Περιορισμός δημοσιεύσεων στο Forum

Συζήτηση στην κατηγορία 'Ιδέες - Προτάσεις - Ανακοινώσεις osarena' που ξεκίνησε ο χρήστης administratoras, 11 Ιουν 2016.

 1. Περί του SEO (Search Engine Optimization):
  Είναι η αξιολόγηση του ιστοχώρου σου από τις μηχανές αναζήτησης.
  Με λίγα λόγια, μετρούν πόσες φορές επαναλαμβάνονται οι λέξεις-κλειδιά, αν υπάρχουν μέσα σε tags τίτλου, link, αν σε linkάρουν άλλα sites, αν περιλαμβάνονται σε πρωτογενή άρθρα ή είναι αναδημοσιεύσεις κλπ.
  Μέχρι τώρα ο αλγόριθμος ήταν γνωστός. Αν για παράδειγμα επαναλάμβανες πολλές φορές μια λέξη-κλειδί, η google σου μείωνε τη βαθμολογία SEO. Τώρα άλλαξαν αυτές οι ποσοστώσεις και θέλει τη σχετική μελέτη.

  Η απόφαση του osarena σημαίνει με απλά λόγια ότι θέλει να αποσπά μεγάλη βαθμολογία SEO για τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την ορολογία linux, android και γενικότερα τεχνικούς όρους.
  Το να ανεβάζει κανείς άρθρα με οικονομικούς, πνευματιστικούς ή πολιτικούς όρους χωρίς ορολογία linux, ουσιαστικά μειώνει την ποσόστωση των λέξεων ορολογίας linux στα κείμενα του site.
  Ισως να τσιμπήσει τίποτα τρελαμένους που ψάχουν "linux μασωνία" αλλά η μεγάλη πλειοψηφία που ψάχνει λέξεις-κλειδιά "linux games" ή "linux torrents" θα δει το site χαμηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.
 2. asinoro Banned

  Το ότι φτάσαμε εδώ ώστε να αναγκαστεί ο administratoras να κάνει αυτήν την τοποθέτηση, γνωρίζω ότι ευθύνομαι σε κάποιον βαθμό, όπως δεν υπήρχε άλλη επιλογή στο να επιστήσω την προσοχή να σταματήσει το άτομο πριν βλάψει το osarena, βάζοντας του κληρικού και του ηγέτη την περικεφαλαία μαζί με τα σχόλια. Ευτυχώς του κληρικού του άλλαξε το πρόσωπο και έβαλε του μπιν λάντεν είναι που με έχει αποκλείσει και δεν διαβάζει τα μηνύματά μου. Πολύ φοβικό άτομο.