Η Βόρειος Κορέα, το ΟSX και οι ΈΛ-ληνες Ηλίθιοι
#1
[IMG]oldlinknoobs.jpg[/IMG]

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως είμαστε χαρούμενοι που για μια ακόμα φορά ένα άρθρο μας, έδωσε τροφή στις ελληνόφωνες ειδησιο-γραφικές σελίδες, ασχέτως αν αυτό διαστρεβλώθηκε και οι σπουδαίοι δημσιογραφίσκοι στάθηκαν μόνο σε μια εικόνα του άρθρου, φροντίζοντας στη συνέχεια να γεμίσουν με ένα σωρό ανυπόστατη μπουρδολογία.

Ο λόγος για το λειτουργικό σύστημα της Βόρειας Κορέας που αν και αυτό έχει ξεκινήσει από την δεκαετία του 2000, τα λαγωνικά το ανακάλυψαν πρόσφατα, προφανώς μετά από αυτή την δημοσίευση: Όπως εξηγήσαμε στο πιο πάνω άρθρο, πρόκειται για ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στην Linux διανομή Ubuntu, παραμετροποιημένο για τις ανάγκες της χώρας, ενώ οι αρχικές του εκδόσεις βασίζονταν στην διανομή Debian.

[IMG]oldlinkredstar2.jpg[/IMG]

Αυτή την στιγμή δηλαδή, βασίζεται στις ενημερώσεις ασφαλείας που δίνει το Ubuntu, αν δεν το κατάλαβε κάποιος.
Εμφανισιακά τώρα η διανομή, έχει επιλέξει το βασικό μενού του Gnome με τις τρεις κατηγορίες (Εφαρμογές, Φακέλους, Σύστημα), με ένα script που δημιουργεί ένα πιο πλούσιο global-menu (το είχαμε παρουσιάσει πιο παλιά, μα δεν είναι εύκολο να το βρω) και στο κάτω μέρος έχει ένα dock το Cairo.
Σαν θέμα εμφάνισης χρησιμοποιεί ένα από αυτά που έχουν σχεδόν αντίστοιχες αποχρώσεις με του OSX, ενώ το φόντο του desktop είναι ένα φωτεινό abstract wallpaper.
Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, αν δει κάποιος την διανομή, πως είναι προσεγμένη και από ανθρώπους που έχουν γνώσεις.
Παράθεση:Τι είδαν τώρα τα τζιμάνια και οι γλείφτες αναμεταδότες τους;
Ορίστε, μια αναδημοσίευση του SecNews, των "ειδικών" στην ασφάλεια και που παίζουν το Linux στα δάχτυλά τους (ουπς, sorry. TA Linux ήθελα να πω, όπως ΤΑ λένε και αυτοί).
Και από πού λέτε να αναδημοσίευσαν;
Από το Πρώτο Θέμα. "Έγκυρη" ιστοσελίδα "ειδικών" σε ασφάλεια και "γνώστες" της τεχνολογίας, πήραν μια είδηση από την γενική Τεχνολογική κατηγορία της έντυπης κιτρινοφυλλάδας και την αναμεταδώσανε, ξερά (copy-paste, όπως άλλωστε δουλεύει το ελληνόφωνο web).
Παράθεση:Και τι μας λένε οι ηλίθιοι και οι πανηλίθιοι;
Δείτε μόνοι σας, νομίζω περιττεύει ακόμα και να αναλύσουμε πιο πολύ τα όσα λένε, συν το φοβερό στο τέλος με τους "ανωνύμους ερευνητές".
Απλά βρε ηλίθιοι και άσχετοι απατεώνες, λάτρεις του hoax και της παραπληροφόρησης, αφού είναι τόσο gtp, πώς κατάφεραν και έσπασαν την Sony, όπως ωρυόσασταν πριν κάνα μήνα; (Δεκέμβρη 2014);
Πώς ρε δικτυακοί πίθηκοι;

-Η δημοσίευση που ενημερώνει σωστά τον κόσμο :fap

[IMG]oldlinksckor1.png[/IMG]
[IMG]oldlinksckor2.png[/IMG]
[IMG]oldlinksckor3.png[/IMG]

Είσαστε μ@λ@κες, έτσι απλά. Και λαμόγια.
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#2
Όχι ότι τα άνωθεν τέρατα της δημοσιογραφίας και ενημέρωσης γνωρίζουν τι σημαίνει δημοσιογραφία και ενημέρωση. Απλά, για το τυπικό της υπόθεσης, απ' ό,τι φαίνεται το Red Star όντως έχει (είχε; ) κενό ασφαλείας, εξαιτίας μιας παράβλεψης στα permissions του udev. Περισσότερο χαζομάρα των developers βέβαια παρά "καταστροφικό σφάλμα".
Επίσης, απ' ό,τι φαίνεται (αλλά δε λέγεται), τη Sony την έσπασαν μεν Βορειοκορεάτες, όχι όμως από PC εντός της Βόρειας Κορέας. Τώρα, ποιον ωφελεί να θέλει να συνδέσει ολόκληρη τη χώρα με το θέμα της Sony, γνωστό νομίζω.
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#3
Δυο ή τρεις εκδόσεις πριν έχει διορθωθεί η παράλειψη στο udev που και πάλι ήταν όχι άξιο σοβαρότητας.
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#4
Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ το Ubuntu, γι' αυτό και το ερωτηματικό στο προηγούμενό μου σχόλιο. Απλά το ανέφερα για να μη βγει κάποιος και να πει "μα είχαν δίκιο, αφού υπήρχε κενό". Δεν είχαν καθόλου δίκιο, γιατί ο σκοπός και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε η είδηση δεν ήταν να ενημερώσουν αλλά να πουν ότι το Linux έχει κενά, άρα είναι μη ασφαλές, άρα ακούτε εμάς που ξέρουμε και μασάτε χορταράκι.
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#5
Soulrain Falls, post: 17501, member: 1313 είπε κι ελάλησε:Δεν είχαν καθόλου δίκιο, γιατί ο σκοπός και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε η είδηση δεν ήταν να ενημερώσουν αλλά να πουν ότι το Linux έχει κενά, άρα είναι μη ασφαλές, άρα ακούτε εμάς που ξέρουμε και μασάτε χορταράκι.
Αυτό ακριβώς...
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#6
Επειδή είμαι έντιμος δημοσιογράφος, διόρθωσα την τελευταία παράγραφο του άρθρου.
Παράθεση:Πάντως, ανώνυμοι ερευνητές, αφού εξέτασαν την εγκεφαλική λειτουργία του αρθρογράφου, παρατήρησαν σοβαρά κενά λογικής. Κάποιος με το παρατσούκλι <<Komistis>> ανέφερε σε δημοσίευση ότι εντόπισε κενό που θα μπορούσε να επιτρέψει τη μη εξουσιοδοτημένη παραπληροφόρηση. Το ίδιο κενό λογικής είχε πριν από χρόνια βρεθεί και συγκαλυφθεί σε κάποιες από τις σελίδες του ελληνικού διαδικτύου.

Πηγή: Ό,τι Κάτσει
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Έρχονται οι Ελεύθεροι Άνθρωποι του Διαδικτύου και είναι ΈΛ-ληνες; constantinos 1 1.677 18.02.2015 00:46
Τελευταία Ανάρτηση: matthew

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)