Χalal: Internet στ' όνομα του Αλαχ!

Συζήτηση στην κατηγορία 'Internet-ADSL-Πάροχοι-Διαμοιρασμός' που ξεκίνησε ο χρήστης constantinos, 11 Ιαν 2012.

 1. constantinos Μπουμπούκος-Κιμ Γιονγκ

  [IMG]
  Το διαδίκτυο σαφώς και είναι απειλή. Απειλή για τα καθεστώτα, τις απανταχού κυβερνήσεις, μα και ότι αυτό σήμερα ονομάζεται: Νέα Τάξη Πραγμάτων.
  Οι θρησκείες εδώ και χρόνια έχουν διαβρωθεί και χρησιμοποιούνται σαν όργανα προπαγάνδας των παραπάνω, χωρίς τη παραμικρή άλλη προσφορά.
  Ο κόσμος πρέπει πια να έχει μάθει πως οτιδήποτε κατασταλτικό συμβεί σε καποια γωνιά του κόσμου, αυτό θα βρει σε καποιο διάστημα αντίκρυσμα παντού.
  Και το Ελεύθερο Διαδίκτυο προσφέρει την ελευθερία επιλογής, την οργάνωση, ακομα και τη συστράτευση ενάντια στη καταπίεση και τη καταστολή που επιβάλλεται και εδώ στην Ελλάδα την ζούμε στο πετσί μας (ασχέτως αν είμαστε απλά και μόνο πρόβατα που βελαζουν δυνατά).

  -Δείτε τι ανακοίνωθηκε πριν καποιες ώρες, το Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων:
  -Και συγχρόνως ακολούθησε η ανακοίνωση της αστυνομίας της χώρας, σχετικα με το Internet Cafe. Κοιτάξτε το εξωφρενικό:
  -Βέβαια πριν ανακοινωθούν ολ' αυτά, κάπου τον Απρίλιο του 2001, τα σχέδια για το «χαλάλ» (σύννομο) διαδίκτυο ανακοινώθηκαν από έναν ανώτερο αξιωματούχο του καθεστώτος:
  (η δήλωση είχε δοθεί στη βρετανική εφημερίδα Guardian).

  -Κάποιες ελεύθερες φωνές από το Ιράν αναφέρουν ότι η ταχύτητα του ίντερνετ στη χώρα έχει μειωθεί σημαντικά και αυτό σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, οφείλεται στις δοκιμές για τη λειτουργία του εθνικού δικτύου.
  Και πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Roozegar:
  -Ακριβώς το ίδιο όπως στη Λευκορωσία δηλαδη (δείτε σχετικά). Όπως και να έχει ένα πράγμα είναι βέβαιο πως θα επιχειρηθεί σε παγκόσμια κλίμακα και όπως φαίνεται είναι σ' εξέλιξη.
  Η φίμωση του Internet και η παροχή πληροφοριών και ειδήσεων, ελεγχόμενη και εγκεκριμένη. Να είναι δηλαδή και το web στον έλεγχο των καθεστώτων/κυβερνήσεων, όπως τα ως τώρα συμβατικά μέσα ενημέρωσης.
  Στα καθεστώτα αυτό μπορεί να είναι απλά με διαταγές του κράτους, στις (φαινομενικά) δυτικές δημοκρατίες με ψηφίσματα τύπου SOPA η ακομα και επικαλούμενη την κυβερνοασφάλεια!