Ποιες TV-Series παρακολουθείτε;
#21
Τα πάντα όλα κάνει (και το λέει).
Παράθεση:Track what you're watching. Discover new shows & movies.
;)

Έχει και plugin για το XBMC που σου λέει τι ΘΑ παίξει ώστε να έχεις έτοιμο το κατεβ...εεεε... την "τηλεόρασηπουμεταδίδειαπευθείαςτηλεοπτικόπρόγραμματωνΗνωμένωνΠολιτειών".
  Απάντηση
#22
Blackfox, post: 10595, member: 153 είπε κι ελάλησε:Τα πάντα όλα κάνει (και το λέει).
;)

Έχει και plugin για το XBMC που σου λέει τι ΘΑ παίξει ώστε να έχεις έτοιμο το κατεβ...εεεε... την "τηλεόρασηπουμεταδίδειαπευθείαςτηλεοπτικόπρόγραμματωνΗνωμένωνΠολιτειών".

Το αποφάσισα! Θα το τιμήσω με την εγγραφή μου!! :D :p
Personal website: koulaxizis.com
  Απάντηση
#23
δεν βλεπω σειρες αλλα ειμαι σε προηγουμενη season στο dexter με την μαφια απο ουκρανια
και στο supernatural ειμαι στο τελευταιο επισοδειο
  Απάντηση
#24
Γκέι μώβ thrones δεν βλέπεις jemadux ;
[Εικόνα: eksaptei.jpg]
  Απάντηση
#25
H+

Η σειρά βασίζεται σε ένα μέλλον όπου το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού έχει υιοθετήσει τη χρήση ενός εμφυτεύματος ,ονόματι Η +, που επιτρέπει στο ανθρώπινο μυαλό να συνδέεται με το Internet 24 ώρες το 24ωρο, έτσι απλά!Χωρίς να χρειάζεται πια κινήτα, tablets ή οποιοδήποτε άλλο gadget.
Τι γίνετε όμως όταν ένας ιός επηρεάζει και τελικά μολύνει το εμφύτευμα;
Όλοι όσοι φέρουν το H+ θα μείνουν φυτά ή θα καταλήξουν νεκροί...εκτός απο αυτούς που την ώρα του συμβάντος ήταν...εκτός σήματος.Γι αυτούς και για όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα θα ξεκινήσει ένας αγώνας επιβίωσης κόντρα στην τεχνολογία και στον χρόνο.
Η σειρά είναι γυρισμένη έτσι, ώστε να μπορεί ο τηλεθεατής να βλέπει τα επεισόδια ακόμα και με τυχαία σειρά,αν και όπως ομολογούν τα φαινόμενα, τα τελευταία θα δίνουν όλες τις απαντήσεις.
Η πρωτοποριακή αυτή σειρά απο τον καταξιωμένο δημιουργό Bryan Singer («The Usual Suspects», «X-Men»)που ταξιδεύει τους τηλεθεατές σε ενα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, είναι ότι καλύτερο μας έχει δωθεί από “ελεύθερη” σειρά στο διαδίκτυο,κοινώς WebSeries, και ήδη αποτελεί κόλλημα για εκατομμύρια τηλεθεατές!!!!!Αποτελείται απο 48 επεισόδια διάρκειας 3-6 λεπτών.

https://www.youtube.com/user/HplusDigitalSeries/videos
  Απάντηση
#26
Sons of Anarchy
*True Detective*
The Mentalist
Arrow
Person of Interest
NCIS
Game of Thrones
  Απάντηση
#27
Ἡ συσκευὴ τῆς τηλεόρασης ἔχει νὰ ἀνοίξει στὸ σπίτι μου ἀπὸ τὸ 2004 (οὔτε κὰν τὸν τελικὸ τοῦ EURO - αὐτὸν τὸν εἶχα δεῖ μὲ παρέα σὲ σπίτι φίλων! - ὅσο γιὰ τοὺς Ὀλυμπιακοὺς τῆς Ἀθήνας, σιγὰ μὴν ἔβλεπα κάτι μὲ τὸ ὁποῖο μὲ χώριζε ἰδεολογικὴ ἄβυσσος). Ἂν μάθω ὅτι προβλήθηκε κάτι καλό (λέμε τώρα!), ὑπάρχουν καὶ οἱ web ἀναμεταδόσεις. Ἀπὸ webTV παρακολουθῶ σποραδικὰ μόνο τὴν ERTOpen, ποὺ ἔχει ἐξελιχθεῖ σὲ πολὺ καλή.
Οἱ ἄνθρωποι γεννιοῦνται ἀμόρφωτοι, ὄχι ἠλίθιοι. Γίνονται ἠλίθιοι μὲ τὴν ἐκπαίδευση.[SIZE=3] (B. Russell)
  Απάντηση
#28
Curb your enthusiasm και Μπομπ Σφουγκαράκη Eek.
  Απάντηση
#29
Τώρα μόνο Sherlock, Walking Dead και Big Bang Theory. Έχω σκοπό να αρχίσω το Game of Thrones κάποια στιγμή μέσα στο 2014. Το έχω ρίξει στα Anime τελευταία...
[SIZE=4][SIZE=22px][SIZE=4]Αίεν Αριστεύειν υπείροχον και έμμεναι άλλων
  Απάντηση
#30
Μάγκες οι καλύτερες σειράρες φέτο ήντουσαν με διαφορά True Detective και Fargo.
[Εικόνα: eksaptei.jpg]
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)