Grammatik: Λένε πως η πειρατεία είναι έγκλημα, εγώ λέω πως είναι απελευ
#1
[IMG]47.png[/IMG]
Τα πιο κάτω έχουν ειπωθεί από τον Grammatik, τον γνωστό raper που διαθέτει την μουσική του ελεύθερα.
Ο ίδιος συστήνεται, ως ένας part time μουσικός, που του αρέσει να κατεβάζει τις αγαπημένες του τηλεοπτικές σειρές από torrent ιστοσελίδες. Πριν λίγες μέρες πριν, ο Grammatik, στο facebook profile του, ανέβασε το εξής σχόλιο σχετικά με την πειρατεία:

Παράθεση:Όταν με ρωτάτε γιατί εγκρίνω την πειρατεία και διανέμω τη μουσική μου δωρεάν, ένα βασικό πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι πως μεγάλωσα σε μια οικογένεια της εργατικής τάξης, οπότε αν δεν υπήρχαν οι σπασμένοι κώδικες και τα πειρατικά site ποτέ δεν θα είχα την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω όλα αυτά τα ακριβά μουσικά προγράμματα για να μάθω να φτιάχνω μουσική, για να μην αναφερθώ στους αμέτρητους δίσκους που με ενέπνευσαν να γίνω παραγωγός εξαρχής. Πλέον μπορώ να τα αγοράσω, αλλά μόνο και μόνο επειδή κατόρθωσα να πετύχω μέσω πειρατικών προγραμμάτων και ακούγοντας παράνομα κατεβασμένα άλμπουμ.
Η μουσική βιομηχανία λέει πως η πειρατεία είναι έγκλημα, εγώ λέω πως είναι ιδιαίτερα απελευθερωτική.

Χωρίς την πειρατεία δεν θα υπήρχε Grammatik ή οποιοσδήποτε άλλος παραγωγός που δεν μεγάλωσε γαμημένα πλούσιος. »Και αν δεν υπήρχατε και όλοι εσείς που για κάποιο λόγο έρχεστε στα σόου μου σε μεγάλους αριθμούς σε όλο τον κόσμο, θα ήμουν ακόμα ο άφραγκος τύπος που ψάχνει να κατεβάσει διάφορα από το pirate bay.
Βλέπετε λοιπόν, πως το να δίνω τη μουσική μου δωρεάν δεν είναι μόνο σωστό επειδή και εγώ πέτυχα μέσω της πειρατείας και σαμπλάροντας οτιδήποτε έβρισκα ηχητικά γοητευτικό, αλλά είναι επίσης σωστό, γιατί η πλειοψηφία του πληθυσμού του πλανήτη εξακολουθεί να μην έχει γαμημένα τίποτα και εξακολουθεί να βιάζεται από το σύστημα από τον κώλο κάθε γαμημένη μέρα.

Και για να είμαι σαφής, δεν τα λέω αυτά επειδή θέλω να παραθέσετε τα λόγια μου ή να με εκθειάσετε ή να με αποκαλείτε «αληθινό καλλιτέχνη» ή οτιδήποτε, ξεχάστε αυτές τι ανοησίες, τα λέω αυτά γιατί θέλω να καταλάβετε την πραγματικότητα. Το να είναι κανείς ένα ορθολογικό άτομο είναι πολύ πιο σημαντικό για μένα από οτιδήποτε άλλο
Αν αισθάνεστε την ανάγκη να δοξάσετε κάποιον, διαλέξτε κάποιον που το αξίζει πραγματικά, κάποιον που ανακάλυψε μια θεραπεία για μια ασθένεια και έσωσε αμέτρητες ζωές ή κάποιον που εφηύρε κάτι που άλλαξε τον κόσμο προς το καλύτερο. »Και αν πραγματικά έχετε την ανάγκη να με χαρακτηρίσετε κάπως, πείτε με ένα κανονικό ανθρώπινο ον. Θα δεχόμουν περήφανα αυτόν τον τίτλο.
Σε λίγες προτάσεις, λέει όλη την αλήθεια και φαίνεται το γιατι η βιομηχανία του θεάματος, δεν θέλει ακριβώς να πατάξει την πειρατεία, μα να την έχει υπό το δικό της έλεγχο!
Καλά, τα λεφτά το καταλαβαίνω. Την αγάπη ρε σεις, πως την πήραν;
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Τελικά είναι θλιβερό Χάρης 1 1.123 04.01.2019 14:17
Τελευταία Ανάρτηση: matthew
  Ερευνητές: Οι ερευνητές λένε ψέματα Maria Afentouli 0 1.097 22.09.2016 01:44
Τελευταία Ανάρτηση: Maria Afentouli
  Apps4Thessaloniki - Αυτή είναι η καινοτομία που οραματίζεται ο Δήμος Θεσσα tplcom 0 699 24.02.2016 20:12
Τελευταία Ανάρτηση: tplcom
  iSlaves: Η μηχανή είναι ο κύριος και αφέντης σου Evi 0 1.109 15.02.2016 20:03
Τελευταία Ανάρτηση: Evi
  .sucks: To domain που γουστάρουμε να δούμε είναι διαθέσιμο Hellena 0 768 12.04.2015 20:05
Τελευταία Ανάρτηση: Hellena

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)