Στοιχεία Επικοινωνίας στο προφίλ
#1
Παρατηρώ ότι στα στοιχεία επικοινωνίας στο προφίλ μας, έχουν πρωτόκολλα επικοινωνίας που τα περισσότερα στηρίζονται σε κλειστά-πρότυπα. Ως forum ελεύθερου και ανοιχτού κώδικα, καλό θα ήταν να υποστηρίξουμε επικοινωνίες βασισμένες πάνω σ' αυτές, άσχετα αν πλειοψηφία των μελών χρησιμοποιεί κλειστές εφαρμογές. Για παράδειγμα, να υπάρχει πεδίο για Jabber, Jitsi, crypto.cat, IRC, οποιαδήποτε XMPP, identi.ca και άλλα. Επίσης να υπάρχει ένα πεδίο με λίστα επιλογών αυτών των υπηρεσιών , ακόμη και κλειστών και δίπλα κενό πεδίο εισαγωγής της διεύθυνσης, σε μια σειρά μόνο, για εξοικονόμηση χώρου. Από κάτω νέο πεδίο εισαγωγής στοιχείων επικοινωνίας, για περαιτέρω λογαριασμούς.

Πιστεύω κάτι τέτοιο είναι πολύπλοκο, αλλά καλό είναι να ξεφύγουμε από τα καθιερωμένα κοινά δεδομένα των forum.
  Απάντηση
#2
Που να δεις στο adsl-gr.com
που αν δεν δηλώσεις γενέθλια, δεν ολοκληρώνει την εγγραφή....

Τι σκατά είναι αυτά ρε πστμ...
Έπρεπε να μπω ώστε να επικοινωνήσω με τα παιδιά που έχουν το maintenance του arch-wiki-el.....
  Απάντηση
#3
Μη με βάζεις σε ιδέα, να προτείνω να δηλώνουμε μια αληθινή ημερομηνία γέννησης και μια ψεύτικη και όποια θέλουμε να εμφανίζεται στο προφίλ.Cool Δεν το έχω και λίγο.
  Απάντηση
#4
Για να το πω απλα και καθαρα, το φορουμ αυτο ειναι gtpk και μια βεβιασμενη επιλογη αναγκης στο παρελθον. Ηδη τα παιδια του τεχνικου team , ψαχνουν τροπους μεταφορας σε αλλη πλατφορμα, μα ειναι πολυ δυσκολο, καθως φαινεται την εχουμε πατησει με αυτο.
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#5
Αν και όταν με το καλό βρεθεί μια καλή πλατφόρμα και μεταφερθείτε, κρατήστε το αυτό υπόψιν. Γενικά έχω μερικές ιδέες, για πολλά θέματα, οπότε το έχουμε στα σκαριά, ας πούμε.
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)