Τι είδους εφαρμογές θα θέλατε να δείτε στο Linux;
#11
Glass cockpit για περιβάλλον full size deck simulator, αλλά θα μου πείτε και δικαίως "που πας ρε Καραμήτρο;" Οπότε θα πω κι εγώ στη κόντρα το μεγάλο μου παράπονο: Ότι έχει σχέση με Cisco. Με πονάει που πολλά εργαλειάκια της φτιάχνονται μόνο για Winblow$. Με πονάει πολύ γαμώ τη μου. Δεν της το συγχωρώ...
  Απάντηση
#12
Nikos, post: 6011, member: 120 είπε κι ελάλησε:Υπάρχει το Wallch : Wallch: Αυτόματες εναλλαγές wallpaper με υποστήριξη για το Unity launcher , αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει στο MATE. (πιθανών όχι).
Το Wallch έχει δημιουργηθεί από Έλληνες προγραμματιστές και πλέον είναι στα επίσημα αποθετήρια της 12.04 !!
filippos.xf, post: 6013, member: 403 είπε κι ελάλησε:Έτσι όπως τα λες είναι! Το Wallch είναι μια από της αγαπημένες μου εφαρμογές, απλά στο Mate που έβαλα πρόσφατα δεν δουλεύει.

Τελικά το Wallch δουλεύει και στο Mate, χθες το διαπίστωσα. Καθώς είπα να ψάξω άλλη μια φορά για wallpaper changer που να δουλεύει στο Mate, έπεσα πάνω σε αυτήν την σελίδα https://answers.launchpad.net/wallpaper-...ion/200514. Αν διαβάσετε τις απαντήσεις του προγραμματιστή κάτω κάτω, θα δείτε ότι υπάρχει ένα ppa με τις νέες επιλογές-δυνατότητες που θα έχει η επόμενη stable έκδοση του Wallch. Μια από τις νέες δυνατότητες μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε το Wallch σε όλα τα γνωστά desktop environments! Απλά να ξέρετε το ppa που αναφέρει είναι για τις δοκιμαστικές εκδόσεις του Wallch και όχι stable.
Πιο δυνατό από το χρήμα είναι μόνο οι γνώσεις.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Δείτε μέσα από μια εικόνα πώς λειτουργούν τα QR code constantinos 0 694 26.04.2014 21:25
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos
  Δείτε τι έγινε το Ubuntu Developer Summit (videos) constantinos 0 544 13.05.2012 14:59
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)