X-OSArena Files: Οι Top 10 Πληροφοριοδότες [antisystem]
#1
Σάββατο σήμερα που συντάσσεται το παρόν και στους πιο χαλαρούς ρυθμούς, ένα διαφορετικό άρθρο που έχει ενδιαφέρον στις μέρες μας και αξίζει να το διαβάσετε, καθώς δίνει τροφή για σκέψη!

Το να επιδιώξουμε να ασχοληθούμε με ένα θέμα που αναφέρεται στους 10 σημαντικότερους ανθρώπους που κατέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες, ή αλλιώς «Whistleblowers» («Πληροφοριοδότες»), εμπεριέχει –αν μη τι άλλο- αρκετές δυσκολίες.
Ο οποιοσδήποτε εκ των έσω, συχνά, θεωρείται ως δεδομένο ότι δεσμεύεται από «αιώνια σιωπή».
Παρ’ όλα αυτά, η φύση του κυβερνητικού έργου έχει τις ρίζες της στον κατακερματισμό.
Έτσι, ίσως η καλύτερη ένδειξη για το αν οι πληροφοριοδότες έχουν κάτι έγκυρο να πουν, είναι το επίπεδο των διώξεων που έχουν υποστεί.

Οι παρακάτω πληροφοριοδότες έχουν υπομείνει, με ποικίλους τρόπους, pushback (αφόρητες πιέσεις) από το σύστημα, αλλά εξακολουθούν να κυκλοφορούν τριγύρω μας (οι ίδιοι ή τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που παρέδωσαν), για να αποκαλύψουν τα βασικά σημεία των πληροφοριών, που κάνουν όλους μας να αναρωτιόμαστε, πόσες από αυτές τις αλήθειες μαθαίνουμε τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Θα βρείτε πολύ χρήσιμα τα βίντεο που ακολουθούν, με μυημένους πληροφοριοδότες, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τις θέσεις τους προσπαθούν να ενημερώσουν όλους εμάς που μας έχουν αφήσει «στην απέξω», για τις απίστευτες μηχανορραφίες των «υψηλά ιστάμενων προσώπων».
Οι Whistleblowers ακολουθούν τα βήματα ανθρώπων, όπως ο Daniel Ellsberg, και δεν είναι οι εγκληματίες που η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλει να τους παρουσιάζει!
Αντίθετα, αυτοί οι πληροφοριοδότες αντιπροσωπεύουν το υψηλότερο επίπεδο του ακτιβισμού αλλά και του θάρρος.

1. Η Jesselyn Radack

Η Radack είναι μία πρώην δικηγόρος και σύμβουλος ηθικής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Είχε παραστεί στην πρώτη περίπτωση πολιτικού κρατουμένου στο Αφγανιστάν μετά την 9/11.Αυτός ο πολιτικός κρατούμενος ήταν ο John Walker Lindh, ένας Αμερικανός πολίτης στον οποίον είχαν προσδώσει τον χαρακτηρισμό "Ο Αμερικανός Ταλιμπάν."Ο Lindh ορίστηκε να ανακριθεί (η σωστή λέξη εδώ θα ήταν βασανιστεί) χωρίς συμβούλιο.

Οι συμβουλές της Jesselyn Radack - Radack να μην ακολουθηθεί αυτή η κατεύθυνση έπεφταν στο κενό, σε σημείο που τα e-mail, που σωρηδόν έστελνε προς το δικαστήριο, διαγράφονταν άμεσα!Τα e-mail βέβαια αυτά, κατάφερε να τα ανακτήσει από τον υπολογιστή της και να τα δώσει σήμερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.Η ίδια, στη συνέχεια, τέθηκε στη No-Fly λίστα που έγινε στόχος έρευνας (κοινώς, ανάκρισης!).
Αντί να λιποψυχήσει και να «κάνει πίσω», αντ’ αυτού, μπήκε μπροστά και ενσωματώθηκε στην ομάδα υπεράσπισης πληροφοριοδοτών (GovernmentAccountabilityProject), στο whistleblower.org, που πρωτοξεκίνησε το 1977.

