Παλιά έκαιγαν βιβλία, τώρα καταστέλλουν ιστοσελίδες!
#1
[IMG]5454.jpg[/IMG]
Ζούμε σε εποχές που παλιότερα τις βλέπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ζούμε σε κοινωνίες όπου οι άνθρωποι ζουν, κινούνται και αναπνέουν άβουλα, κάτω από τα όρια που τους επιτρέπει το σύστημα και τους έχει εμφυσήσει η προπαγάνδα αυτού.
Ζούμε σε εποχές που αυτό που έχει επιβληθεί στους ανθρώπους, είναι το:
Παράθεση:Δούλευε πολύ, ζήσε με λίγο, πλήρωνε το κράτος και κατανάλωνε πολυεθνικά προϊόντα. Μην σκέφτεσαι, μην μιλάς, μην πας κόντρα. Ενέργησε μόνο, ως φορολογούμενος καταναλωτής. Σταμάτα να έχεις ιδέες. Σου δίνουμε εμείς για εσένα. Άνοιξε την τηλεόραση σου και δες. Αν δείξεις ανυπακοή, θα τιμωρηθείς παραδειγματικά. Εμείς φτιάχνουμε τους νόμους, εμείς έχουμε τις δυνάμεις καταστολής που θα σε βασανίσουν αν σηκώσεις κεφάλι.
Το γέλιο σου, τα όνειρα σου, οι ελπίδες σου, η ίδια η ζωή σου είναι στα χέρια μας. Μια υπογραφή αρκεί.
Μείνετε διχασμένοι και χωρισμένοι. Μιλάτε για πατριωτισμό και φυλές. Προσκυνάτε είδωλα και έχετε μαυροφορεμένους μάγους ως ταγούς. Κανιβαληστε τον πλησίον σας.
Κάθε παραβίαση των ανωτέρω, θα τιμωρείται παραδειγματικά. Εμείς είμαστε ο Νόμος, οι Τραπεζίτες, είναι τα αφεντικά μας και θεοί σας. Είσαστε οι δούλοι, μην το ξεχάσετε ποτέ, επειδή θα σας το θυμίζουμε βάναυσα.
Δεν ξέρω ,πόσοι έχουν αντίθετη άποψη, μα σίγουρα ο μεγαλύτερος εχθρός του καθημερινού ανθρώπου είναι το ίδιο το κράτος και οι εκπρόσωποι του. Απολύτως εχθρικό και απάνθρωπο, ακούει σε προσταγές και κελεύσματα μιας ολιγαρχίας, ενεργώντας ως πιστό σκυλί στις προσταγές τους.
Δεν ξέρω, πόσοι βρίσκουν λογικό, να μην υπάρχει ελευθεροστομία, ελεύθερη αρθογράφηση και διαμοιρασμός σκέψεων στους ανθρώπους, ασχέτως αν συμφωνούμε η όχι με αυτές.
Ο μεγαλύτερος εχθρός μας, είναι η ίδια η "δημοκρατία" τους.

