Και τώρα που χύθηκε αίμα, ακόμα θὰ είμαστε στο καναπέ;
#1
Τελικὰ ἦταν θέμα χρόνου νὰ μετρήσουμε καὶ νεκρό. Ὁ Killah P., κατὰ κόσμον Παῦλος Φύσσας, εἶναι ὁ πρῶτος ( νεκρὸς ἀπὸ τὴν παρακρατικὴ ἀκροδεξιὰ χεῖρα τῆς κυβέρνησης τῶν μνημονίων καὶ τῆς δεύτερης κατοχῆς.
Τὸ ἐρωτηματικὸ μπαίνει γιατὶ συνηθίσαμε(!!!) νὰ μετρᾶμε θύματα μόνο ἂν εἶναι «καθαροῦ αἵματος» - τοὺς μετανάστες δὲν τοὺς χωράει αὐτὴ ἡ ἀριθμητική τοῦ ρατσισμοῦ καὶ τοῦ ἕρποντος φασισμοῦ.

Καὶ τώρα;

Ἀκόμα θὰ περιμένουμε τὸν Μεσσία ποὺ θὰ μᾶς βγάλει ἀπὸ τὰ μνημόνια, θὰ μᾶς ξαναδώσει τὶς πιστωτικές μας νὰ ψωνίζουμε ὅ,τι μ@@@ μᾶς γυαλίσει στὴν TV, θὰ μᾶς βγάλει ἀπὸ τὶς λίστες τῶν ὑποψηφίων ἀνέργων καὶ θὰ γίνουν ὅλα μέλι-γάλα;
Ἀκόμα θὰ κοιμόμαστε τὸν ὕπνο τοῦ δικαίου, τὴν ὥρα ποὺ ἔχει ἤδη ξεκινήσει ἡ μακριὰ νύχτα τῶν μεγάλων μαχαιριῶν; Ἀκόμα θὰ λέμε «δὲ βαριέσαι», τὴν ὥρα ποὺ τὰ Τάγματα Ἐφόδου, τὰ S.A., τοῦ κάθε Μ@@@@λιάκου καὶ τοῦ κάθε Κ(λ)ασιδιάρη ἔχουν βγεῖ στοὺς δρόμους, ὁπλισμένα πιὰ ὄχι μόνο μὲ τὸ θράσος τῆς δειλίας τους, ἀλλὰ μὲ φονικὰ ὄργανα καὶ ἀκόμα πιὸ φονικὲς διαθέσεις;

Ὥς πότε θὰ τοὺς ἀφήνουμε;;;

