Εntertainment Pack App για Android [IPTV]
#1
[attachment=490]
To Εntertainment Pacκ είναι μια εφαρμογή γισ συσκευές Android που προσφέρει μια μεγάλη λίστα από IPTV κανάλια από ολόκληρο τον κόσμο με ποικίλο περιεχόμενο και ανάμεσά τους και πολλά αθλητικά.
Στην αρχή είχε δημιουργηθεί σαν μια λίστα για το KODI (XBMC), αλλά στη συνέχεια προχώρησε και σαν ανεξάρτητη εφαρμογή για Android.

Η app δεν υπάρχει στο Google Play λόγω των πνευματικών δικαιωμάτων των καναλιών και έτσι θα χρειαστεί να κατεβάσετε το apk της: [DOWNLOAD]

Έχει όμως αρκετές διαφημίσεις που ακροβατούν στο όριο του ανεκτού και η συνολική αισθητική της δεν είναι και η καλύτερη, όμως στα κανάλια υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα με ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, ειδησιογραφικά, παιδικά και πολλά ακόμα, ενώ όπως είπαμε υπάρχουν και πολλά διεθνή αθλητικά κανάλια.

INFO: Το IPTV ορίζεται ως η υπηρεσία διαμοιρασμού πολυμεσικών εφαρμογών, όπως τηλεόρασης/βίντεο/ήχου/κειμένου/γραφικών μέσα από δίκτυα IP με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχουν τα απαιτούμενα επίπεδα ποιότητας υπηρεσίας, εμπειρίας, ασφάλειας, διαδραστικότητας και αξιοπιστίας. Αλλιώς: Υπηρεσία IPTV είναι η μετάδοση τηλεοπτικού σήματος μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας IP.
Διακρίνεται από την ευρύτερη κατηγορία Internet Television καθώς χρησιμοποιεί ένα «κλειστό» δίκτυο και όχι το δημόσιο Internet.
Στην δυτική Ευρώπη, οι περισσότερες υπηρεσίες IPTV δίνονται πάνω σε μια DSL σύνδεση, ενώ σε μερικές χώρες παρέχεται επίσης πάνω από συνδέσεις οπτικών ινών.
[περισσότερα:Τι είναι η Δικτυακή Τηλεόραση -IPTV


Η εγκατάστασή της γίνεται με δική σας ευθύνη.

Μια παρουσίαση της γίνεται και στο πιο κάτω βίντεο που όμως δεν ξέρω αν θα βοηθήσει ή θα μπερδέψει περισσότερο. Παραλείψτε όλα αυτά που λέει στην αρχή και προχωρήστε στην παρουσίαση της app:

  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  enable pvr iptv simple inoel 3 1.299 14.10.2016 15:44
Τελευταία Ανάρτηση: inoel
  Ελληνική και Κυπριακή IPTV στο Android samantas5855 15 6.317 22.10.2015 21:43
Τελευταία Ανάρτηση: Hellena

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)