Το χειροποίητο πικάπ που έφτιαξα
#1
[IMG]oldlinkpics.png[/IMG]
Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά,
Δείτε το νέο μου βίντεο με την παρουσίαση του χειροποίητου πικάπ που έφτιαξα με εξαρτήματα που μπορείς να βρεί κάποιος πολύ εύκολα και φυσικά με μπόλικη φαντασία!!


Ευχαριστώ πολύ
Στράτος
To youtube κανάλι μου: https://www.youtube.com/c/StratosBotsaris/videos
Οι android εφαρμογές μου: https://play.google.com/store/apps/devel...atos&hl=el
  Απάντηση
#2
Έξυπνη σαν κατασκευή, μα δεν είμαι βέβαιος πως την παρούσα εποχή θα έβαζα τους δίσκους μου να παίξουν σε κάτι τέτοιο, όλοι είναι πλέον "αντίκες" και προφανώς αναντικατάστατοι, ώστε να ρισκάρω και την ελάχιστη γρατζουνιά.
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#3
constantinos, post: 17465, member: 6 είπε κι ελάλησε:Έξυπνη σαν κατασκευή, μα δεν είμαι βέβαιος πως την παρούσα εποχή θα έβαζα τους δίσκους μου να παίξουν σε κάτι τέτοιο, όλοι είναι πλέον "αντίκες" και προφανώς αναντικατάστατοι, ώστε να ρισκάρω και την ελάχιστη γρατζουνιά.

Α δηλαδή εσύ προσέχεις το δίσκο της Ραφαέλα Καρά. :DΣτράτο μπράβο ρε φίλε. Μου έφτιαξες τη μέρα. :gen
  Απάντηση
#4
Πράος, post: 17473, member: 1459 είπε κι ελάλησε:Α δηλαδή εσύ προσέχεις το δίσκο της Ραφαέλα Καρά. :D
Στράτο μπράβο ρε φίλε. Μου έφτιαξες τη μέρα. :gen
"Δυστυχώς" δεν έχω Ραφαέλα ούτε Βασίλη Καρά, αλλά κάτι σε BoneyM, βρήκα :barmy
Μωρέ πολύ καλή είναι η λύση πιο πάνω και εμπνευσμένη, απλά τα 45αρια ας πούμε δεν τα βάζεις πλέον ούτε εκεί, ούτε στο οποιοδήποτε πικ-απ.
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#5
Άσε με ρε γαμώτο! Τι ωραία που έπαιζα με το Tepaz !!! Πότε το έχασα από τη ζωή μου ;..... για να θυμηθώ... μάλλον 12 θα ήμουν.
Ρε μπας και παίζει καμιά φωτογραφία στο ιντερνετ; Μισό....

Όχι ρε πούστη μου! Ακριβώς αυτό είναι.

[Εικόνα: oscar2-jpg.30395]Μα ακριβώς λέμε! Το θυμάμαι από τότε που θυμάμαι και τον κόσμο. Μάλλον το είχε πάρει από πάγκο ο πατέρας μου (κάτι τέτοιο μου έχει μείνει). Κάπου στα 12 του έβγαλα τα μάτια πια. Μέχρι τότε έβαζα το A night at the opera, Alan Parsons, Wings, και πολλούς Καζαντσίδηδες του πατέρα μου. Τα πρώτα ήταν της αδερφής μου και του γκόμενού της τότε. Διάβασα τους στίχους στο πίσω μέρος του εξωφύλλου και άκουγα το κομμάτι. Έτσι μάθαινα και λίγα αγγλικά.
Το μπράτσο που βλέπετε το έκανες δεξιά πρώτα. ήταν διακόπτης αυτή η κατάσταση και το έβαζε μπρος. Ξεκίναγε να γυρνάει ο δίσκος τότε και τοποθετούσες μετά το μπράτσο στο δίσκο. Κάποιος γείτονας κάποια στιγμή είχε κανονικό στέρεο και μου φαινόταν διαστημική τεχνολογία.
Αυτό με την καρφίτσα το ήξερα. Έβαζες μία πάνω και άκουγες να ψιυρίζει το κομμάτι. Έπαιρνε και έξι μπαταρίες.

Κοίτα ρε που από το πουθενά το θυμήθηκα και το ξαναείδα :)
  Απάντηση
#6
Έχω σκάσει τώρα. Θέλω να το βρω. Και τους ίδιους δίσκους - θυμάμαι και σε ποια σημεία κόλλαγε η βελόνα. Αλλά και το κρεβάτι που καθόμουν πάνω θέλω και από δίπλα σε ένα τραπεζάκι έστηνα το πικάπ. Τι ανεμελιά ρε γαμώτο εκείνη η εποχή!
  Απάντηση
#7
Χαίρομαι που επανέφερα όμορφες αναμνήσεις σε ανθρώπους που νοσταλγούν τις παλιές καλές εποχές των δίσκων βινυλίων.

Πάντως φίλε Κωνσταντίνε χρησιμοποίησα κανονική βελόνα για δίσκο βινυλίου ώστε να μην γρατζουνιστεί ο δίσκος. Φυσικά αν έχεις πικάπ σπίτι σου το χρησιμοποιείς. Απλά με το βιντεάκι μου ήθελα να παρουσιάσω ένα διαφορετικό αλλά και πολύ ενδιαφέρον τρόπο με τον οποίο μπορείς να αναπαραγάγεις τη μουσική των δίσκων βινυλίων στις μέρες μας.

Σε επόμενη φάση θα αντικαταστήσω το πλαστικό ποτήρι με καλώδια που θα τα συνδέω με ηχεία ώστε να μπορώ να ακούω τη μουσική απο εκεί και να ρυθμίζω και την ένταση του ήχου.
To youtube κανάλι μου: https://www.youtube.com/c/StratosBotsaris/videos
Οι android εφαρμογές μου: https://play.google.com/store/apps/devel...atos&hl=el
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)