H "επανεμφάνιση" του ιού της αστυνομίας και οι (μικροί) εξ-ερευνητέ
#1
[IMG]Screenshot112.png[/IMG]
Θυμάστε ένα παλιό κόμικ με τους Χίουι, Ντιούι και Λουί, με τίτλο οι μικροί εξερευνητές;
Ε, αυτού του επιπέδου είναι και οι διάφοροι "ερευνητές" που βλέπετε να αραδιάζουν κατά συρροή τα διάφορα "έγκυρα" sites. Μάλιστα πολλά από αυτά τα ονόματα που αναφέρονται είναι υπαρκτά, μα δεν έχουν ιδέα για το πώς χρησιμοποιούν οι διάφορες ιστοσελίδες το όνομα και την ιδιότητά τους και τι τους αποδίδουν.

Θα θυμάστε υποθέτω έναν ιό ονόματι Ransomware που είχε γίνει ευρέως γνωστός πριν κάποιο διάστημα, με τ' όνομα ιός της αστυνομίας.
Αν όχι, δείτε σχετικά:
Τι είναι το Ransomware και γιατί είναι πολύ επικίνδυνο;
H Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το Ransomware & το format

Κάποιοι όπως φαίνεται δεν το βάζουν κάτω, προκειμένου να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους, παραπλανώντας και τρομάζοντας τους ανθρώπους και με τον συνήθη τρόπο, ως αποκλειστικό και άλλα τέτοια γραφικά.

Το secnews ξαναχτυπά:

Η γνωστή σελίδα πλέον, για τα hoax και τα κατά συρροήν κατασκευασμένα της άρθρα αποφάσισε να τον επαναφέρει και μάλιστα με πιο βαριά μορφή, σαν γρίπη που δεν την γλυτώνεις, επιστρατεύοντας και "ερευνητές' και ένα σωρό ακόμα ακατανόητες λεπτομέρειες προκειμένου να αποδώσει κύρος στο ψεύτικο (hoax) άρθρο της.
Τι μας λένε λοιπόν, με 'αποκλειστικότητα", βεβαίως-βεβαίως:

[IMG]116.png[/IMG]
[IMG]219.png[/IMG]
[IMG]314.png[/IMG]
[IMG]46.png[/IMG]
[IMG]55.png[/IMG]
[IMG]63.png[/IMG]
[IMG]73.png[/IMG]
[IMG]83.png[/IMG]
Τα links που δίνουν, οδηγούν στην εδώ και χρόνια ανακοίνωση (τρόπος του λέγειν) της ελληνικής αστυνομίας για τον ιό, ενώ στο όνομα του ερευνητή, είναι link από το προφίλ του στο twitter, όπου ο άνθρωπος δεν αναφέρει τίποτα, παρά ασχολείται μανιωδώς εδώ και μια βδομάδα με το μουντιάλ με συνεχή tweets. Περιττό βέβαια να αναφέρουμε πως πουθενα αλλού δεν έχει γίνει αναφορά και πως ακόμα και οι γνωστές ειδησιο-γραφικές σελιδες δεν έφαγαν το παραμύθι ώστε να αναδημοσιεύσουν.

Και με την βοήθεια του ελληνικά hoaxes, έχουμε την αλήθεια:

