Ψάχνω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα

Συζήτηση στην κατηγορία 'Ανωνυμία και Ιδιωτικότητα' που ξεκίνησε ο χρήστης K-fIreCE, 20 Νοε 2016.

 1. Γεια χαρά παιδιά. Ψάχνω ένα πρόγραμμα που είχατε κάνει παρουσίαση αλλά δεν το βρίσκω. Το όνομα του θύμιζε το bittorrent και η λειτουργία του ήταν να το εγκαθιστάς μεταξύ 2 υπολογιστών και να στέλνεις τα αρχεία που θέλεις εσύ από τον πρώτο υπολογιστή στον δεύτερο ανεξαρτήτου μεγέθους με ενδιάμεση κρυπτογράφηση και χρήση p2p μεταξύ των δύο υπολογιστών με χωρίς περιορισμό της ταχύτητας αποστολής. Το θέλω το πρόγραμμα αυτό για να στείλω σε έναν φίλο μου κάτι αρχεία και δεν το θυμάμαι. Σας θυμίζει εσάς τίποτα ή τουλάχιστον κάτι παρεμφερές? Σημ. Δεν θυμάμαι αν ήταν ανοιχτού κώδικα ή όχι.
 2. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο

  syncthing https://syncthing.net/

  Είναι ανοιχτού κώδικα.
 3. Maria Afentouli Παιδί για τις δουλειές του Forum

  K-fIreCE, αν ψάχνεις το Syncthing (που αντικαθιστά επάξια τα Dropbox και BitTorrent Sync), δες εδώ: http://osarena.net/tags/syncthing.
  Και περισσότερα: http://osarena.net/search/node/syncthing.
 4. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Τελικά το πρόγραμμα που έψαχνα λέγεται bittorrent sync επειδή το είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα αλλά το syncthing φαίνεται υποσχόμενο και σίγουρα θα το κοιτάξω πρώτο. Από απορία, τι ακριβώς γίνεται με το bittorrent sync? Είναι ανοιχτού κώδικα ή όχι? Επίσης, αξιόπιστο είναι? Το είχα χρησιμοποιήσει παλαιότερα για να μεταφέρω αρχεία και απλώς με βάζει σε σκέψεις...
 5. Maria Afentouli Παιδί για τις δουλειές του Forum

  K-fIreCE, το BitTorrent Sync δεν είναι ανοιχτού κώδικα:
  - BitTorrent Sync: Ασφαλής συγχρονισμός φακέλων με P2P.
  - Εγκατάσταση του BitTorrent Sync με γραφικό περιβάλλον.
  - Το BitTorrent Sync ανανεωμένο, διαθέσιμο και για Android.
  - Περισσότερα στο tag του: #BitTorrent Sync.