[IMG]665.jpg[/IMG]
Οἱ ἄνθρωποι γεννιοῦνται ἀμόρφωτοι, ὄχι ἠλίθιοι. Γίνονται ἠλίθιοι μὲ τὴν ἐκπαίδευση.[SIZE=3] (B. Russell)
  Απάντηση
#2
[IMG]antfa.png[/IMG]
Σήμερα η οργή ξύπνησε πολύ περισσότερους ανθρώπους.
Όμως, ο φασισμός δε θα νικηθεί με «μαχαιριές στους φασίστες» ή με το «να τα γ@μήσουμε όλα» ή με μία βεντέτα τέλος πάντων των αναρχικών με φασίστες και κράτος.
Και δεν είναι ότι δε χρειάζεται η αντιφασιστική βία για την επιβίωσή μας (σαφώς και χρειάζεται), αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος που θα σταματήσει να υπάρχει φασισμός, ούτε αυτοσκοπός.
Γιατί στην τελική ο φασισμός είναι ιδέες και νοοτροπίες(σάπιες και απάνθρωπες, αλλά παραμένουν ιδέες και νοοτροπίες) και οι ιδέες δεν μπορούν να «μαχαιρωθούν» και να σταματήσουν να υπάρχουν. Μόνο με διαρκή ενημέρωση και διάδοση της αλήθειας, ώστε η ίδια η κοινωνία σύσσωμη να τους πετάξει στα σκουπίδια.
Μόνο έτσι. Είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Και για όσους. τυχόν, δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί:
Παράθεση:Από αυτόπτη μάρτυρα:Γύρω στις 12 [18/7/13] ομάδα περίπου 15-20 φασιστών, με μαύρες μπλούζες - παραλλαγή παντελόνια και αρβύλες, βρίσκονταν στην Π. Τσαλδάρη. Εκείνη την στιγμή ο Killah P περνούσε με την σύντροφο του και άλλο ένα ζευγάρι όταν είτε αναγνωρίστηκε είτε αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες του τύπου:
Παράθεση:τι θέλετε εδώ εσείς , δεν χωράτε σε αυτή τη γειτονιά
Το θέμα είναι ότι αμέσως οι φασίστες κυνήγησαν τα 4 άτομα και γενικότερα έπαιξε κυνηγητό ανεβαίνοντας την Π. Τσαλδάρη με κατεύθυνση την Γρ. Λαμπράκη. Κάποια στιγμή από κάποιο στενό βγήκαν ακόμα καμιά 10αριά φασίστες και περικύκλωσαν τα παιδιά. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε, ο οδηγός κατέβηκε και μαχαίρωσε τον Killah P μια φορά στην καρδιά και μια φορά στην κοιλιά( η μαχαιριά στην κοιλιά είχε σχήμα Γ).

Το όλο σκηνικό έγινε παρουσία των μπάτσων ΔΙΑΣ όπου αφού έγινε ότι έγινε και αφού οι περισσότεροι φασίστες είχαν φύγει δέσαν τον δολοφόνο(κάποιοι λένε ότι ο Κillah P πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε γίνει έδειχνε τον δολοφόνο του και με αυτόν τον τρόπο οι μπάτσοι τον δέσανε). Το ΕΚΑΒ έκανε 35 λεπτά να εμφανιστεί και μετά από αρκετή ώρα έφτασε στο σημείο η πληροφορία ότι είναι νεκρός.

Άλλες πληροφοριες λένε πως:
Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια της κοπέλας του θύματος. Εκείνη φώναξε βοήθεια προς μια ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ που βρισκόταν στο σημείο αλλά όπως του είπε, της απάντησαν πως «είναι πολλοί». Μόνο μια γυναίκα αστυνομικός ανταποκρίθηκε στην έκκληση για βοήθεια, έτρεξε και με το πιστόλι της προτεταμένο ακινητοποίησε τον 45χρονο δράστη.
[IMG]544.jpg[/IMG]
Χειρότεροι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτού του εγκλήματος και αναφέρομαι σε κυβερνητική εξουσία, κόμματα, ΜΜΕ, δημοσιογράφους και κάθε λογής ξεφτιλισμένο μικροαστό που βρήκε σαν ''διέξοδο'' στην απελπισία του και την κακομοιριά του να δώσει δύναμη στα Ναζιστικά αποβράσματα.
Παράθεση:Είδες πάλι τα «δύο άκρα»; Πάλι μαχαίρι έβγαλαν. Τι εννοείς μόνο το ένα βγάζει μαχαίρια; Και οι άλλοι κάνουν καταλήψεις και απεργίες!
[IMG]Screenshot60.png[/IMG]
είπε ο Thanos Tzimeros και χέστηκε η φοράδα στα αλώνι.