Μετά από όλα όσα έχουν έρθει στο φως για τη συσκευή-βασανιστήριο που υπάρχει στο εξωτερικό, και την επακόλουθη άφιξη αυτής της συσκευής σε αμερικανικές ακτές που ενσωματώνονται στο NDAA, το έργο της Radack γίνεται πιο σημαντικό από ποτέ. Στο βίντεο που ακολουθεί, μιλάει για το υπόβαθρό της και την εντατικοποίηση του «πολέμου» που γίνεται στους πληροφοριοδότες.


2. Ο Thomas Drake (NSA)

Μια ιστορική αναδρομή που ρίχνει αρκετό φως για την NSA, έγινε μέσω ενός πρώην δημοσιογράφου του ABC News, τον James Bamford, όταν κυκλοφόρησε δύο βιβλία, το ThePuzzlePalace και τοBodyofSecrets,, που σήκωσαν το πέπλο και αποκάλυψαν μια δομή τεράστιας κατασκοπείας, που ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες της CIA.
Ο μηχανισμός Bamford που αποκαλύφτηκε, αποτελούνταν από προγράμματα όπως το Echelon που ήταν ύποπτα όχι μόνο για την τεράστια διεθνή κατασκοπεία και τη συλλογή δεδομένων, αλλά και για κατασκοπεία των εγχώριων επιχειρήσεων! Τώρα, αυτές οι υποψίες επιβεβαιώνονται και από υψηλού επιπέδου «μυημένους», όπως ο Thomas Drake, ο οποίος εμφανίστηκε σε ένα άρθρο της Baltimore Sun, και έριξε φως σε ένα πρόγραμμα αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ονομάζεται “Trailblazer” (=«Πρωτοπορία»).

Σ’ αυτό το πρόγραμμα είχε υποβληθεί και ο ίδιος ο Drake, ο οποίος και μας εξηγεί πως ήταν ένα πρόγραμμα "απάτης, φθοράς και κατάχρησης."
Στη συνέχεια, βέβαια, κατηγορήθηκε για Κατασκοπεία (TheEspionageAct) -βάσει του νόμου περί κατασκοπείας- και αντιμετωπίζει 35 χρόνια φυλάκισης.Η ομάδα υπεράσπισης του Drake προσέλαβε τον δημοσιογράφο James Bamford ως ειδικό μάρτυρα.

Η υπόθεση για 10 κατηγορίες κακουργήματος εναντίον Drake δεν θα μπορούσε να σταθεί, και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για κατηγορία πλημμελήματος.Η υπόθεση Drake ήταν η πρώτη από μία σειρά υποθέσεων που διεξήχθησαν μέσα σ’ ένα νέο κλίμα επιθετικών επίσημων απαγγελιών κατηγορίας (κοινώς, μηνύσεων) για πληροφοριοδότες.
Μέσα σ’ αυτό το κλίμα των μηνύσεων προσπαθούν να εξισώσουν την προσωπική αλήθεια με την πραγματική κατασκοπεία, όπως θεωρείται η πώληση κρατικών μυστικών.


3. William Binney (NSA)

Πρώην κορυφαίος μαθηματικός της NSA και εξπέρ στο να σπάει κωδικούς, ο William Binney, έχει βγει για να αποκαλύψει δημοσίως το πεδίο εφαρμογής ενός άκρως απόρρητου προγράμματος επιτήρησης που έχει ως άμεσο στόχο την καθημερινότητα των Αμερικανών μετά από ό,τι συνέβη στις 9/11.

-Να υποθέσουμε, λοιπόν, πως τα γεγονότα στις 9/11 είναι η «τέλεια δικαιολογία» για ό,τι και αν σκαρφιστούν οι υψηλά ιστάμενοι;-
Ο William Binney μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μαζικό πεδίο εφαρμογής αλλά και για την εμβέλεια του παρόντος έργου, που δραστηριοποιείται σε 24/7 εντάλματα τηλεφωνικών υποκλοπών του αμερικανικού πληθυσμού.
-Για προσέξτε το λίγο αυτό: χωρίς να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ή έρευνας! -

Η μαρτυρία του Thomas Drake ήταν αποκαλυπτική, αλλά ο Binney ήταν ένα 32χρονος, υψηλού επιπέδου βετεράνος της NSA, ο οποίος αποκαλύπτει στο βίντεο που ακολουθεί την εγχώρια συνιστώσα ενός κωδικοποιημένου προγράμματος που ονομάζεται «αστρικός άνεμος."
Με την NSA να εργάζεται σε γοργούς ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρώσει έως το Σεπτέμβριο του 2013 ένα φρούριο επιτήρησης, αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία μπορεί να αποθηκεύσει όγκο ηλεκτρονικών πληροφοριών έως και 100 χρόνων, ο Binney ανησυχεί ότι οδεύουμε προς το δρόμο του ολοκληρωτισμού και της τυφλής υπακοής στην εξουσία!


