Ένα email για όλες τις δουλειές ή παραπάνω;
#11
Ammer, post: 12666, member: 851 είπε κι ελάλησε:To mailinator παρέχει POP3 και βολεύει αφάνταστα. Το MailDrop δεν γνωρίζω αν διαθέτει.
Δεν γνώριζα ότι το Mailinator δίνει τέτοια δυνατότητα για POP3. Καλή φάση. Για το MailDrop δεν είδα κάπου να αναφέρει κάτι για POP3, θα κοιτάξω καλύτερα όμως.

Ammer, post: 12666, member: 851 είπε κι ελάλησε:Είτε προσωπρινό email, είτε δωρεάν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά και για αγορές.
Στην πρώτη σου δημοσίευση σε αυτό το θέμα είχες γράψει "Ποτέ τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σε προσωρινούς λογαριασμούς". Να υποθέσω ότι είσαι κατά στην χρήση προσωρινού email αν δεν παρέχει την δυνατότητα του POP3 ε; Αν παρέχει τέτοια δυνατότητα τότε οκ. Σωστά;


Ammer, post: 12666, member: 851 είπε κι ελάλησε:Αφού σε βολεύει το KeePassX, πάω πάσο, πρότεινα αυτό που κατέχω και γνωρίζω καλά.
Yeap, καλά έκανες. Και εγώ όσα έγραψα απλά για ενημέρωση τα έγραψα. ;)
Πιο δυνατό από το χρήμα είναι μόνο οι γνώσεις.
  Απάντηση
#12
cpfotiadis, post: 12671, member: 403 είπε κι ελάλησε:Στην πρώτη σου δημοσίευση σε αυτό το θέμα είχες γράψει "Ποτέ τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σε προσωρινούς λογαριασμούς". Να υποθέσω ότι είσαι κατά στην χρήση προσωρινού email αν δεν παρέχει την δυνατότητα του POP3 ε; Αν παρέχει τέτοια δυνατότητα τότε οκ. Σωστά;

Ναι, ρυθμίζεις το POP του προσωρινού email στον Thunderbird όταν κατεβάσει τα email αρχεία να τα διαγράψει από τους servers του. Μόνο εκεί θα μπορούσα να το δικαιολογήσω, εν μέρει, ως καλή χρήση για συναλλαγές.

Το έχεις πιάσει το νόημα σ' όλα αυτά, γι' αυτό κράτα το καλά.Cool
  Απάντηση
#13
Ammer, post: 12672, member: 851 είπε κι ελάλησε:Το έχεις πιάσει το νόημα σ' όλα αυτά, γι' αυτό κράτα το καλά.
Ναι μαθαίνω, είμαι καλός μαθητής στα θέματα που με ενδιαφέρουν. Cool Με βοήθησαν αρκετά τα άρθρα του osarena περί ιδιωτικότητας, ασφάλειας, nsa κτλ. και οι δικές σου τοποθετήσεις εδώ στο φόρουμ. Ευχαριστώ κιόλας.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Το ότι οι επιβεβαιώσεις των παραγγελιών θα περνάνε από τους servers π.χ. της υπηρεσίες Mailinator, δεν θα έπρεπε να με απασχολεί; Γιατί άσχετα με το POP3 που θα χρησιμοποιώ, το team της υπηρεσίας μπορεί να κρατάει αντίγραφα. Να μου πεις, όλο και από κάποιον server θα περάσουν αλλά εντάξει.
Πιο δυνατό από το χρήμα είναι μόνο οι γνώσεις.
  Απάντηση
#14
To mailinator αναφέρει ότι δεν διαθέτει πολιτική απορρήτου και ότι δεν υπάρχει απόρρητο.
Παράθεση:
  • What is Mailinator's official privacy policy?

    The official policy is something like:

    Mailinator's Privacy Policy: THERE IS NO PRIVACY

    Expect that any email you send or have sent here can and will be viewed by anyone. Mailinator/ManyBrain does not ask for or require any of your personal information. Simply put, anyone can read anyone else's email here. By design, there is simply no way to insure only you have access to any given email.
    Privacy is a serious issue, and we want to be clear. The inherent design of how Mailinator works precludes any possibility of information sent here being private to any user.

Άρα δεν εξηγεί αν κρατάει αρχεία, πράγμα που δεν νομίζω καθώς η λειτουργία τους δεν είναι η παροχή email. Φαίνεται σοβαρή υπηρεσία, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Για υψηλή ιδιωτικότητα δεν ενδείκνυται, απλά τη χρησιμοποιώ για το σκοπό που υπάρχει, εφόσον οι επιβεβαιώσεις δεν αποκαλύπτουν ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία. Στη περίπτωση μου βάζω γνωστούς που δεν τους ενδιαφέρει αν τα χρησιμοποιήσω.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  email provider dirosis 2 1.423 24.04.2016 21:24
Τελευταία Ανάρτηση: dirosis
  Μηνύματα απάτης στο email σας , προστατευτείτε ! Κωνσταντίνος 0 644 23.04.2013 18:15
Τελευταία Ανάρτηση: Κωνσταντίνος
  Σύγκριση των υπηρεσιών Email 0 939 Λιγότερο από 1 λεπτό πριν
Τελευταία Ανάρτηση:
  Σύγκριση των υπηρεσιών Email 0 4.256 Λιγότερο από 1 λεπτό πριν
Τελευταία Ανάρτηση:

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)