Παράθεση:Μια νέα έκδοση του ιού της αστυνομίας (FBI VIRUS) εντοπίσαμε, που κλειδώνει το πρόγραμμα περιήγησής σας και προσπαθεί να παραπλανήσει αθώους χρήστες ζητώντας λύτρα.
Αυτός ο ιός εντοπίστηκε το 2012 και είχε απειλήσει πολλούς χρήστες υπολογιστών, κλειδώνοντας τους υπολογιστές τους και τους ζητώντας λύτρα με τη μορφή ψεύτικου πρόστιμου λόγο παράνομης χρήση του υπολογιστή.
Το ίδιο σκοπό έχει και η νέα μορφή του ιού, που προσπαθεί να ξεγελάσει τους χρήστες και να πληρώσουν ένα ανύπαρκτο πρόστιμο στους εγκληματίες του διαδικτύου, μέσω προπληρωμένων καρτών.
Η νέα μορφή του ιού δεν κλειδώνει τον υπολογιστή, αλλά μέσω ιστοσελίδων και java script, κλειδώνει τα προγράμματα περιήγησης στο ίντερνετ (IE, Mozilla, Safari και Chrome) Έτσι, ο χρήστης δεν είναι σε θέση να σερφάρει πια στο Internet, επειδή ο ιός έχει κλειδώνει το πρόγραμμα περιήγησης και δε θα μπορεί να κλείσει ή να ελαχιστοποιήσει τη σελίδα του ιού της αστυνομίας.
Αντί να έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησής σας, εμφανίζει μια ψεύτικη προειδοποίηση και ισχυρίζεται ότι όλες οι δραστηριότητες αυτού του υπολογιστή έχουν καταγραφεί ή όλα τα αρχεία σας είναι κρυπτογραφημένα. Στη συνέχεια, απαιτεί ένα χρηματικό ποσό ως πρόστιμο (συνήθως 100 ευρώ) μέσω προπληρωμένων καρτών, όπως PaySafeCard, μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα 12 – 72 ώρες, προκειμένου να ξεκλειδώσει τον υπολογιστή σας
Ντροπή σας να κοροϊδεύετε έτσι ασύστολα τον κόσμο και να τον παραπλανάτε με συνεχή ψέματα, για το προσωπικά συμφέροντα.
Όσο συνεχίζετε έτσι, να ξέρετε πως πάντα θα σας κράζουν και θα μπείτε στην κορφή της γελοιότητας του ελληνόφωνου web.
  Απάντηση
#2
To SecNews πρέπει να ντρέπεται για πολλά άρθρα του. Τα περισσότερα τα «δανείζεται» από τις τεχνολογικές ενότητες των διαδικτυακών εκδόσεων των έντυπων εφημερίδων και με υπερβολές διαμορφώνουν νέα ψεύτικα δεδομένα και λανθασμένα γεγονότα στα πλέον δικά τους «άρθρα» όπως και το παραπάνω. Αμάν ο καθένας τους να θεωρείται guru της ασφάλειας.

Το πιο χαζό σχετικά μ΄αυτούς, που θα ήθελα να το αναφέρω σε δικό μου θέμα, είναι η πρόσκληση για την δημιουργία εφαρμογής στα smartphones με σκοπό τον εντοπισμό των παιδόφιλων. Είναι απάνθρωπο και βαρύ έγκλημα η παιδοφιλία αλλά ο άρση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κύριων αξιών της ανθρώπινης ζωής ακόμη και για φυλακισμένους είναι η χειρότερη ποινή που μπορείς να επιβάλεις επιπλέον. Αν υπάρχει δικαιοσύνη ή δεν υπάρχει για τους κατηγορούμενους, καμία ποινή δεν θα είναι αρκετή για το θύμα, τους γονείς του, το κοντινό του περιβάλλον και από τη πολιτεία. Δεν ξέρω τι μυαλά κουβαλάνε, το ίδιο θα λένε και για ΄μένα όσοι ομοϊδεάτες τους με διαβάζουν και έχουν αντίθετη γνώμη, αλλά πιστεύω στον άνθρωπο και γι΄αυτό δεν πρέπει να τα καταρρίπτουν όλα στο όνομα των θεσμών. Οι θεσμοί έχουν νόημα και δύναμη από τους ανθρώπους, όχι από μόνοι τους.
  Απάντηση
#3
Ναι είναι τραγικοί, βέβαια δεν είναι οι μόνοι, μα τελικά αυτό που προκύπτει είναι πως μετρημένοι στα δάχτυλα είναι αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για ένα καλύτερο web και το κάνουν πράξη.
Οι συγκεκριμένοι τώρα, κάνουν τα πάντα για να έχουν προβολή. Δεν είμαι βεβαία ακόμα για τους λόγους τους. Για την app αυτήν που κάνουν εκμεταλλευόμενοι κάτι που ευαισθητοποιεί είναι προφανές το γιατί. Προφανώς θα είναι κάτι άχρηστο τελικά και με μηδενική άξια, μα ντόρος να γίνεται και να παίρνουν hits.

Με την ευκαιρία να σημειώσω πως μια λεκτική επίθεση που έγινε πιο παλιά από το osarena στην ελληνική ομαδα των anonymous (αν και εφ' όσον υφίσταται κάτι τέτοιο σαν οντότητα), έγινε λόγω της συνεργασίας τους με το secnews και όλη αυτήν την παραφιλολογία που διέσπειραν, μα και λόγω της κακής συμπεριφοράς τους.