4. Mark Klein (AT & T)

Ως βετεράνος τεχνικός επί είκοσι δύο συναπτά έτη στην AT & T, ο Μαρκ Klein δεν άφησε καμία αμφιβολία για την ακρίβεια του προγράμματος εσωτερικής κατασκοπείας της NSA, όταν ανακοίνωσε πως ανακάλυψε μυστικά δωμάτια σε ένα κέντρο μεταγωγής στο Σαν Φρανσίσκο.
Και είχε και τα έγγραφα και τα σχεδιαγράμματα για να το αποδείξει.

Ο Klein λέει ότι είχε συγκεντρώσει 120 σελίδες τεχνικών εγγράφων στο γραφείο του στο Σαν Φρανσίσκο που έδειχναν πως η NSA είχε εγκαταστήσει «θραύστες» που θα της επέτρεπαν να αντιγράψει τόσο τις εγχώριες όσο και τις διεθνείς μεταφορές που διακινούνται μέσω Internet AT & T συνδέσεων αλλά και 16 ακόμη απευθείας συνδέσεων.

«Είναι gobs (= μεγάλες μάζες), και μάλιστα gobs πληροφοριών που διοχετεύονται σε ολόκληρο το Διαδίκτυο,»
λέει ο Klein.

Ο πρόεδρος Μπους παραδέχθηκε ότι εξουσιοδότησε την NSA να παρακολουθήσει τις επικοινωνίες ατόμων που είναι γνωστά για τους δεσμούς τους με τρομοκρατικές οργανώσεις, μέσα ή έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά πρόσθεσε ότι :
«δεν κάνουμε trolling (δεν περιφερόμαστε άσκοπα) στις προσωπικές ζωές εκατομμυρίων αθώων Αμερικανών."
Οι ειδικοί της νοημοσύνης λένε ότι η NSA έχει τα μέσα να φιλτράρει οποιαδήποτε ύποπτη επικοινωνία με εξελιγμένα μηχανήματα που εντοπίζουν λέξεις κλειδιά, ονόματα, διευθύνσεις ή μοτίβα.

Τελικά, ο Klein λέει ότι αποφάσισε να δημοσιεύσει τα έγγραφα του στην Los Angeles Times, για να αποκαλύψει δημοσίως αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «παράνομο και Όργουελ έργο (‘anillegalandOrwellianproject’).»

Ωστόσο, ο συντάκτης της LA Times, ο Dean Baquet «έθαψε» την ιστορία μετά από συνομιλίες που είχε με τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών τον Τζον Νεγκροπόντε και τον διευθυντή της NSA τον Στρατηγό Μάικλ Χέιντεν.
Η ιστορία αργότερα δημοσιεύτηκε στη New York Times.
Ο Mark Klein αφηγείται τη δική του εκδοχή των γεγονότων και το πώς έφτασε να συνειδητοποιήσει ότι "τον είχαν αναγκάσει να συνδέσει τη μηχανή Big Brother.»Αξίζει να σημειωθεί ότι η αιχμή του δόρατος της Electronic Frontier Foundation είναι οι αγωγές που της έχουν γίνει προκειμένου να αποκαλύψει τι ακριβώς γίνεται με τους αμερικανούς πολίτες, αλλά τα δικαστήρια πρόσφατα αποφάνθηκαν ότι οι τηλεφωνικές υποκλοπές χωρίς ένταλμα, μπορούν να συνεχιστούν!


5. Sibel Edmonds (FBI / 9/11)

Στον απόηχο της 9/11, η Edmonds εντάχθηκε ως μεταφράστρια στο τμήμα γλώσσας του FBI για να ερμηνεύσει υποκλοπές που διεξάγονται στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών.Γεννημένη στην Τουρκία και μιλώντας αρκετές βασικές γλώσσες, η ίδια περιγράφει το τμήμα γλώσσας ως "τη μεγαλύτερη μονάδα ασφαλείας στο FBI." Έχει γίνει από τότε η πιο διαβαθμισμένη γυναίκα στην ιστορία.