Θυμίζω επίσης:
Παράθεση:ο ΣΚΑΪ χαιρετίζει τη στροφή της Χρυσής Αυγής προς τη σοβαρότητα, όπως τη βλέπουμε να εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες. Από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα να ασκήσουμε πιέσεις προς την ηγεσία της Χ. Α. για μια τέτοια στροφή και παρατηρούμε με ικανοποίηση πως εισακουστήκαμε, καθώς τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας χαρακτηρίζονται κατά κοινή ομολογία ως ιδιαιτέρως σοβαρά. Πρόκειται σίγουρα για μια θετική εξέλιξη για τη χώρα, μια σοβαρή Χρυσή Αυγή αποτελεί καλό σημάδι στην πορεία προς την ανάπτυξη και τη μεταρρύθμιση της κοινωνία....
Και ξεπερνώντας κάθε όριο, τόλμησαν και είπαν:

[IMG]77.jpg[/IMG]

Όλα αυτά τα:
Παράθεση:καλά να πάθετε νοικοκυραίοι και "λουστείτε τώρα το κόμμα που στείλατε στην βουλή. "Είσαστε ηθικοί αυτουργοί όσοι ψηφίσατε ΧΑ
και άλλα τέτοια, τα θεωρώ μ@λ@κιες. Δηλαδή τι; Περιμένουμε να νιώσουν τύψεις?
ΦΥΣΙΚΑ είναι ηθικοί αυτουργοί, και το ξέρουν και είναι και υπερήφανοι! Οι "νοικοκυραίοι" είναι βαθιά, φύση και θέση φασίστες. Καλά θα κάνουμε να το καταλάβουμε ΌΛΟΙ αυτό! Δεν υπάρχει "λίγο" ή "πολύ" φασίστας. Όπως και δεν υπάρχει "ψήφος διαμαρτυρίας".
Ναι είναι αλήθεια πως το μαχαίρι που μπήκε στο στήθος του Έλληνα ήταν το ίδιο που έκοψε το ψωμί που μοιράστηκε μόνο σε Έλληνες, μα δε φτάνει να το λέμε. Όλοι στον δρόμο και όσοι μπορούν και στην πληροφόρηση. Να μην γυρίσουμε σπίτια μας εάν δεν μπουν οι φασίστες βαθιά μέσα στις τρύπες τους παρέα με τα αφεντικά τους.

Να, δείτε το γιατί, πως το αντιλαμβάνονται τα ασπόνδυλα:

[IMG]51.jpg[/IMG]

Παύλος,34 ετών. Αλλιώς Killah P. Δολοφονημένος από ναζί της ΧΑ που δρα με στήριξη μπάτσων και κυβέρνησης.

Aς κάνουμε πράξη το Anthem του.
Εκτός ελέγχου να βγούμε να τελειώνουμε με τους ναζίδες δολοφόνους.

Παράθεση: Για όσους με πρόδωσαν με πίσω μαχαιριές, θέλω να ξέρουν ότι
σιγά μην κλάψω.
Κι όσοι μ' απείλησαν με πύρινα δεσμά, θέλω να ξέρουν ότι
σιγά μη φοβηθώ.
Να' ρθούνε να με βρουν στην κορυφή ψηλά, τους περιμένω και
σιγά μη φοβηθώ.
[IMG]no.jpg[/IMG]


Χθές οι μετανάστες, σήμερα οι αριστεροί και αναρχικοί, αύριο το παιδί σου μαλάκα 'Ελληνα ψηφοφόρε.

Αύριο, αυτό θα είναι το αίμα του παιδιού σου και τότε θα σε νοιάζει. Μα θα είσαι μόνος:

[IMG]Screenshot59.png[/IMG]

Παράθεση:Δεν θέλω να αποκτηνωθώ. Δεν θέλω να γίνω απάνθρωπος. Για αυτό πολεμάω με ορμή τους φασίστες.Γιατί είναι απάνθρωπα κτήνη.
Αν νομίζεις πως η εξίσωση μου με τους ναζίδες στο όνομα της μη βίας είναι η λύση τότε έχεις κάνει το μέγιστο σφάλμα, διότι όταν ο ένας από τους 2 κρατάει όπλο και δολοφονεί και άλλος παλεύει για να μην δολοφονείται κανείς, εσύ με την στάση σου έχεις επιλέξει την πλευρά του φασίστα...και είσαι απέναντί μου.-
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#3
Κύριε Δένδια, κύριε Σφακιανάκη, κύριοι της υπηρεσίας πληροφοριών, κάποιος εισαγγελέας. τέλος πάντων, είναι στην διάθεση μας, τα στοιχεία των φασιστοειδών, όπως οι πιο πάνω στην εικόνα του Facebook, οι όποιοι εν δυνάμει απειλούν κατά ζωών. Στα προφίλ τους, εμφανίζονται με όλα, στρατιωτικές εξαρτήσεις, μαχαίρια και τέτοια.

