To Ubuntu κυκλοφορεί μυστικές ημερομηνίες που τις μαθαίνουν μόνο οι Ε
#1
Η αλήθεια είναι πως πως στο διεθνές web, υπάρχουν αρκετές ανούσιες σελίδες που έχουν ως αντικείμενο το Linux, μα η βλακεία και η παραπληροφόρηση είναι σε σχεδόν μηδενικά επίπεδα, εξαιρώντας βέβαια, τις fan-boyστικες ανοησίες, οι οποίες ανεβάζουν επικίνδυνα τον πήχη.
Το όλο όμως αυτό κενό της ηλιθιότητας και παραπληροφόρησης, έρχεται να καλύψει ποιος άλλος;
Μα μια ελληνική εμμμμ τεχνολογική (;; ) σελίδα.
Η ηλιθιότητα και η ηλίθια αντιγραφή σε μεγίστη έξαρση, τόση που σε κάνουν να απορείς.
Εδώ και λίγο καιρό, έχω ανακαλύψει, για να είμαι πιο ακριβώς μου την έδειξαν, επειδή είναι για γέλια, μια ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με το Linux. Τώρα εντάξει, η λέξη ασχολείται είναι έμφαση.
Σε γενικές γραμμές, αντιγράφει άρθρα από το osarena, τα οποία τα συμπυκνώνουν σε 2-3 προτάσεις και τελικά αναρωτιεσαι τι έγραψαν και γιατί το έγραψαν.
Η σελίδα, είναι φυσικά στον πάτο του web και σίγουρα αυτό δεν είναι έκπληξη.
Με μια ματιά, θα δείτε κάμποσα "άρθρα" τους, τα οποία σας υπόσχομαι πως θα σας προσφέρουν διασκέδαση, μα και ερωτήματα (όπως το γιατί γραφτήκανε, πόσο άσχετος αυτός που το έγραψε, κ.λ.π).
Κατεβαίνοντας όμως, προς τα κάτω στην σελίδα τους ανακαλύπτεις τον λόγο. Πουλάνε hosting και κατασκευή ιστοσελίδων (οι οποίες όλες είναι ΙΔΙΕΣ με την δική τους, με άλλα χρώματα!).
Έχουν επίσης με subdomains και κάποιες άλλες σελίδες, όπως μια με κατασκευές, όπου και πάλι το γέλιο είναι άφθονο. Κανένα στοιχείο, καμία βοήθεια για το πως γίνεται κάτι και όλα είναι τελικά, είτε κακές αντιγραφές από αλλού, είτε εμπνεύσεις των γραφοντων, χωρίς όμως και οι ίδιοι να το καταλαβαίνουν αυτό που λένε.

Ειλικρινά, δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω από όλα αυτά τα άκυρα και χαζομάρες που διάβασα εκεί (πετάχτηκαν τα ματάκια μας έξω), έτσι σας μεταφέρω την πιο πρόσφατη δημοσίευση τους, όπου μαθαίνουμε πως:
Το Ubuntu, ΔΕΝ ανακοινώνει εκδόσεις και χρονοδιάγραμμα με ημερομηνίες, μα όλα γίνονται τυχαία και οι ημερομηνίες εκδόσεις, μαθαίνονται μόνο με διαρροές!

Μάλλον ο τυχάρπαστος τύπος που το έγραψε, είδε αυτό το άρθρο, όπου αναφέρεται η κυκλοφορία της έκδοσης 1.0 του Ubuntu-Touch και πως αυτό έγινε γνωστό πρώτα μέσα από την mailing list τους.
Δείτε τώρα, τι έγραψαν, οι άσχετοι συνωμοσιολογοι (προφανώς ιδέα δεν έχουν από mailing λίστες και την θεώρησαν ως κάτι κρυφό, εξ'ου και η "διαρροή"που λένε):

[IMG]Screenshot70.png[/IMG]
Είναι η pingouinland.eu και σας υπόσχομαι χοντρό γέλιο και την εξακρίβωση της ασχετοτητας.
Το δημοσιεύω, καθώς τέτοιου είδους σελίδες τις θεωρώ εξ' ίσου επικίνδυνες με τις hoax και παραπληροφόρησης.
Στην ουσία αυτό που λέει είναι ένα μεγάλο τίποτα...
Fifght sexism - Hate Fascim
  Απάντηση
#2
Ντάξει, τώρα αυτό δε χρειαζόταν βρε Τίνα.
Ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί στα πλαίσια των γνώσεων και δυνατοτήτων του. Το διαδίκτυο άλλωστε αυτό είναι.
Η διάδοση των ειδήσεων.Αυτό δεν σημαίνει πως ο συντάκτης που την αναπαράγει έχει άμεση γνώση, ούτε πως είναι υποχρεωμένος να βάλει πηγή, αυτό είναι θέμα ηθικής. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να αντιληφθεί λαθεμένα την είδηση, μην έχοντας την άμεση γνώση και να την μεταδώσει λαθεμένα.
Στο φινάλε, οι ίδιοι αναγνώστες έχουν κρίση, δεν είναι ανόητοι και γι' αυτό άλλες σελιδες πάνε καλά και άλλες όχι. Κοινός νους.
Και τέλος, το να έχει κάποιος μια δραστηριότητα και να την διαφημίζει, δεν είναι ανήθικο, σωστά;
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#3
Κωνσταντίνε διαφωνώ. Με την γελοιότητα και την ηλιθιότητα στο διαδίκτυο, όταν αυτή είναι στα όρια της λαμογιας, πρέπει να ασχολούμαστε (δικά σου λόγια μεταφέρω).

Πως γίνεται η διαδικασία για την ανακοίνωση μιας έκδοσης;
Πρώτα βγαίνει στην ΔΗΜΟΣΙΑ mailing list και στην συνέχεια, αν η διανομή έχει και κεντρική σελίδα και εκεί.
Το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες αυτό και σίγουρα οι έμπειροι. Έτσι;

Κοίτα εδώ τώρα, τι απάντησε ένας άλλος άσχετος από την ομάδα, όταν ρωτήθηκαν ποιος είναι ο μυστικός τρόπος (διαρροή) και συνωμοσία που ανακοινώθηκε το UbuntuTouch, όπως λένε.

Δες απάντηση και λιώσε:

[IMG]Screenshot71.png[/IMG]
Έλα τώρα, είμαι σίγουρη πως και εσύ γελάς και αν δεις και άλλα άρθρα τους εκεί, θα λιώσεις στο γέλιο. Ο καθένας δηλαδή, ακόμα και οι άσχετοι, καθώς άλλο ασχετοσύνη, άλλο ηλιθιότητα και στην περίπτωση μας οι τύποι ανήκουν και στις δυο κατηγορίες... :fap

Μα διαρροή η λίστα ταχυδρομείου;;; :angy
Η μήπως το ανύπαρκτο μυαλό των ηλιθίων;;;
Fifght sexism - Hate Fascim
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Προσοχή στο μαϊμού PopCorn-Time που κυκλοφορεί Hellena 0 1.896 26.04.2015 14:29
Τελευταία Ανάρτηση: Hellena
  O Γεωργάλης που κινδυνεύει και θα σωθεί μόνο με likes Hellena 0 1.589 09.04.2015 22:25
Τελευταία Ανάρτηση: Hellena

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)