Περιορισμός δημοσιεύσεων στο Forum

Συζήτηση στην κατηγορία 'Ιδέες - Προτάσεις - Ανακοινώσεις osarena' που ξεκίνησε ο χρήστης administratoras, 11 Ιουν 2016.

 1. administratoras Διαχειριστής

  Στο εξής και για κάποιο διάστημα, οποιοδήποτε θέμα που δεν αφορά τεχνολογία, Linux, διαδίκτυο, Android και αντίστοιχα θέματα, θα κρύβεται.
  Ήδη οι άνθρωποι παραπονιούνται για τα συνεχόμενα άκυρα και ανούσια ποστς που εμφανίζονται στα rss τους και στις Πρόσφατες Δημοσιεύσεις.

  Ανεκτή θα είναι μια αναλογία 10% αυτών, συγκριτικά με τα τεχνολογικά.

  Επίσης θα σβήνονται κείμενα ολόκληρα με bold ή και με μεγάλη γραμματοσειρά.
  Αρέσει σε Χάρης
 2. asinoro Banned

  Δεν θα διαφωνήσω, αλλά κάτι μου θυμίζει από linuxmint.gr
 3. administratoras Διαχειριστής

  Aς θυμίζει ότι θέλει, είναι αδιάφορο. Δεν θα γκρεμίσετε μερικοί το seo μιας σελίδας που το χτίζει επί 5 χρόνια και έχει δημιουργηθεί με τον κόπο δεκάδων ανθρώπων.
  Γράψε κάτι σχετικό με το κεντρικό αντικείμενο, κανείς δεν στο απαγορεύει. Το να μας επιβάλλεται όμως στους πολλούς η θέληση του ενός, όχι.
 4. :barmy :cool [IMG] [IMG][IMG]

  Ο Λάο Τσε θα έλεγε "να μάθετε την αξία της μη-δράσης όπως και της δράσης".
 5. administratoras Διαχειριστής

  Καλά κάνει, εγώ διαβάζω μόνο τον SEO.
  Αρέσει σε Maria Afentouli
 6. ο Λάο Τσε δε θα τόλεγε σε σένα
 7. asinoro Banned


  Δημιουργείται θέμα με την ποσόστωση 10%. Ποιος θα αποφασίζει πιο θέμα και με τι κριτήρια θα επιτρέπεται και ποιο όχι; Παραπέμπει σε άλλες εποχές και άλλες μεθόδους.

  Μια λογική ιδέα είναι να μην επιτρέπονται θέματα που προσβάλουν θρησκείες, πολιτισμούς, χώρες, και θεσμικά πρόσωπα. Όλα τα υπόλοιπα θέματα θα μπορούσαν ελεύθερα να επιτρέπονται μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και μέσα από την αντιπαράθεση μεγαλώνοντας ωριμάζουμε. Πρώτα να βάζουμε την λογική και μετά το συναίσθημα.
 8. Πολύ σωστή απόφαση...επιτέλους!
  Αρέσει σε mikeius666p και Χάρης
 9. Οπως βλεπετε το αναρχικο πολιτευμα δεν μπορει να εφαρμοσθει στην πραξη. Παντα χρειαζεται μια κεντρικη αρχη, administratoras κτλ που θα καθοριζει τι και πως.
 10. Hellena Παιδί για τις δουλειές του Forum

  Μιλάμε για μια σελίδα και το seo της που άλλοι έφτυσαν αίμα για να το στήσουν, ηλίθιε.
 11. Hellena Παιδί για τις δουλειές του Forum

  Η απλή λογική και τα απλά μαθηματικά. Μα κυρίως τα reports που γίνονται από άλλους ανθρώπους.
  Έχεις να μας πεις κάτι τεχνολογικό για το linux κλπ;