Τελικά είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι σελιδες που παράγουν πρότυπο περιεχόμενο και αυτό με εμπεριστατωμένες οδηγίες και ανάλυση όπου χρειάζεται. Οι υπόλοιποι βασίζονται στην "τέχνη" της αντιγραφής, της παραπλάνησης και αρκετοί όπως οι αναφερόμενοι, έχουν κάνει τέχνη την εξαπάτηση σε επαγγελματικό επίπεδο.
  Απάντηση
#4
ειναι τοσο παιδιαστικη και απλοικη αυτη σαχλαμαρα με τον "ιο της αατυνομιας", που ειναι για κλαμματα. δικομασα τα λινκ στο Τινυ, που το φορτωσα σε recovery mode (με τις εργοστασιακες ρυθμισεις δηλαδη χωρις writable home partition). μπορεις να κανεις κανονικοτατα browsing σε αλλο tab, ακομα και αν βγει η βλακεια στο μηρυκαστικο, εντουτοις δεν το εμπιστευεσαι πλεον το μηρυκαστικο για ευαισθητες πληροφοριες. αν πας να κλεισεις το μηρυκστικο, πεταγεται μια βλακεια που λεει αν θελεις να κλεισεις τη σελιδα, η, να παραμεινεις σε αυτη (οτι και αν πατησεις δεν κανει τιποτα). αν ομως κανεις kill η βλακεια εξαφανιζεται, οταν επιλεξεις νεο session στην επιμενη εκκινηση, αν εχεις επιλεξει να κανει επαναφορα. αν εχεις ρυθμισει το μηρυκαστικο να μην κανε επαναφοραι, αλλα να ανοιγει νεο session σε καθε εκκινηση (και κανεις και purge ολο το history, cache, κλπ) τελος η βλακεια. γενικα με το Τινυ το βρισκω χαβαλε να μπαινω σε τετοιες παιδιαστικες "κακοβουλες" αηδιες.

αυτο λειτουργει καπως ετσι αν θελετε να μαθετε

Κώδικας:
grub bootloader (ro locked and immunized)
      ||    ||
      ||  \\||//====== system bootup signal system call to vmlinuz
      ||   \\//
      ||    \/
      ||============ vmlinuz kernel (ro locked and immunized) uploded in ram as loop device (ramdisk)
      ||    ||
      ||  \\||//====== system call from bootloader and vmlinuz to initrd image (also ro locked and immunized)
      ||   \\//
      ||    \/
      ||============ initrd is uncompressed in ram with squashfs as virtual filesystem (ramdisk)
      ||    ||
    \\||//\\||//====== system call from bootloader and vmlinuz to the tce folder (ro and immunized. tce is where all our programms live, as prepacked extensions). folder is read from bootloader which then passes control to vmlinuz, which uncompresses tce contents (squashfs) inside the virtual filesystem (ramdisk)
     \\//  \\//
      \/    \/
system calls from bootloader, vmlinuz, and initrd are done to the opt folder (contains hardcoded system settings, also ro and immunized), settings are loaded to the virtual filesystem (ramdisk)

if you don't have writable home, system creates one virtual home in ram, which is lost when system shuts down (the same happens to all the content of the virtual ramdisk lifesystem). the system loading stops here. if you have a writable home, bootloader mounts it at the end of the bootup sequence, and loads your personal settings and files as well

και αυτο ειναι που το κανει ατρωτο στα παντα αν προσεξετε καναδυο σημεια στις αρχικες ρυθμισεις του.

και λιγο ΛΟΛ!!!... παρακατω...

επανηλθε ετσι απλα. εκανα απλα kill το μηρυκαστικο οταν βγηκε η βλακεια, και το ξανανοιξα (εχω απενεργοποιησει το restore session) και απλα εκανα και purge data καλου-κακου και διεγραψα και τις cache απο τον σκληρο, και εγινε καινουριο (μην ανησυχειτε για χωρο και τετοια, τα screenies ειναι ολα μαζι λιγοτερο απο 400ΚΒ γιατι φροντιζω να τα ανεβαζω σε τυπους αρχειων που πιανουν ελαχιστο χωρο (π.χ. indexed σε websafe colors που γινονται μικροσκοπικα))
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#5
Καλημέρα ! Πριν λίγες μέρες με βρήκε ένας κύριος στο Linkedln ισχυρίζεται πως είναι Διευθυντής Τραπέζης σε Αλλη Χώρα και μου έκανε μία προταση για δουλειά. Φυσικά αν θέλω να μάθω περισσότερα έπρεπε να του απαντήσω από το email μου και όχι απο τη παραπάνω σελίδα.... όπως και να έχει κατάλαβα ότι "βρωμάει" η δουλειά αλλά παρόλο αυτά έστειλα με τη λογική ότι και να στείλω δε χάνω τίποτα. Μου απάντησε με αυτό το μήνυμα : [SIZE=15px]Thanks so much for accepting my connection,, i know this will come as a surprise to you but let me formally introduce myself to you.I am Andrew Pinhorn a Banker in C. Hoare & Co Bank. I am contacting you concerning an abandoned sum of $22,500,000.00 USD. In June 2013, A customer called Aleksander Ahlgren Agriogatos[SIZE=15px] a foreign contractor with Royal Dutch Plc came to our bank for business discussions and investment, As the officer in charge of his transaction then, I encouraged him to consider various growth of funds with prime ratings. Then he invested Nineteen Million Five Hundred Thousand United State Dollars only. Based on my advice, we were able to spin the initial deposit with profit and interest to 22.5 million U.S Dollars. After few months; My bank (C. Hoare & Co) sent several notice to him without response and unfortunately, my client died in Syria, may his soul rest in peace. He died without leaving a Will and several efforts were made to find his extended family through your embassy without success. Because of the sensitive nature of private banking, most customers don't nominate next of kin in their investment, also usually in most cases leave their WILLS in our care, in this case; our now deceased client died in-testate.

[SIZE=15px]It is quite clear now that our dear client died with no known or identifiable family member. According to practice, the Private banking sector will by the end of this year broadcast a request for statement of claim to C. Hoare & Co Bank, failing to receive viable claims they will probably revert the deposit to the Management of C. Hoare & Co. This will result the money entering the C. Hoare & Co accounting system and the portfolio will be out of my hands and out of the private banking division. What bothers me most is that according to the laws of my country at the expiration of Ten {10} years the funds will revert to the ownership of the UK Government if nobody applies to claim the funds.

[SIZE=15px]Now, I am prepared to give the necessary details for you to act as the closest surviving relation of our deceased customer (Aleksander Ahlgren Agriogatos[SIZE=15px] ) because you bear same surname with the decease and am also dealing this with you base on trust as i look on your profile now I am also proposing that after a successful execution of the business deal, the funds will be shared in the ratio 40/60. You will get 40% and I will be entitled to 60% as the initiator of the deal. You know that I must have done my home work already before contacting you. Although the project is capital intensive, I know I will be able to pull it through following proper banking and legal Channels with your assistance at your end. I will tidy up the legal aspect with the assistance of a lawyer who will prepare all the documents that will be needed to transfer the money from London to your country. Once more, I ask that if you find no interest in this project that you should discard this mail and forget I ever contacted you, I ask that you do not be vindictive and destructive; do not destroy my career. Opportunities like this only comes once in a lifetime. I am a family man and this is an opportunity for me to give my family the best in life. I would want you to think about this and let me know your decision. If you give me a positive response, I will give you the relevant INFORMATION for the successful transfer of these funds and we both enjoy it in peace.

[SIZE=15px]If you give me positive signals on my email : I will initiate this process towards a conclusion. I wish to inform you that should you not contact me via official Channels else I will deny knowing you and about this project. You can also check on my biography from this link as well https://www.hoaresbank.co.uk/andrew-pinhorn you can also call our official line +44 7451253599 but do not talk about this transaction or I may deny knowing you, when you call? Ask of Andrew Pinhorn (C. Hoare & Co) and if I am on seat, then your call shall be transfer to me, what I will want you to do is to abolish the call before I talk because my official line are not secured means to reach me bearing in mind, the nature of this transaction, because they are periodically monitored to assess our level of customer care in line with our Total Quality Management.

[SIZE=15px]I await your response.