Αρκετοί ίσως γνωρίζετε την εναλλακτική σελίδα, πληροφόρησης, το Indymedia Athens η οποία κυρίως βασίζεται στην άμεση ενημέρωση από τους ανθρώπους, την στιγμή που διαδραματίζονται τα γεγονότα, δίνοντας την άποψη που δε θα δείτε ποτέ στα δελτία των 8. Δίνοντας την αλήθεια, όπως αυτή συμβαίνει και συνήθως με γεγονότα (οπτικό-ακουστικό υλικό). Και με πολλές δημοσιεύσεις, οι οποίες έχουν αποκαλύψεις και στοιχεία, τα οποία βλάπτουν ανθρώπους του συστήματος. Πολλοί έχουν στραφεί εναντίον του και μιλάμε πρωτίστως για κοινοβουλευτικά animals, με κορυφαίο, το τελευταίο διάστημα, γνωστό πρώην τηλε-βιβλιοπώλη και μεταπηδώντας από το ένα κόμμα στο άλλο, ακροδεξιού βο(υ)λευτή.
Πολλές λοιπόν, οι φορές που το Indymedia, δεχόταν επιθέσεις επιθέσεις, καθώς εξέφερε αυτές τις απόψεις (βλέπετε, δεν ήταν e-nikos, tsantiri, zougkla, και σια). Έτσι, δεν μας προκαλέσετε ιδιαίτερη έκπληξη, όταν την Πέμπτη 11/4 (2013), είδαμε το Indymedia, κάτω για μια ακόμα φορά.
Στο αντίστοιχο ύφος, βάδιζε και ο "αδελφός" ραδιοφωνικός σταθμός 98 FM, ως ένα μέσο αντιπληροφόρησης στα ερτζιανά και στο διαδίκτυο.
Με δεδομένες, κάποιες καταστάσεις, οι οποίες είχαν προηγηθεί τους προηγούμενους μήνες, έγινε αντιληπτό, πως τόσο η ιστοσελίδα του Indymedia, οπως και ο 98FM, είχαν πέσει θύματα της καταστολής του κράτους που δεν δέχεται την ελευθερία του λόγου και την αντιφνωνία. που δεν θέλει να υπάρχουν μέσα, τα οποία να δίνουν τροφή για εξέγερση στους ανθρώπους της σάπιας κοινωνίας.
-Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση των διαχειριστών του site, μέσω μιας εναλλακτικής διεύθυνσης που διατηρούν:
Παράθεση:Τo Athens Indymedia και ο 98fm βρίσκονται υπό καταστολή.
Συνεχίζοντας, ζήτησαν τη συμπαράσταση των πολιτών και την προσέλευσή τους σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, η οποία έγινε νωρίτερα το μεσημέρι σήμερα (12/4 -απ' όπου και οι ακόλουθες εικόνες):

[IMG]63464.jpg[/IMG]
[IMG]65.jpg[/IMG]
-Πιο συγκεκριμένα, το κείμενο που βλέπει κάποιος επισκεπτόμενος το Indymedia Athens, είναι το εξής:

Παράθεση:Το Athens Indymedia και οι Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης βρίσκονται υπό καταστολή.
Παράθεση:
Όλοι όσοι διαχειριζόμαστε, δημοσιεύουμε ή χρησιμοποιούμε τα παραπάνω μέσα αλλά και όσοι αισθανόμαστε αλληλέγγυοι στο δικαίωμα στην αδιαμεσολάβητη έκφραση ήρθε η ώρα να οργανωθούμε και να δράσουμε προκειμένου να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα.
Ως προς αυτό, καλούμε σε συγκέντρωση στον φυσικό χώρο των εγχειρημάτων, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, στην κεντρική πλατεία, έξω από το εστιατόριο, αύριο, Παρασκευή 12/04, στις 13:00. Στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης έρχεστε από τις πύλες επί της Κατεχάκη και της Κοκκινοπούλου, καθώς και με τα λεωφορεία 608 και 230 (8η στάση Ζωγράφου) μέσω της πύλης Ζωγράφου.
Παρακαλούμε διαδώστε το μήνυμα.
>>> Για πρόσβαση, το Indymedia Athens, με αυτά τα δεδομένα μπορείτε, μέσω της εναλλακτικής του διεύθυνσης, χρησιμοποιώντας, τον Tor browser (δείτε σχετικά, αν δεν ξέρετε).
>>> Για να δείτε το Indymedia, όπως ήταν πριν πέσει, χρησιμοποιήστε το Web Machine (δείτε σχετικά).
>>> H κανονική διεύθυνση του Indymedia, είναι: https://athens.indymedia.org

