29.05.2013 23:51
...η δευτέρα έρχεται, ο χρόνος φεύγει...
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τις μηχανές αναζήτησης.
...
Με την βοήθειά σου και τα άρθρα του osarena, έχω αλλάξει αρκετά τον τρόπο που σερφάρω και χρησιμοποιώ το windows-pc, το chrome και την G.
Δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω μακριά από τα windows (στην εργασία μου). Το προσπάθησα πέρυσι για 8 μήνες (με Linux mint) αλλά με ζόρισε η αύξηση του χρόνου για κάποιες καθημερινές εργασίες που έκανα, σε σχέση με τα Windows.
...
Αποστομωτικό το video!!!!
...
Το καλύτερο όμως από όλα είναι:
Τελικά το PC, μέσα από τη ζωή είναι.;)
Καλή συνέχεια.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τις μηχανές αναζήτησης.
...
Με την βοήθειά σου και τα άρθρα του osarena, έχω αλλάξει αρκετά τον τρόπο που σερφάρω και χρησιμοποιώ το windows-pc, το chrome και την G.
Δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω μακριά από τα windows (στην εργασία μου). Το προσπάθησα πέρυσι για 8 μήνες (με Linux mint) αλλά με ζόρισε η αύξηση του χρόνου για κάποιες καθημερινές εργασίες που έκανα, σε σχέση με τα Windows.
...
Αποστομωτικό το video!!!!
...
Το καλύτερο όμως από όλα είναι:
Παράθεση:Οι κουτσομπόληδες στη γειτονιά, έχουν καταλάβει ότι λέω ψέματα για 'μένα στο καθένα τους και δεν ασχολούνται μαζί μου. Προστατεύω την εικόνα μου. Καθετί μικρό και αθώο δικό μου, μπορεί να αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για κάποιον άλλον.Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Έχω αρχίσει ήδη να το εφαρμόζω.
Τελικά το PC, μέσα από τη ζωή είναι.;)
Καλή συνέχεια.