Δουλειά σας, δεν είναι η καταστολή, πριν το έγκλημα;

Αν και θεωρούμε αδιανόητο, να συνεργαστούμε με κρατικές αρχές, αν τυχόν και δεν γνωρίζετε ήδη αυτούς, αν μας ζητηθεί, θα σας δώσουμε τα στοιχεία τους που έχουμε στην διάθεση μας.

Αναμένουμε να διαβάσουμε για την σύλληψη τους....
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#4
οργή... όχι μόνο στους αυτουργούς του συμβάντος αλλά και στην αλητήρια κοινωνία που ανέχεται αυτά τα φασιστικά μιάσματα
Αλλά ας μην ξεχνιόμαστε... δεν είναι ο πρώτος νεκρός....
9 Γενάρη 1991 - Νίκος Τεμπονέρας.... έπεσε νεκρός από τα λοστάρια των στελεχών της ΟΝΝΕΔ (λέμε τώρα)...
Μεγάλωσα στον Χολαργό οι οδομαχίες με τους "ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ" του Παπάγου ήταν σε καθημερινή βάση και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα... αρχηγός αυτών ήταν κάποιος με την κωδική ονομασία "Αχιλλέας"!!!
Ξέρετε πολλούς απλούς ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ με τέτοια ονομασία???
Να συμπληρώσω ότι η ομάδα κρούσης του Παπάγου είχαν όλοι ανάλογες κωδικές ονομασίες... σας θυμίζει κάτι???
Σπάσαν με λοστό το κεφάλι ενός ανθρώπου στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη στον Χολαργό, βάλαν και φωτιά να κάψουν τα περίπτερα των αριστεριστικών οργανώσεων φροντίζοντας να τα ασφαλίσουν ώστε όσοι ήταν μέσα να μην μπορούν να βγουν έξω... όλ' αυτά εν έτη 1991-93... έτσι για να μην ξεχνιόμαστε όπως είπα και παραπάνω...
  Απάντηση
#5
Άλλο ένα περιστατικό:
Νέο Ψυχικό την ίδια χρονιά δυο βδομάδες πριν τις εκλογές... έχει προεκλογική συγκέντρωση το ΠΑΣΟΚ και είμαι κάπου στην περιοχή με τον φίλο μου τότε.
Ο αδερφός του στέλεχος της ΤΟ Ν. Ψυχικού ήρθε τρέχοντας και είπε στον φίλο μου να με μαζέψει και να με πάει σπίτι γιατί κατεβαίνουν μια μεγάλη ομάδα Χρυσαυγίτες για ξύλο και τσαμπουκά... θυμάμαι που του λέω εντάξει δεν τρέχει και τίποτα το πολύ να παίξουμε μερικές ψιλές κι εμείς... απάντηση...
Παράθεση:Δεν τους ξέρεις καλά μου φαίνεται... αυτοί είναι φονιάδες, χωρίς δεύτερη κουβέντα πας σπίτι σου
Έμαθα ότι παρενέβησαν τα ΜΑΤ και κόψαν την "προέλαση" των Χρυσών Αυγών... αλλιώς μάλλον θα είχε γίνει μακελειό...
  Απάντηση
#6
[IMG]42.jpg[/IMG]
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#7
Τέταρτη 18 Σεπτεμβρίου, κάπου 10 το βράδυ:

