Εδώ τα καλά Καλωσορίσματα Νέων μελών, έχω-έχω λέμε...
#41
Αληθεια τωρα αν δε γινομαι αδιακριτος εισαι αυτη που φαινεται στο αβαταρ σου?Φαινεσαι πολυ συμπαθητικη.Oops
  Απάντηση
#42
linuxovios, post: 13592, member: 1043 είπε κι ελάλησε:Αληθεια τωρα αν δε γινομαι αδιακριτος εισαι αυτη που φαινεται στο αβαταρ σου?Φαινεσαι πολυ συμπαθητικη.Oops
Παρούσα ( = Ναι).
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση
#43
Ok thanks μου ελυσες την απορια να εισαι καλα :)
  Απάντηση
#44
Γεια χαρά σε όλους. Καλώς σας βρήκα. :) Δυστυχώς δεν είμαι χρήστης λίνουξ ακόμα :( επειδή το λάπτοπ που έχω δεν σηκώνει άλλο φορμάτ αλλά προσδοκώ μετά την εξεταστική να γνωρίσω το λίνουξ μέσα από στικάκι. Γράφτηκα με σκοπό να βελτιώσω τις γνώσεις μου πάνω στο ελεύθερο λογισμικό αλλά και για να συνδράμω και εγώ στις ερωτήσεις που γίνονται εδώ μέσα αλλά και στον σχολιασμό των άρθρων. Αλλά πάνω απ'όλα: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
  Απάντηση
#45
Γεια σας ξανά. Αναρωτιόμουν αν γίνεται από εμάς τους νέους χρήστες να σχολιάσουμε στα άρθρα του μπλογκ. Προσπάθησα και απέτυχα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  Απάντηση
#46
K-fIreCE, post: 13613, member: 1227 είπε κι ελάλησε:Γεια χαρά σε όλους. Καλώς σας βρήκα. :) Δυστυχώς δεν είμαι χρήστης λίνουξ ακόμα :( επειδή το λάπτοπ που έχω δεν σηκώνει άλλο φορμάτ αλλά προσδοκώ μετά την εξεταστική να γνωρίσω το λίνουξ μέσα από στικάκι. Γράφτηκα με σκοπό να βελτιώσω τις γνώσεις μου πάνω στο ελεύθερο λογισμικό αλλά και για να συνδράμω και εγώ στις ερωτήσεις που γίνονται εδώ μέσα αλλά και στον σχολιασμό των άρθρων. Αλλά πάνω απ'όλα: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Καλώς τον ορεξάτο K-fIreCE.
Να σου πω και γι αυτό που ρωτάς, ότι φυσικά και γίνεται να σχολιάσεις στο blog. Δεν ξέρω γιατί δεν μπόρεσες. Μήπως προσπάθησες να βάλεις τον κωδικό σου; Μόνον στο forum μπαίνεις με το username σου για να σχολιάσεις. Στο blog μόνον οι συντάκτες του osarena μπαίνουν με το username τους. (Είναι θέμα ασφάλειας). Εκεί σχολιάζεις απευθείας, πηγαίνοντας στο Leave a reply (= Αφήστε μιαν απάντηση), συμπληρώνεις τα πεδία "required" (όνομα ή νικ και μέιλ) και μόλις γράψεις αυτό που θες, μετά συμπληρώνεις/κάνεις την αριθμητική πράξη. Τέλος, πατάς το: Submit Comment ( = Υποβάλλετε το Σχόλιό σας).

ΥΓ: Και καλή επιτυχία :gen στην εξεταστική σου!
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση
#47
Ευχαριστώ πολύ Μαρία. Να'σαι καλά.
  Απάντηση
#48
K-fIreCE, post: 13618, member: 1227 είπε κι ελάλησε:Ευχαριστώ πολύ Μαρία. Να'σαι καλά.
:)
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση
#49
Πήγα να κάνω τον σχολιασμό αμέσως μετά την απάντηση μου εδωπέρα αλλά δυστυχώς μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη η ιστοσελίδα και μου έχει ως url "https://178.128.176.97/$". Την πρώτη δοκίμασα χωρίς τα πεδία "[SIZE=12px]required*" και μετά με συμπληρωμένα τα πεδία. Επίσης κάθε φορά πριν απαντήσω συμπλήρωνα και την αριθμητική πράξη. Τι λάθος κάνω?
  Απάντηση
#50
K-fIreCE, post: 13620, member: 1227 είπε κι ελάλησε:Πήγα να κάνω τον σχολιασμό αμέσως μετά την απάντηση μου εδωπέρα αλλά δυστυχώς μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη η ιστοσελίδα και μου έχει ως url "https://178.128.176.97/$". Την πρώτη δοκίμασα χωρίς τα πεδία "[SIZE=12px]required*" και μετά με συμπληρωμένα τα πεδία. Επίσης κάθε φορά πριν απαντήσω συμπλήρωνα και την αριθμητική πράξη. Τι λάθος κάνω?
K-fIreCE, πρώτα γράφεις την απάντηση και μετά συμπληρώνεις την αριθμητική πράξη. Και στο τέλος πατάς το Submit Comment. [Με αυτήν την σειρά έκανες τις ενέργειες;]
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)