  Πρώτα δείξε τον σεβασμό στον κόπο αυτών που δημιούργησαν αυτό με δικό τους κόπο, χρήμα και ξενύχτια και μετά έλα να κρίνεις και να κάνεις ηθικοπλασίες, οκ;
  Ή πείσε τις μηχανές αναζήτησης να αλλάξουν τους αλγόριθμους τους.
 12. Εκείνο που δε μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη είναι η συμβίωση ανθρώπων που δε σέβονται την ελευθερία του άλλου να δημιουργήσει κάτι με τα χαρακτηριστικά που θέλει. Κι εσύ είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις κάτι άλλο με τα χαρακτηριστικά που θέλεις εσύ και με όσους θέλουν το ίδιο. Αν σε ενδιαφέρουν οι αναρχικές δομές (αναρχικό πολίτευμα δεν υπάρχει) θα πρέπει να τις δημιουργήσεις μαζί με όσους οι επιθυμίες σας έχουν κοινή αφετηρία.
  Προς το παρόν μια καλή αφετηρία θα ήταν να κατανοήσεις την ελευθερία των άλλων.
 13. administratoras Διαχειριστής

  Έτσι, ζήτω ο αναρχοβασιλιάς κουφάλες.

  Και πέρα της πλάκας, αν έχεις να προσφέρεις κάτι ουσιαστικό στο φόρουμ κανε το, αν όχι, ξέρεις και εμάς...
  Αδελφέ, άσε τις @@ριες εδώ.
  Γράφε και κάτι που να αφορά την κεντρική θεματολογία και που να βοηθάει άλλους ανθρώπους και από εκεί και πέρα, ανέβαζε και όποιο άλλο θέμα θέλεις.
  Το να κάνεις μόνο το δεύτερο, χωρίς καθόλου το πρώτο είναι κατάχρηση και έλλειψη κάθε σεβασμού σε μια ομάδα ανθρώπων που επί 5 χρόνια προσέφερε κάτι δω

  Το θέμα είναι παραπάνω από σαφές. Όσες διαμαρτυρίες και μανιφέστα να ακολουθήσουν, ισχύει αυτό που αναφέρθηκε και στην αρχή:
  Προσφέρετε κάτι στους άλλους ανθρώπους με όαση την κεντρική θεματολογία και δεκτά και τα υπόλοιπα.

  Απλό και κατανοητό.
  Τέλος.
 14. Δεν κατάλαβα καλά αλλ'τέλος πάντων ότι θέλετε κάνετε. Μου κάνει εντύπωση που τη λέτε στον ορθολογιστή και στον Ασύνορο
  που ιδεολογικά είναι απέναντι ας πούμε και όχι στον debianass που πετάει διάφορες μαλακίες. Το πρόβλημα ποιο είναι, ότι παραπονιοπούνται αναγνώστες;
 15. Θα συμφωνήσω, διότι διαφορετικά μπορεί να γίνει πολύ εύκολα Λιακοπουλο-ποίηση η Αδωνιδο-ποίηση του δικτυακού τόπου. :fap
  Αν πραγματικά ενδιαφέρεται κάποιος να συμμετέχει, συγγράφει πρωτίστως η μεταφράζει άρθρα για Linux και ΕΛ/ΛΑΚ.
  Αρέσει σε Maria Afentouli
 16. Νομίζω ότι το κακό ξεκίνησε από αυτόν :fap ,και ήταν ο πρώτος που τα άκουσε.
  Αρέσει σε Maria Afentouli και Χάρης
 17. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  Δεν κατάλαβα.

  Δηλαδή, δεν έχουμε δικαίωμα να προστατέψουμε τεχνικά το seo της σελίδας; Άλλωστε το αναφέρει πως είναι προσωρινό, μέχρι να δούμε τι παίζει με τη νέα αλλαγή των αλγόριθμων.

  Υπάρχει κάποια απαγόρευση;
  Απλά, ειπώθηκε να ανεβάζουν και κάνα θέμα σχετικά με την κεντρική θεματολογία της σελίδας και από εκεί και πέρα ότι άλλο επιθυμούν. Αλλά έστω ΕΝΑ σχετικό ρε γαμώτο. ΕΝΑ.
  Διακρίσεις; Που; Δεν τα έχει ακούσει και ο debianass; Η διαφορά όμως είναι, πως αυτός ανεβάζει και κάτι που αφορά την κεντρική θεματολογία και μάλιστα δυο που θυμάμαι, ήταν και πολύ καλά. Αν τα είχαμε προλάβει θα τα βάζαμε στο blog που έχει και εικοσαπλάσια αναγνωσιμότητα από το φόρουμ.

