Εναλλακτικές λύσεις για τις υπηρεσίες της Google
#41
Θα διαφωνησω στις εναλλακτικες, θα συμφωνησω στο σκοτεινος φιλε cpφωτιαδης. Υπαρχουν εναλλακτικες, πιθανο να εννοεις οτι δεν υπαρχουν αρκετα καλες οπως η adsense/adwords. Ενας απο τους λογους που αλλαξε το keyword tool σε planner ειναι για να μην βλεπουν τα ακριβη στοιχεια αυτοι που χρησιμοποιουν την adwords για να παιζει μαζι τους η google.
  Απάντηση
#42
Ανέφερα την λέξη "σκοτεινός" γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια πράγματα στον χώρο της διαφήμισης που κάνουν τον χώρο "βρώμικο" και σκοτεινό όπως είπα. Δεν εννοώ απαραίτητα τις διαφημίσεις μέσω ίντερνετ, αναφέρομαι γενικά σε όλες τις διαφημίσεις, ακόμα και στην τηλεόραση, τα φυλλάδια, τις μεγάλες αφίσες κτλ. Γενικά οι τακτικές που ακολουθούνται στις διαφημίσεις δεν μου αρέσουν, υπάρχει χειραγώγηση, υπάρχει κοροϊδία, υπάρχει και η συλλογή στοιχείων για τον κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να σου παρουσιάζονται μετά στοχευμένες διαφημίσεις.

[attachment=187]


Δεν ξέρω ποιες υπηρεσίες μπορούν να θεωρηθούν καλές εναλλακτικές για το adsense, παρακάτω θα παραθέσω μερικές γνωστές υπηρεσίες με τις οποίες μπορεί να βγάλει κάποιος λεφτά:
Πιο δυνατό από το χρήμα είναι μόνο οι γνώσεις.
  Απάντηση
#43
@cpfotiadis με τα νέα δικαιώματα ανανέωσα τη λίστα. Όποιες διαφωνίες/ενστάσεις έχεις παρακαλώ να με ενημερώσεις.
  Απάντηση
#44
@Ammer το κατέχεις καλά το θέμα τις ιδιωτικότητας, κάνε ότι αλλαγές, προσθαφαιρέσεις θέλεις!

Τι λες για το PasswordBox ως εναλλακτική του google browser sync (υπάρχει ήδη το lastpass) και το OpenMailBox ως εναλλακτική του gmail;
Πιο δυνατό από το χρήμα είναι μόνο οι γνώσεις.
  Απάντηση
#45
Το θέμα μπορεί να το έχω, κατά την άποψη μου δεν αισθάνομαι αρκετή ικανοποίηση ότι όντως το κατέχω-, ιδιωτικότητα δεν έχω. Λοιπόν το PasswordBox δεν το κατέχω ούτε και το OpenMailbox καθώς δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ενώ τα γνωρίζω. Η άποψη μου είναι να τα βάλεις στη λίστα και μετά από έλεγχο καθεμιάς πρότασης μας να εξετάζεται αν θα παραμείνει αναρτημένη ή όχι.
  Απάντηση
#46
Ammer, post: 15542, member: 851 είπε κι ελάλησε:Το θέμα μπορεί να το έχω, κατά την άποψη μου δεν αισθάνομαι αρκετή ικανοποίηση ότι όντως το κατέχω-, ιδιωτικότητα δεν έχω.
Σίγουρα πάντα θα υπάρχουν νέα πράγματα για να μάθουμε, ακόμα κι αν γνωρίζουμε ήδη αρκετά πράγματα για ένα συγκεκριμένο θέμα. ;)

Ammer, post: 15542, member: 851 είπε κι ελάλησε:Λοιπόν το PasswordBox δεν το κατέχω ούτε και το OpenMailbox καθώς δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ενώ τα γνωρίζω. Η άποψη μου είναι να τα βάλεις στη λίστα και μετά από έλεγχο καθεμιάς πρότασης μας να εξετάζεται αν θα παραμείνει αναρτημένη ή όχι.
Τα έβαλα. Γενικά τις θεωρώ καλές υπηρεσίες και τις δύο, βέβαια αν μάθουμε κάτι αλλιώτικο στην πορεία, φυσικά μπορούμε να κάνουμε προσθαφαιρέσεις. Οι προγραμματιστές του passwordbox πάντως βλέπω ότι κάνουν καλή δουλειά και το καλό είναι ότι ασχολούνται και δίνουν σημασία στους χρήστες, είναι αρκετά καλοί στο επικοινωνιακό κομμάτι.
Πιο δυνατό από το χρήμα είναι μόνο οι γνώσεις.
  Απάντηση
#47
Νέες μηχανές αναζήτησης

https://search.disconnect.me/
https://www.privatesearch.io/
https://gibiru.com/
https://unbubble.eu/
https://metager.de/en/
https://searx.me/

Ένας καλός κατάλογος οδηγών σχετικά με υπηρεσίες και προγράμματα για την ιδιωτικότητα.

https://ssd.eff.org/
https://www.prism-break.org
https://www.privacytools.io
https://securityinabox.org/en
https://www.cryptoparty.in/
https://emailselfdefense.fsf.org/el/
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)