Επέκταση μνήμης RAM; [Λύθηκε]
#1
Είμαι κάτοχος ενός Neo V το οποίο άρχισε να διαμαρτύρεται γιατί η μνήμη του έχει σχεδόν γεμίσει. Αντιστέκομαι στην ιδέα να το κάνω root γιατί είμαι ευχαριστημένος και δεν θέλω να σκέφτομαι την πιθανότητα να πάει κάτι στραβά, είμαι της λογικής "ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε", άλλωστε δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο ποτέ. Δεν γνωρίζω αν αυτό που σκέφτομαι υπάρχει ίσως είδει. Αν με κάποιον τρόπο το τηλέφωνο μπορεί να "κλέβει" λίγη μνήμη από την κάρτα SD κι έτσι να επεκτείνεται, ένα swap. Θα ήταν βολικό να υπήρχε μια εφαρμογή που θα το έκανε αυτόματα κι απλά.
  Απάντηση
#2
Το Swap εξυπηρετεί τη RAM. Εσύ θέλεις να αυξήσεις την εσωτερική μνήμη για να εγκαταστήσεις περισσότερες εφαρμογές όμως. Σωστά;
  Απάντηση
#3
Μου βγαίνει η ειδοποίηση "Απομένει λίγος ελεύθερος χώρος. Ο χώρος αποθήκευσης στο τηλέφωνο εξαντλείται". Βλέπω ότι στο τηλέφωνο έχω 30ΜΒ ελεύθερα. Από την άλλη έχω περάσει όλες τις εφαρμογές που το επιτρέπουν στην SD. Δεν αποκλείεται να θελήσω να εγκαταστήσω και κάποια άλλη εφαρμογή αλλά θεωρώ ότι τις εφαρμογές που πραγματικά χρειάζομαι τις έχω. Είχα βέβαια εγκατεστημένες και άλλες εφαρμογές που απεγκατέστησα γιατί είδα ότι μάλλον τζάμπα μου πιάνουν χώρο. Ως Linuxας θέλω τα συστήματά μου να έχουν τα αρκούντως απαραίτητα και να δουλεύουν στρωτά κι απροβλημάτιστα.
  Απάντηση
#4
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό: https://androidforums.com/desire-all-thi...a2sd-guide
Υπάρχει περίπτωση να σέρνεται το τηλέφωνό σου όμως.
  Απάντηση
#5
/data/tombstone =μπορούμε να σβήσουμε το περιεχόμενο του με ασφάλεια (root δικαιώματα και ES explorer)
σβήνεις όλα τα tombstone εκτός από tombstone_00 και tombstone_01
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  android 5.1.1 προβληματική διαχείρηση μνήμης mikeius666p 5 1.958 26.10.2016 13:16
Τελευταία Ανάρτηση: mikeius666p

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)