Το υπουργείο "δημοσίας τάξεως" (καταστολής) αρνείται την εμπλοκή του, στο θέμα, μα όπως φάνηκε, διαψεύστηκε, από τα γεγονότα.
Παράθεση:ΝFO: Το Indymedia είναι μια παγκόσμια συλλογικότητα οργανώσεων ανεξάρτητης ενημέρωσης και εκατοντάδων δημοσιογράφων που προσφέρουν συλλογική και μη-εμπορευματική ενημέρωση. Ένα δημοκρατικό ενημερωτικό μόρφωμα, για την δημιουργία ριζοσπαστικών, έγκυρων και παθιασμένων αφηγήσεων της αλήθειας. Η βάση του Indymedia είναι τα Independent Media Centers (Ανεξάρτητα Κέντρα Πληροφόρησης), ή εν συντομία IMC. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 70 IMC σε όλο τον κόσμο. Κάθε IMC είναι μια αυτόνομη ομάδα που έχει την δικιά της διακήρυξη στόχων, αυτοδιαχειρίζεται της οικονομικές και άλλες υποθέσεις της, ενώ παίρνει της αποφάσεις της μέσω της δικιάς της διαδικασίας.
Εκατοντάδες ακτιβιστές των μέσων ενημέρωσης, πολλοί από τους οποίους είχαν δουλέψει για χρόνια για την δημιουργία ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης, συναντήθηκαν στα τέλη του Νοέμβρη του 1999 στο Σιάτλ των Η.Π.Α. Σκοπός τους ήταν η δημιουργία ενός ανεξάρτητου κέντρου ενημέρωσης, για την κάλυψη των διαδηλώσεων κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Το IMC Seattle κάλυψε τα γεγονότα τόσο μέσω μιας έντυπης έκδοσης ("The Blind Spot"), όσο και μέσω της πρώτης ιστοσελίδας των IMC. Η ιστοσελίδα δέχτηκε σχεδόν 1.5 εκατομμύριο «hits» κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων. Τον Φεβρουάριο του 2000 σχηματίστηκε ένα μικρό IMC στην Βοστόνη, ενώ τον Απρίλη ένα μεγαλύτερο δημιουργήθηκε στην Ουάσινγκτον, για να καλύψει τις διαδηλώσεις κατά της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Δ.Ν.Τ. Από τότε οι αιτήσεις ομάδων που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία τοπικών IMC, άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή. Πριν περάσουν δύο χρόνια από τη δημιουργία του Indymedia, το παγκόσμιο δίκτυο αριθμεί περίπου 70 IMC.
-Πιο αναλυτικά, το κάλεσμα, είχε ως εξής:
Παράθεση:Η καταστολή δεν θα περάσει!
Τρία από τα μέσα αντιπληροφόρησης του ανταγωνιστικού κινήματος, το athens.indymedia.org, ο 98FM και το Ράδιο Ένταση από το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απρίλη δέχτηκαν την κρατική καταστολή.
Μετά από εισαγγελικές πιέσεις, διακόπηκε η παροχή ίντερνετ.
Σε μια περίοδο που μια ολόκληρη κοινωνία δυσκολεύεται ακόμα και να ανασάνει από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική καταστολή, οι μικρές ή μεγάλες τοπικές αντιστάσεις, οι μικροί ή μεγάλοι εργατικοί αγώνες, είναι αναζωογονητικοί και ελπιδοφόροι, και είναι αυτοί που μεταδίδουν την σπίθα της επανάστασης, που εμπνέουν και σπέρνουν τις ανατρεπτικές και ριζοσπαστικές ιδέες για να γκρεμίσουμε μια και καλή τον κόσμο της εκμετάλλευσης…
Ακριβώς αυτή τη στιγμή και ακριβώς επειδή οι πραγματικοί τρομοκράτες τρομοκρατούνται από τις κοινωνικές αντιστάσεις, η εξουσία επιχειρεί να επιβάλλει τον επικοινωνιακό σκοταδισμό των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Η φίμωση και η καταστολή των μέσων αντιπληροφόρησης δεν θα περάσει στα ψιλά γράμματα των βρωμοφυλλάδων τους και των καναλιών τους.
Η απάντησή μας θα ξεπεράσει τους γελοίους πανηγυρισμούς των φασιστοειδών εξουσιαστών. Τα μέσα αντιπληροφόρησης είναι τα δικά μας μέσα, η φωνή των δικών μας αγώνων που μας δείχνουν το δρόμο για να φτιάξουμε τον κόσμο που θέλουμε.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ INDYMEDIA TON 98-FM & TO ΡΑΔΙΟ-ΕΝΤΑΣΗ KAI ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
Παράθεση:"Αλλ’ οι καιροί και οι διαθέσεις, αλλάζουν. Υπάρχουν παντού επαναστατημένοι που δεν θέλουν πια να υπακούουν στο νόμο χωρίς να ξέρουν από πού προέρχεται, ποιές είναι οι χρήσεις του, και από πού πηγάζει η υποχρέωση της υπακοής του και ο σεβασμός με τον οποίο συνοδεύεται. Οι επαναστατημένοι των ημερών μας κριτικάρουν τα ίδια τα θεμέλια της κοινωνίας, τα οποία έως τώρα θεωρούνταν ιερά, και πρώτα απ’ όλα αυτό το φετίχ, το νόμο.

