ως τώρα δεν έχει γίνει ποτέ και ούτε βλέπουμε τον λόγο που θα χρειαστεί μελλοντικά.
  Και ούτε από τα στατιστικά φαίνονται πλέον. Επίσης, δεν χρησιμοποιούμε ούτε το googleanalytics παρά το ανοιχτού κώδικα Piwik και το μόνο που βλέπουμε είναι τον συνολικό αριθμό μοναδικών επισκεπτών και τα θέματα που διάβασαν πιο πολύ. Τίποτε άλλο απολύτως.
  Μπορείς και το συνιστούμε, όχι μόνο στο osarena μα σε κάθε σημείο. Για την ιδιωτικότητά σου μιλάμε άλλωστε.
  Ως τώρα μόνο 2-3 φορές έχει γίνει αυτό και αφορούσε περιπτώσεις που σκοπό είχαν με προσωπικές επιθέσεις και προσβολές, σε πολύ άσχημο λεξιλόγιο, να μειώσουν και να προσβάλλουν. Κατά τ' άλλα, είμαστε πολύ ανεκτικοί και δεχόμαστε την διαφορετικότητα της σκέψης και των απόψεων.
  Μόνος σου όχι, παρά μόνο αν μας το ζητήσεις, ωστόσο λάβε υπόψη πως είναι πολύ μπελαλίδικο και ίσως αργήσει να γίνει.
  Κανένας απολύτως. Είμαστε μια συλλογικότητα που έχουμε ίσα δικαιώματα κατόπιν συλλογικών αποφάσεων. Ωστόσο ο καθένας μπορεί να δημοσιεύει αυτό που θέλει ελεύθερα, χωρίς όμως να σημαίνει πως εκφράζει τους άλλους. Δες το osarena σαν μια ελευθεριακή πλατφόρμα γνώσης.
  Αρέσει σε STavrosYoMafias και ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΣ