Ροδέλα ποντικιού (Λύθηκε)

Συζήτηση στην κατηγορία 'Hardware' που ξεκίνησε ο χρήστης unfair, 18 Μαρ 2011.

 1. unfair Επισκέπτης

  καλησπέρα,έβαλα το ubuntu / παράλληλα με το win7. κ το δοκιμάζω.Ένα μικρό πρόβλημα που έχω είναι, πως όταν χρησιμοποιώ την ροδέλα του mouse για scroll μια σελίδα [οπουδήποτε], το scrolling κινήται πολύ γρήγορα! κ στα proprieties του mouse, δεν έχει κάτι για να το κάνω πιο αργό. έχετε κάποια λύση;ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 2. unfair Επισκέπτης

  το πρόβλημα με το την ροδέλα του ποντικιού, συνεχίζει να υφίσταται, με αποτέλεσμα να με απομακρύνει από το να χρησιμοποιώ το linux. Δεν έχει τύχει σε κανένα αυτό το πρόβλημα?
 3. Salih Emin Παιδί για τις δουλειές του Forum

  Καλησπέρα,Αν μπορείς λίγο να μας πεις την έκδοση του Ubuntu που έχεις βάλει και το ακριβές μοντέλο του ποντικιού που έχεις ?Θα προσπαθήσω να δω αν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό το πρόβλημα σου
 4. unfair Επισκέπτης

  ευχαριστώ για την ανταπόκριση.το είχα το πρόβλημα στο 10.04 κ στην αναβάθμιση του στο 11.10το ποντίκι είναι αυτό που είναι από το Microsoft 3000 Wireless Desktop Combo http://www.plaisio.gr/Peripher.....-Greek.htm
 5. Salih Emin Παιδί για τις δουλειές του Forum

  Δεν έχω βρει κάτι σχετικό με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Αν μου επιτρέπεις θα σου προτείνω να αναφέρεις το πρόβλημα σου στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα του Ubuntu εδώ http://forum.ubuntu-gr.org/index.php Είναι περισσότεροι εκεί μέσα και σίγουρα κάποιος θα έχει συναντήσει και θα έχει λύσει ενα παρόμοιο πρόβλημαΖητώ προκαταβολικά συγνώμη που δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω στο πρόβλημά σου.
 6. Vasilis Επισκέπτης

 7. unfair Επισκέπτης

  Ευχαριστώ πολύ!βρήκα γρήγορα λύση, μιας κ το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί κ σε κάποιον άλλο!http://forum.ubuntu-gr.org/vie.....38;t=18025βέβαια, το να βγάζεις - βάζεις το στικ του ασύρματου, δεν είναι το πιο "λογικό" σαν λύση, αλλά πλέον μπορώ να χρησιμοποιήσω την ροδέλα του ποντικιού!
 8. karanik Επισκέπτης

  Μηπως εχει βρεθει λυση ?
  Μου το κανει σε Linux Mint Debian (3.2.0-2-amd64)
  Αντι να scrollαρει ομαλα , με καθε κινηση της ροδελας παει τοσο κατω την σελιδα σαν να παταω space (δηλαδη αντι να κυλαει ανα γραμμη , κυλαει ανα σελιδα).