[IMG]q43.jpg[/IMG]
ΟΥΤΕ ΣΤΟ WEB ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ.
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#8
κάπου κει ήμουν κι εγώ... μην σκας... δοκίμασα από κοντά την "γεύση" των δακρυγόνων... και δεν ήταν μάχη Πασόκων - Νεοδημοκρατών όπως φαινόταν τότε, αυτό ήταν η επιφάνεια... ήταν πιο βαθειά σύγκρουση!!!
  Απάντηση
#9
Ας καταλάβουμε κάποτε πως όλα αυτά τα φασισταριά, είναι η τελευταία αλλά Η τελευταία εφεδρεία του συστήματος.
Το τελευταίο όπλο του.
Αν χάσει και αυτό τι άλλο θα επινοήσει?
Τι άλλο πια θα δημιουργήσει ώστε να παραμείνει στην εξουσία?
Πόλεμο? Μα έχουμε καθημερινά -ή όχι?-.
Εξαθλίωση? Έχουμε έχουμε, κάμποση...
Γαμημένη κοινωνία? Έχουμε έχουμε και από αυτή -αν και ΔΕΝ είμαστε ΚΑΙ εμείς άμοιροι ευθυνών-.
Θα μας διώξουν από την χώρα ΜΑΣ? Μα "φεύγουμε" και φεύγουμε μόνοι μας. Αυτούς περιμένουμε νομίζουν?

Θέλω όμως να τους δω, πως σκατά θα εισπράττουν ώστε να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για πλουτισμό, από ποιους και πως θα κρατήσουν όρθιες της -και- με θαλασσοδάνεια δημιουργημένες επιχειρήσεις τους όταν δεν έχουμε την δυνατότητα να τους πληρώνουμε?
Τότε θα πρέπει να φύγουν ΑΥΤΟΙ.
  Απάντηση
#10
Εσύ που ψήφισες τη Χρυσή Αυγή δεν είσαι φασίστας.
Οι φασίστες δεν είναι κακοί άνθρωποι, είναι πατριώτες.
Οι Έλληνες είναι πατριώτες.
Οι ξένοι δεν είναι Έλληνες.
Οι αριστεροί δεν είναι πατριώτες.
Οι αριστεροί δεν είναι Έλληνες.
Οι μετανάστες είναι παράνομοι.
Οι παράνομοι δεν είναι Έλληνες.
Οι Έλληνες δεν είναι ομοφυλόφιλοι.
Οι ομοφυλόφυλοι είναι παράνομοι.
Οι παράνομοι είναι ξένοι.
Οι ξένοι είναι οι άλλοι.
Τα συσσίτια είναι για μας.
Εμείς δεν είμαστε οι άλλοι.
Οι άλλοι δεν είναι άνθρωποι.
Οι άνθρωποι δεν είναι άνθρωποι.
Ο μαίανδρος δεν είναι σβάστιγκα.
Η μαχαιριά στην καρδιά του Παύλου Φύσσα,
ήταν σπαρτιατικός χαιρετισμός.

-@panos Sakkas
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Σ' ένα κόσμο ταξικό, πρόσφυγες είμαστε όλοι Alternatina 81 6.611 20.02.2016 01:12
Τελευταία Ανάρτηση: Pareisaktos
  Το αδέσποτο κι εγώ, είμαστε ένα. Αυτεξούσιος 0 318 30.12.2014 09:44
Τελευταία Ανάρτηση: Αυτεξούσιος
  Είμαστε το osarena και υποκινούμε καταλήψεις Hellena 1 730 17.11.2014 00:19
Τελευταία Ανάρτηση: Πράος
  Υπάρχει ακόμα ελπίδα για αυτόν τον κόσμο Alternatina 1 862 13.10.2013 07:48
Τελευταία Ανάρτηση: psyxroskianapodos
  Παλιά έκαιγαν βιβλία, τώρα καταστέλλουν ιστοσελίδες! constantinos 2 3.434 29.04.2013 15:52
Τελευταία Ανάρτηση: Άγγελος

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)