Οδηγός επιβίωσης από το facebook
#1
Όλα τα είχε το osArena, ας έχει και αυτό...

Το facebook λίγο πολύ το ξέρουμε όλοι μας. Από τις εταιρίες που ζητάνε να μάθουν αν έχεις προφίλ στο facebook μέχρι και το φίλο σου που θα σου πει "θα τα πούμε στο facebook". Το θέμα είναι: τη γίνεται άμα θέλεις να φτιάξεις λογαριασμό στο facebook για να μην χάσεις τα άτομα με τα οποία έκανες παρέα και θέλεις να σε παρακολουθούν όσο γίνεται λιγότερο;

Λίγο πολύ, αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και γεννιούνται οι εξής ερωτήσεις:
1. Μέ ένα απλό addon στο browser π.χ. anonymox για firefox, spotflux vpn για chrome κλπ, έχεις καθαρίσει με το θέμα της ip σου ή πρέπει να γίνουν περισσότερα;
2. Κάποια πρόσθετα που είχατε παρουσιάσει πριν καιρό όπου κρυπτογραφούν ότι κάνεις στο social network, θα τους αποτρέψει από το να σε στοχεύσουνε με διαφημίσεις και ότι άλλο κάνουν; Σ'αυτό συμπεριλαμβάνεται να σου παραβιάσουν το προφίλ για να πάρουν τον έλεγχο του λογαριασμού σου.
3. Η χρήση διπλού λογαριασμού e-mail (και τηλεφώνου, μα για το καλό σου) μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελο σου; Δηλαδή, άμα γίνεται να φτιάξουμε δικό μας e-mail provider για αποστολή και λήψη e-mail αντί να χρησιμοποιούμε έναν έτοιμο.
4. Τι άλλο μπορεί να γίνει προκειμένου να έχουν ένα τίποτα στα χέρια τους (ουτοπικό) ή τουλάχιστον ότι θέλεις να δώσεις εσύ;
  Απάντηση
#2
Ρωτάω έναν τρόπο να πάρουμε τον πηγαίο κώδικα, να τον βάλουμε σε στικάκι και να τρέχουμε το λογαριασμό ημαίηλ μας από εκεί.
https://old.osarena.net/applications/tut...g-ipiresia

Για να δέσει και το γλυκό στην τούρτα για τους λίγους που δεν το έμαθαν ακόμα.
https://www.pcsteps.gr/45731-%CF%8C%CF%8...%BB%CE%AC/

Αλλά το πιο ουτοπικό είναι πως μπορείς να πείσεις τον άλλον να χρησιμοποιήσει κάτι άλλο εκτός από το facebook όπως το telegram, προκειμένου να έχεις έναν ρουφιάνο λιγότερο.
Και μην μου πει κανείς τι φοβάμαι και έχω να κρύψω γιατί η απάντηση μου είναι η ολοκληρωτική μου ελευθερία. Τόσοι και τόσοι έχουν πεθάνει για να την έχουμε στην σήμερον ημέρα. Άμα τα βλέπανε αυτά, θα τρίζανε τα κόκκαλα τους.
Δεν θέλω να είμαι πρόβατο, πως να το κάνουμε.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Δεν θα με βρεις στο Facebook - You won't find me on Facebook Ammer 1 1.324 08.06.2013 19:14
Τελευταία Ανάρτηση: Nikos

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)