  Ζήτησε ποτέ εδώ βοήθεια κάποιος/α και δεν την έλαβε;

  Και με την ευκαιρία:
  Θέλουμε βοήθεια για την ένωση δυο βάσεων δεδομένων και κατασκευής νέου φόρουμ.
  Προτίθεται κάποιος να βοηθήσει;

  Ρητορικές οι τελευταίες ερωτήσεις βέβαια, επειδή είναι γνωστό, πως όταν το πράγμα έρχεται στην ουσία, "δεν υπάρχει χρόνος" ή "δεν υπάρχουν οι γνώσεις".
 18. Ε άμα δεν υπάρχουν γνώσεις τι να κάνουμε; Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ειναι αυτό το σέο (Άλλα σέα ήξερα από παλιά).
  Από τι να προστατευτεί; Το αρχικό ποστ λέει ότι παίζει θέμα με άσχετη θεματολογία εκτός λίνουξ. Αυτό είναι;
  Για τίς διακρίσεις τώρα, ναι. Αυτό αντιλαμβανομαι. Μία επιθετικότητα και ένα χώσιμο στον Ασύνορο και το ορθολογιστή που είναι τρόπον τινά εθνικο-βασιλο-κάτι. Αλλά τουλάχιστον μιλάνε ωραία. Ο άλλος είναι γομάρι ρε!
 19. Ρε συ Πραε, ολοι ξερουμε πως ο orthologostis ειναι ο γνωστος bobos.
  Απο την αλλη για κανε ενα κλικ στα προφιλ τους και δες δημοσιευσεις και πες μου.

  Πως εφτασες στο συμπερασμα πως η ειδοποιηση αυτη εγινε για να επιτεθουν στον asinoro & orthologisti δε μπορω να το καταλαβω.

  Πρωτη φορα διαβαζεις εδω πως πολλοι εχουν κουραστει απο αυτες τις μαλακιες θεματα που λενε ενα σωρο μπλαμπλα χωρις να λενε και κατι στο τελος;

  Τους απαγορεψε κατι; Τους ζηταει το αυτονοητο. ΟΚ, γραφε οτι θες μα προσφερε και κατι.
  Που βλεπεις το κακο;


  Το seo ειναι αυτο που βοηθαει μια σελιδα να βγαινει ψηλα στις αναζητησεις.
  Δεν ειναι λογικο να θελουν να βγαινει ψηλα η δουλεια τους; Εσενα δε θα σου αρεσε αν ψαχνεις κατι να βρισκεις τη λυση και στη γλωσσα σου;
  Ε, αυτοι οι κανονες εχουν αλλαξει πια με το seo για διαφορους λογους.
  Που βλεπεις τα παραλογα λοιπον και τι υπερασπιζεσαι;
  Αρέσει σε Maria Afentouli
 20. asinoro Banned

  Πράος, ο άνθρωπος αυθόρμητα στον ζωντανό λόγο του μπορεί να του ξεφύγει και να πει κάτι παραπάνω. Στον γραπτό λόγο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εάν λάβουμε το στοιχείο ότι το ίντερνετ είναι ανωνυμία και ο συνομιλητής δεν γνωρίζει το άτομο στο οποίο απευθύνεται ή του απευθύνεται, εκεί κατά την γνώμη μου βγαίνει ο πραγματικός εαυτός του ανθρώπου. Εάν είναι είρωνας, συγκαταβατικός, κακοπροαίρετος, καλοπροαίρετος, ανώριμος, ώριμος, έχει γνώσεις ή άγνοια κτλ. Το ίντερνετ είναι σαν το αλκοόλ, μόλις ο άνθρωπος το καταναλώσει χάνει τον έλεγχο παρεκτρέπεται, αλλά βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν οι ίδιες επιπτώσεις όπως στην πραγματική ζωή, όμως ο κάθε άνθρωπος έχει την συνείδηση που είναι ο κριτής του και τον ενημερώνει για τις λάθος κινήσεις ή επιλογές. Όσο και να αδιαφορεί το καμπανάκι χτυπάει συνέχεια πάντα σε ανθρώπους που έχουν σώας τα φρένας τους.
  Τώρα όταν μπήκα στο φόρουμ είχε ένα κάρο θέματα για αναρχισμό, καπιταλισμό, φασισμό και είπα να πω την γνώμη μου.