Οι άνθρωποι που έχουν κριτική αντίληψη αναλύουν τις πηγές του νόμου, και βρίσκουν εκεί είτε ένα θεό, προϊόν των φόβων του αγρίου, και ηλίθιο, τιποτένιο και κακεντρεχή όπως οι ιερείς που εγγυώνται την υπερφυσική καταγωγή του, ή άλλως, αιματοχυσία, κατάκτηση δια πυρός και σιδήρου. [...]

Αυτά τα βλέπουμε, και, γι’ αυτό, αντί να επαναλάβουμε μάταια την παλιά φόρμουλα, «Σεβασμός στο νόμο», λέμε, «περιφρονήστε το νόμο κι όλα τα επακόλουθά του!». Στη θέση της δειλής φράσης, «Υπακούστε στο νόμο», η κραυγή μας είναι «Εξεγερθείτε ενάντια σε όλους τους νόμους!»."

Πιοτρ Κροπότκιν: Νόμος και Εξουσία https://eagainst.com
-Ανάμεσα, στα όσα κυκλοφορούν:
[IMG]9976.jpg[/IMG]

[IMG]4775.jpg[/IMG]
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#2
Είμαστε ακόμα στην αρχή
έρχονται χειρότερα.
Αποκ. 13,9 Εἴ τις ἔχει οὖς, ἀκουσάτω.
«Αγαπώ αυτό που είσαι και όχι εκείνο που ήθελε ο εγωισμός μου να είσαι»…
  Απάντηση
#3
Έπρεπε να εκτελέσουν τα παιδιά του Σόρος αλλά αυτοί μόνο το έκλεισαν!ΝΤΡΟΠΗ!
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Δωρεάν τα βιβλία του συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Cory Doctorow Evi 0 1.366 27.03.2016 13:55
Τελευταία Ανάρτηση: Evi
  Και τώρα που χύθηκε αίμα, ακόμα θὰ είμαστε στο καναπέ; Αὐγουστῖνος 12 2.556 04.10.2013 03:41
Τελευταία Ανάρτηση: leandros21
  Facewatch ID: Η εφαρμογή για εντοπισμό "ταραξιών". Ρουφιάνεψε & εσύ τώρα! constantinos 0 1.258 29.06.2012 22:11
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos
  Απάτη με ροζ ιστοσελίδες & Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος constantinos 4 2.222 16.03.2012 00:47
Τελευταία Ανάρτηση: Nikos
  ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ! constantinos 4 1.207 03.06.2011 17:36
Τελευταία Ανάρτηση: minios67

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)