Οι προσπάθειές της να αποκαλύψει την εγκληματικότητα του FBI που περιελάμβανε, "ξέπλυμα χρήματος, δραστηριότητες στο χώρο των ναρκωτικών, και την πυρηνική μαύρη αγορά που συγκλίνει με τρομοκρατικές δραστηριότητες" είχαν ως συνέπεια να συνεχιστούν, σε απίστευτο βαθμό, οι διώξεις εναντίον της από το Υπουργείο Δικαιοσύνης με επικεφαλείς τους John Ashcroft και Robert Mueller, οι οποίοι -επισήμως- επικαλούνταν κρατικά μυστικά. Η ιστορία της είναι, το λιγότερο, οδυνηρή. Εντούτοις, κατάφερε και έσπειρε την αμφιβολία στο λαό σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα της 9/11 και την αντίστοιχη Έκθεση της Επιτροπής. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι δεν έχει σταματήσει τις ενέργειές της.

Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#2
6. Susan Lindauer (CIA / 9/11)

Η Susan ήταν ένα πρώην μέλος του ενεργητικού δυναμικού της CIA. Εργάστηκε με πρεσβείες της Λιβύης και του Ιράκ πριν από την 9/11. Μετά από εκείνη την ημέρα, άρχισε να αποκαλύπτει συνενοχή της CIA στη διακίνηση ηρωίνης στη Μέση Ανατολή.

Η Lindauer, επίσης, μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς το Ισραήλ προσπάθησε να αγοράσει Πληροφορίες και Περιουσιακά Στοιχεία αμερικανών αξιωματικών.Για πρώτη φορά στην ιστορία, αποκάλυψε ότι ένας γνωστός πράκτορας της Μοσάντ προσπάθησε να την δωροδοκήσει για να του παραδώσει ό,τι είχε στην κατοχή της από τα αρχεία του τραπεζικού τομέα του Ιράκ που σχετίζονταν με τον αγωγό της Αλ Κάιντα!
Ο ίδιος μάλιστα ο πράκτορας της Μοσάντ της τηλεφώνησε στο σπίτι της, στο Μέριλαντ, ενώ εκείνη ταξίδευε για Βαγδάτη, και υποσχόταν να της παραδώσει μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά σε οποιαδήποτε πόλη του κόσμου η ίδια επέλεγε, ως αντάλλαγμα για τα αρχεία της αυτά.

Η Susan στη συνέχεια έγινε το δεύτερο άτομο που ενώ δεν ήταν άραβας πολίτης, συνελήφθη στο πλαίσιο της Patriot Act που μεσουρανούσε.Το όλο θέμα κατέληξε σε ένα πενταετές κατηγορητήριο και σχεδόν ολική εγκλεισμό στη φυλακή για ένα χρόνο.
Όσο ήταν στη φυλακή η Susan υποβλήθηκε σε σκληρές συνθήκες που θα μπορούσαν να θεωρηθούν βασανιστήρια σε πολλές χώρες.
Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύουν οι περισσότεροι Αμερικανοί, η Susan και οι άλλοι κρατούμενοι στην στρατιωτική απομόνωση, μπορούσαν να βγουν έξω μόνο μία φορά κάθε δέκα μέρες και ακόμα και τότε η έξοδός τους δεν ξεπερνούσε τα τριάντα λεπτά.

Στο βίντεο που ακολουθεί αναφέρει τις αποκαλύψεις της και τις προειδοποιήσεις της για ό,τι συνέβη πριν την 9/11 αλλά και όλα όσα ακολούθησαν, τα οποία και τελικά δημοσιεύτηκαν στο βιβλίο της «Extreme Prejudice: TheTerrifyingStoryofthe Patriot Act andthe Cover-ups of 9/11 andIraq» (= «Η Απίστευτη Καταπάτηση των Νόμιμων Δικαιωμάτων και οι Συγκαλήψεις της 9/11 και του Ιράκ»).