[SIZE=15px]Regard
[Εικόνα: cleardot.gif]
[SIZE=15px]Andrew Pinhorn
  Απάντηση
#6
δεν έφτιαξα νέο θέμα για να μη φορτώνω την όλη φάση... πραγματικά γιατί να κοροϊδεύεις έτσι το κόσμο ? θα ήθελα να γίνει γνωστό γιατί παίζει κάποιος να το συνεχίσει και να δώσει στοιχεία λογαριασμού του. ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά !! ο Τύπος ούτε copy/paste δε ξέρει να κάνει ... δείτε το Agriogatos στο όνομα πως φαίνεται ότι είναι copy/paste .... ελεος !
  Απάντηση
#7
Agriogatos, post: 15963, member: 388 είπε κι ελάλησε:δεν έφτιαξα νέο θέμα για να μη φορτώνω την όλη φάση... πραγματικά γιατί να κοροϊδεύεις έτσι το κόσμο ? θα ήθελα να γίνει γνωστό γιατί παίζει κάποιος να το συνεχίσει και να δώσει στοιχεία λογαριασμού του. ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά !! ο Τύπος ούτε copy/paste δε ξέρει να κάνει ... δείτε το Agriogatos στο όνομα πως φαίνεται ότι είναι copy/paste .... ελεος !

με κατι τετοια βλακοσπαμ, στο τελος θα ξεχασουμε και τα αγγλικα που ξερουμε (αν και αυτο ειναι η πιο ασημαντη "παρενεργεια"). γιατι κοροιδευουν τον κοσμο? γιατι απλα βρισκουν και το κανουν. ανεξοδη απατεωνια που αποφερει δυστυχως κερδη και δεν μπορει να εντοπιστει και να διωχθει. δυστυχως υπαρχουν πολλοι αφελεις που θα τσιμπησουν (κατι το οποιο δεν μπορω να καταλαβω. δεν χρειαζεται να εισαι τεχνικος αναλυτης για να καταλαβεις οτι ειναι μουφα). αυτο δεν ειναι copy-paste. ειναι αυτοματοποιημενο συστημα που στελνει μαζικα το ιδιο τυποποιημενο μηνυμα template σε διευθυνσεις που ψαρευει στο ιντερνετς, και απλα αλλαζει το ονομα, βαζοντας το ονομα/μειλ του καθε παραληπτη, που εχει ηδη ψαρεψει απο το ιντερνετς. ΑΝ καποιος απαντησει, τοτε υπαρχει ανθρωπος που ελεγχει το συστημα για απαντησεις. αν βρει απαντηση απο καποιον, αποκει και μετα, η επικοινωνια γινεται με ανθρωπους, οχι με αυτοματοποιημενα συστηματα.

ξερεις ποσα τετοια εχω λαβει εγω? και λενε ΟΛΑ το ιδιο, οτι καποιος ψοφησε και αφησε καποια τεραστια ποσα σε μια τραπεζα (εμενα τυχαινει να ειναι παντα στο burkina faso στην αφρικη (αν υπαρχει βεβαια τετοια περιοχη)), και οτι ειμαι ο μονος που μπορει να τον βοηθησει να βγαλει τα λεφτα εκτος χωρας, για να μην τα κλεψει ο κακος δικτατορας, και οτι αν το κανω, θα εχω ενα γενναιοδωρο ποσοστο. εγω το συνεχιζω μεχρι τελος (με αλλο μειλ που δεν χρησιμοποιω και μεσα απο tails σε εξομοιωτη, παραποιωντας τον τιτλο, ωστε να φαινεται οτι ηρθε σε αυτο το μειλ) και τους φλομωνω με ψευτικα στοιχεια ταυτοτητας απο το RIG, και ψευτικες ταυτοτητες φτιαγμενες στο gimp (ναι, εχουν φτασει στο σημειο να με ζητησουν να τους στειλω μεχρι και σκαναρισμενο αντιγραφο ταυτοτητας).

