3η Ημερίδα Πληροφορικής από το ΙΕΚ D.O.M.I. για προγράμματα ανοικτού
#1
[IMG]660x330_1.jpg[/IMG][/CENTER

«Ξεκίνα την καριέρα σου τώρα!»
D.O.M.I. Digital 2014
Workshop
Web Design, E-learning, Social Media Marketing
Για μαθητές λυκείου, σπουδαστές ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, καθηγητές
δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:00 π.μ.
Οι Καθηγητές και οι τελειόφοιτοι σπουδαστές Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ), σας περιμένουν την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 2:30 μ.μ. για να παρακολουθήσετε το εξειδικευμένο workshop για τον σχεδιασμό Ιστοσελίδων, e-learning, Social Media Marketing στο πλαίσιο της 3ης Ημερίδας Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. Το μοναδικό αυτό workshopθα περιλαμβάνει την δωρεάν παρουσίαση και εκπαίδευση σε τρία πολύ χρήσιμα προγράμματα που μπορούν να διευρύνουν τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες.

1. DRUPALOpenSourceCMS (ContentManagementSystem): Πρόκειται για ένα πρόγραμμα Δημιουργίας Δυναμικών Ιστοσελίδων που σήμερα αποτελεί εφόδιο επαγγελματικής αποκατάστασης. Με τη γνώση του DRUPAL, μπορείς να «στήσεις» την προσωπική σου ιστοσελίδα ενώ παράλληλα να σχεδιάσεις την ιστοσελίδα μιας μικρής ή μεγάλης επιχείρησης. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η Καθηγήτρια Σχεδιασμού και Ανάπτυξης ιστοσελίδων κα Γιαννακοπούλου Αρίστη ενώ οι τελειόφοιτοι σπουδαστές θα παρουσιάσουν σελίδες που σχεδιάστηκαν με αυτό στoπλαίσιο της πτυχιακής τους εργασίας.

2. MOODLE(ModularObjectOrientedDevelopmentalLearningEnvironment): Πρόκειται για ελεύθερο λογισμικό διαχείρισης Ηλεκτρονικής Τάξης ή πιο απλά για ένα πακέτο λογισμικού για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών μαθημάτων μέσω Διαδικτύου(e- learning). Το λογισμικό θα παρουσιάσει εκπρόσωπος της Εταιρείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα ΕΕΛ/ΛΑΚ.

3. SOCIALMEDIAMARKETING - S.M.M.: Τεχνικές με τις οποίες ο κάτοχος μιας ιστοσελίδας θα βελτιώσει το περιεχόμενο της, ώστε να είναι φιλική προς το κοινό αλλά ταυτόχρονα και εμπορική. Social Media, παραδοσιακό Marketing και νέες τεχνικές συνδυάζονται με τρόπους κατάλληλους για την επιτυχία μιας webpage και του brandπου εκπροσωπεί!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό μετά από δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. www.domi-iek.gr .Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης. Μετά το τέλος του workshop, θα κληρωθεί ένα μεγάλο δώρο για τους μαθητές και τους απόφοιτους Λυκείου, μία υποτροφία διάρκειας ενός έτους για οποιαδήποτε ειδικότητα του Τομέα Πληροφορικής επιλέξουν.

Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. - Ακαδημίας 67 & Μαυροκορδάτου 1 | Τηλ. 210 3838160 | www.domi-iek.gr
  Απάντηση
#2
Επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη ημερίδα (ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο site πάνω από 60 άτομα) παρακαλώ πολύ αν ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή, να το κάνετε μέχρι τέλος της εβδομάδας γιατί μετά δεν θα υπάρχουν θέσεις στο αμφιθέατρο.
Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω από κοντά όλους τους φίλους osarena
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Ημερίδα NetBeans Athens 26 Αυγούστου 2016 hawk 0 1.328 13.08.2016 23:09
Τελευταία Ανάρτηση: hawk
  Παρουσίαση Εγκατάσταση LAMP & Ανοικτού Κώδικα Panels greeklug 0 899 23.04.2015 19:25
Τελευταία Ανάρτηση: greeklug
  Ημερίδα: IEEE Day [Linux Team Kastorias] constantinos 0 707 03.04.2013 01:51
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos
  Ημερίδα εγκατάστασης LINUX [Installation Festival] apache 4 940 23.02.2013 19:04
Τελευταία Ανάρτηση: Ammer
  Ημερίδα: Η Αγορά εργασιας στις επιχειρήσεις σε περίοδο οικονομικ constantinos 0 452 28.05.2012 17:41
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)