7. Ο συνταγματάρχης Anthony Shaffer

Ο στρατιωτικός Shaffer είναι ένας παράγοντας των μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε σκόπιμη κωλυσιεργία των πληροφοριών πριν από την 9/11 –ένα μέρος των πληροφοριών αυτών ήρθε στην επιφάνεια γνωστό ως Able Danger (= Επιδέξιος Κίνδυνος). Από εκεί και πέρα, αποκάλυψε μια κουλτούρα φαγωμάρας μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών που, ακόμη και εκ πρώτης όψεως, αφορούν τον Αμερικανό φορολογούμενο.

Ο Shaffer δημοσίευσε τον τραπεζικό του λογαριασμό στην OperationDarkHeart.
Το Υπουργείο Άμυνας απάντησε με την αγορά και των 10.000 αντιτύπων του βιβλίου του, χωρίς να τα λογοκρίνει καθόλου (υπόψην, με δολάρια των φορολογουμένων πολιτών).
Το βίντεο που ακολουθεί αγγίζει το τι θα μπορούσε να έχει πει μέσα στο βιβλίο του αυτό, που ποτέ δεν διαβάστηκε από το ευρύ κοινό.


8. Joe Banister (IRS)

Ο ειδικός πράκτορας, Joe Banister, εξέθεσε τους μηχανισμούς της IRS και πόσο ουσιαστικά παράνομη και αντισυνταγματική είναι τόσο η φορολογική πολιτική τους όσο και οι μέθοδοι συλλογής φόρων.Το σύστημα κατακεραυνώνεται από άνθρωπο που ανήκει σ’ αυτό το ίδιο το σύστημα!

Η ιστορία του είναι καθοριστικής σημασίας για την κατανόηση του τι συνέβη στην επόμενη πληροφοριοδότη του IRS, την Sherry Peel Τζάκσον, η οποία προχώρησε τις αποκαλύψεις σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και εκδιώχθηκε ανελέητα για τις αποκαλύψεις της αυτές.
Ο φόρος εισοδήματος, που μας έχουν πείσει ότι είναι μια πατριωτική υποχρέωση, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η απάτη σε όλο της το μεγαλείο! Ο τρέχων φορολογικός κώδικας είναι 72.000 σελίδες. Είναι περίπλοκος, για έναν και μόνον λόγο.
Αν μπορούμε να ξυπνήσουμε και να ταρακουνήσουμε τα θεμέλια αυτού του εφιαλτικού αναγκαστικού συστήματος, ίσως να έχουμε μια μεγάλη και μοναδική ευκαιρία: να επανέλθει η εξουσία στα χέρια του λαού και όχι να θρονιάζονται λίγοι και «μικροί» στην κορυφή της πυραμίδας.
Απαιτείται προσοχή όμως: το IRS είναι έτοιμο, πρόθυμο και ικανό να σας κλειδώσει στη φυλακή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι η εμπορία ανθρώπων και η παιδική πορνογραφία.
Έτσι, θα πρέπει να προχωρήσουμε με προσοχή αλλά και θάρρος.


9. Bradley Manning (Στρατιωτικός)

Ο Manning φέρεται να μεταδίδει κρατικά μυστικά στο WikiLeaks.
Ο Manning συνελήφθη στη βάση Hammer έξω από τη Βαγδάτη στις 27 Μαΐου 2010 με την υποψία ότι είναι η πηγή της μεγαλύτερης διαρροής απόρρητων κρατικών εγγράφων στην ιστορία των ΗΠΑ. Αντιμετωπίζει 22 κατηγορίες που σχετίζονται με την παράδοση εκατοντάδων χιλιάδων διπλωματικών τηλεγραφημάτων, βίντεο αλλά και αρχείων πολέμου, στην ιστοσελίδα στην οποία οι πληροφοριοδότες καταγγέλλουν τις δυσλειτουργίες του συστήματος.

Σύμφωνα με την αμερικανικό στρατιωτικό κώδικα, ένας στρατιώτης που θα προσαχθεί σε δίκη, θα πρέπει η δίκη του να ξεκινήσει επίσημα εντός 120 ημερών.Στην περίπτωση που η δίκη ξεκινήσει στις 4 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, όπως έχει προγραμματιστεί, θα έχουν περάσει 983 ημέρες.
Η υπόθεση του Bradley Manning βρίσκεται στην καρδιά της νέας αποστολής της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που εξισώνει την αποκάλυψη της αλήθειας, με την υποβοήθηση και υποκίνηση του εχθρού, η οποία θα πρέπει να χρησιμεύσει ως ένα κατηγορητήριο κατά του συστήματος που καταδιώκει ανθρώπους που, όπως ο Manning, προσπαθούν να πουν αυτήν την αλήθεια.