σε αντιγραφο οι "ταυτοτητες" δεν "προδιδονται", καποιος ομως που θα τις δει απο κοντα, απλα ΞΕΡΕΙ οτι ειναι ψευτικες, και φτιαγμενες απλα για τον χαβαλε. και πολλες φορες στην αρχη τους στελνω dumpfiles απο urandom, που τα ονομαζω myID.jpg, η, κατι παρεμφερες, αλλα (προφανως) δεν ανοιγουν με τιποτα, και αφου με στειλουν οτι δεν ανοιγει με τιποτα, τοτε στελνω την "ταυτοτητα". γενικα προσπαθω να τους τρωω οσο το δυνατον πιο πολυ χρονο, μπας και τη γλιτωσει καποιος αλλος.

ενα δειγμα του RIG :D :p :...
Κώδικας:
linuks@DarkGoth:~$  rig
Iva Hammond
424 Shalton Dr
Providence, RI  02940
(401) xxx-xxxx
linuks@DarkGoth:~$
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#8
απίστευτος !! είσαι καλό τρολ ;)
  Απάντηση
#9
Agriogatos, post: 15967, member: 388 είπε κι ελάλησε:απίστευτος !! είσαι καλό τρολ ;)

και η πλακα ειναι, οτι πολλοι, επεμενουν πραγματικα, οσο συνεχιζεις να επικοινωνεις και να δινεις "στοιχεια". ειναι τοσο απελπισμενοι και ανυπομονοι. στον τελευταιο που λες, τον δινω τα μουφα στοιχεια, μαζι φυσικα με την "αποδειξη" του εμβασματος (βρηκα μια κενη, ασυμπληρωτη, και την περιποιηθηκα στο gimp ;) ) απο ανταλλακτηριο συναλλαγματος. το εμβασμα ηταν και καλα για να "ξεμπλοκαρει το ποσο" (μην σας περασει καν απο το μυαλο οτι ηθελε να με κλεψει :p :D ), και φυσικα και το αντιγραφο της "ταυτοτητας μου" και την "αποδειξη" ανοιγματος λογαριασμου στην τραπεζα (και αυτα περιποιημενα στο gimp ;) ), μεσω τις οποιας θα κατεθετα το εμβασμα που θα κλεβανε (αυτα λαβανε χωρα για 6-7 μειλ και περιπου 1 βδομαδα)

για καμια βδομαδα μετα απο το τελευταιο μειλ που εστελνα τα "στοιχεια μου" δεν ειχα νεα τους. τελικα μιαμιση βδομαδα μετα, με στελνουν μειλ, να με πουν, οτι εδωσα μουφα στοιχεια (ΣωωωωΠαααα!!!... :fap ... απο που το καταλαβατε? :fap ), και να δωσω τα πραγματικα. τους στελνω ενα dumpfile. :D

με στελνουν και αλλο μειλ, να ξαναδωσω τα πραγματικα στοιχεια μου, γιατι δεν μπορουν να ανοιξουν το αρχειο που εστειλα (το περιεργο θα ηταν να μπορουσαν να το ανοιξουν). απαντησα με link youtube στο τραγουδι του rick astley "never gonna give you up". :D

ξανα μειλ με επιμονη ερωτηση γιατι δεν δινω τα στοιχεια μου. απανταω με συννημενα, μια φωτογραφια του unlucky brian (στην οποια εγραφα επανω "decides to scam random person... the "victim" turns out to be a network security analyst"), και ενα dumpfile 20ΜΒ (τοσο ειναι το οριο που δινει ο συγκεκριμενος mail provider που χρησιμοποιησα), και ενα αρχειακι ψευτικο ιο απο το eicar test.

το eicar test ηταν απλα για να κλασουν μαλλι νομιζοντας οτι ειναι ιος, το dumpfile για να τους μπουκωσω το μειλ, αφου με τις συνδεσεις που εχουν αυτοι, θα εκανε 2 ωρες να κατεβει, και τον unlucky brian απλα γιατι ειμαι καφρος και τους το δειχνω :D :D

...ακομα περιμενω απαντηση... 1μιση μηνα μετα... :p

μπορειτε να το κανετε και εσεις, οταν βαριεστε παντως. ειναι μια ωραια, και ευχαριστη ασχολια, για να περνατε την ωρα σας.
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#10
χαχα πραγματικά !! χαράς το κουράγιο και την όρεξη σου !! αρκετά διασκεδαστικό αν θες να ασχοληθείς !! μακάρι να βάλω μία τάξη σε όλα αυτά που έχω αναλάβει αυτό το μήνα και να τους ταλαιπωρήσω !!
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)