Ο Manning, προσπάθησε να εκθέσει τις φρικτές «παράπλευρες απώλειες» του πολέμου στον οποίον εντάχθηκε, που είναι γνωστός και ως «CollateralMurder» ("Δολοφονία εξασφαλίσεων").
Λόγω του καθολικού εγκλεισμού του, δεν υπάρχει βίντεο του Bradley Manning που να μπορούμε να παρουσιάσουμε και στο οποίο να μιλάει για τον εαυτό του, αλλά το βίντεο που έβγαλε στο WikiLeaks τα λέει όλα.


10. Ο Julian Assange και το Wikileaks

Ο Assange είναι από μόνος του μια ξεχωριστή κατηγορία, λόγω του τίτλου του πληροφοριοδότη που έχει στο αποθετήριο του WikiLeaks.Έχει, βέβαια, υποστηριχθεί ότι ο Assange και το WikiLeaks είναι ελεγχόμενη αντιπολίτευση.Ή μήπως, όλο αυτό, είναι απλώς ένα παγκόσμιο παιχνίδι σκάκι;
Δεδομένης της μετέπειτα δίωξης του Assange που συνεχίζεται χωρίς τελειωμό, φαίνεται πιο πιθανόν να είναι το κορόιδο που το σύστημα χρησιμοποίησε για να δαιμονοποιήσει κάθε είδους καταγγελίας δυσλειτουργιών και να εκφοβίσει όσους θα προσπαθήσουν να «βγουν μπροστά». Πολύ καλοί δημοσιογράφοι ειδήσεων, όπως ο Μαξ Κάιζερ και ο Paul Craig Roberts επιμένουν ότι ο Assange είναι νόμιμος και θα πρέπει να του απονεμηθεί το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, αντί να το δίνουν σε πολεμοκάπηλους και σε χρηματοδότες εταιρειών.

Παρά τις εκρηκτικές αποκαλύψεις «πληροφοριοδοτών», η κατάσταση επιτήρησης έχει ομαλοποιηθεί, καθώς η Βουλή ψήφισε να επιτραπεί εκ νέου το 2008 FISA Amendment Act (Σχέδιο Τροποποίησης).

Και, δυστυχώς, πολλοί πληροφοριοδότες που –σίγουρα θα είχαν και, ίσως- θα τολμούσαν να πουν, έχουν δολοφονηθεί από το ίδιο το σύστημα που κάποτε τους προσέλαβε για να το υπηρετήσουν!Από μόνο του το γεγονός αυτό, θα πρέπει να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση προς εκείνους που έχουν επιλέξει να εργαστούν σε ένα τέτοιο σύστημα, γνωρίζοντας το επίπεδο της διαφθοράς με την οποία θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι!Στο κάτω-κάτω της γραφής, πώς μπορεί μια μηχανή να κατασκευαστεί χωρίς χρηματοδότηση;Το σύνολο του συστήματος που βλέπουμε γύρω μας έχει «χτιστεί» με δικά μας χρήματα.

Επιτρέψατε, μήπως, εσείς να δημιουργηθεί ένα τέτοιο σωφρονιστικό σύστημα?Εγκρίνατε μήπως τους «προειδοποιητικούς» πολέμους, τη διάσωση των τραπεζών, τις εταιρικές επιδοτήσεις, της υψηλής τεχνολογίας δίκτυο παρακολούθησης που σας υποδουλώνει;Η δομή ελέγχου είναι μαζική και αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Γι 'αυτό και εμείς, πρέπει να ακούσουμε τις φωνές που με θάρρος «βγαίνουν μπροστά» για να μοιραστούν τις ανησυχίες τους, ιδιαίτερα όταν γνωρίζουμε πολύ καλά πως -στις μέρες μας- τέτοιες φωνές συνείδησης διώκονται, πολύ περισσότερο από ποτέ!


Πηγή: TrueTheory
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)