Το αεροπλάνο που απογειώνεται από τον βυθό και ο εγκεφαλικός βύθο
#1
Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο που το συγκλονισμένο Πανηλίθιο το έχει αναδείξει σε viral.
Αυτό οφείλεται σε μια σειρά φανταστικών κειμένων από ΕΛ, οι οποίοι έχουν μια τεράστια ρωσολαγνεία και ηδυπάθεια με τον σημερινό πρόεδρο της χώρας, τον Πούτιν.

Όλοι αυτοί πιστεύουν πως ο στρατός της χρεοκοπημένης Ρωσίας μα και οι πολιτικοί της, κοιμούνται και ξυπνάνε έχοντας στο νου τους την ΕΛ-λάδα, το πώς θα της χαρίσουν (της ΕΛ-λάδας) την Istanbul (Κωνσταντινούπολη) που θα πάρουν από τους Τούρκους, ενώ καθημερινά παρουσιάζουν τον ρώσο πρόεδρο να κάνει δηλώσεις-απειλές στους κακούς ευρωπαίους πολιτικούς που θα τους κάνουν ντα με την ισχυρή ρώσικη στρατιωτική μηχανή η οποία σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις και τα status διαφόρων ΕΛ, πρέπει να δρα από τον πλανήτη Ανδρομέδα, μέχρι και τον Νότιο πόλο της Γης. :fap

Βέβαια αυτές τις δημοσιεύσεις θα τις διαβάσεις μόνο σε blogs του frapogatos.blogspot. gr, του ellinaras.blogspot.gr και σε ένα σωρό αντίστοιχα που μόνο οι ΕΛ τα γνωρίζουν, καθώς πρόκειται για μια πλευρά του διαδικτύου που βασιλεύει το hoax, το scam, το phisinng, το hit και like-farming και η εσχάτη παραπληροφόρηση.

Εμείς παρατηρώντας εδώ και καιρό αυτές τις δημοσιεύσεις, έχουμε την αίσθηση ότι από κάπου κατευθύνονται, αφού έχουν όλες ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Το γεγονός πως τίποτε από αυτά δεν αναφέρεται αλλού στην παγκόσμια ειδησιογραφία, πως έστω δεν το εκμεταλλεύεται καμία εξωτερική πολιτική, προφανώς δεν τους απασχολεί. Αφού το έγραψε άλλωστε ο frapogatos.blogspot. gr τους αρκεί, καθώς καλύπτει τις δικές τους ανάγκες για σωτήρες.
Το γεγονός φυσικά είναι πως κανείς ρωσικός στρατός δεν θα σου χαρίσει βυζάντια, ούτε θα σε απαλλάξει από τα μνημόνια χαρίζοντάς σου μια ζωή υπέρκατανάλωσης και ξενοιασιάς.

Η μέγιστη ηλιθιότητα είναι κραυγαλέα, μα εμείς θα σταθούμε στο βίντεο που αναφέραμε στην αρχή και έγινε viral.
Αυτό έχει τίτλο:

Μαχητικό αεροσκάφος MiG πετάγεται από τη θάλασσα

Ορίστε μερικές δημοσιεύσεις από διάφορα ΕΛ blogs:

https://www.donotlink.com/gkyj
https://www.donotlink.com/gduu
https://www.donotlink.com/gkym
https://www.donotlink.com/gkyn
https://www.donotlink.com/gkyo
https://www.donotlink.com/gkyp
https://www.donotlink.com/gkyp

- Το βίντεο που δημοσιεύουν οι συνεπαρμένοι ΕΛ, είναι αυτό:


Βλέποντάς το, από τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι εμφανέστατη η αλλαγή των καρέ, αν το δεις σε μεγάλη οθόνη είναι παραπάνω από εμφανείς οι επεξεργασίες που έχουν γίνει, με τα πιξελαρίσματα που φαίνονται.
Και όλα αυτά κάνοντας ένα άλμα λογικής, καθώς βλέπουμε ένα αεροσκάφος, να απογειώνεται κάθετα (σαν πύραυλος) ΜΕΣΑ από τον βυθό της θάλασσας!!!

Δηλαδή, βάσει αυτού του βίντεο, θα πρέπει οι Ρώσοι να έχουν ανακαλύψει τα υποβρύχια αεροδρόμια, όπου πιλότοι δύτες απογειώνονται από εκτοξευτήρες στον βυθό της θάλασσας.
Αυτό γιατί, αν ισχύει το γεγονός πως το αεροσκάφος έκανε βουτιά εν πτήσει -παρακάμπτοντας κάθε κανόνα φυσικής, δράσης-αντίδρασης, μηχανικής, τότε οι σκέψεις είναι δυο - που θα τις έκανε και ένα πεντάχρονο -:

1. Γιατί κάτι τόσο συγκλονιστικό, όπως την βουτιά του αεροσκάφους στον νερό, δεν την αποτύπωσε το βίντεο αυτό; Το λογικό αυτό δεν θα ήταν;

2. Αν υποθέσουμε πως έγινε βουτιά και ανάδυση ξανά στην επιφάνεια, πώς γίνεται να είναι κάθετα (στην επιφάνεια του νερού);
Δηλαδή το αεροσκάφος έπιασε βυθό, τροχοδρόμησε και απογειώθηκε κάθετα;
Δεν είναι απλή λογική και απλοί φυσικοί νόμοι πως θα έπρεπε να είχε βγει υπό κλίση / γωνία;

Και όλα αυτά βέβαια λαμβάνοντας σαν δεδομένο πως ένα αεροσκάφος θα μπορεί να κάνει βουτιά με ταχύτητα χιλιάδων χιλιόμετρων στην θάλασσα, να μπει και να βγει από αυτήν άθικτο.
Κάτι που δεν γίνεται βέβαια.

Στο βίντεο αυτό λοιπόν, που ακόμα και ένα μη έμπειρο μάτι μπορεί να το διακρίνει πως είναι fake, έχει γίνει το εξής:

Έχουν πάρει ένα βίντεο του 2006 με έναν πύραυλο τύπου Trident και στην στιγμή που ο πύραυλος βγαίνει από την θάλασσα, έχει αλλαχτεί με το αεροσκάφος που ΔΕΝ είναι καν Μιγκ, αλλά κάποιου τύπου Φάντομ. Τα καρέ σε εκείνο το σημείο κάνουν μπαμ άλλωστε.

- Εδώ είναι αυτό το βίντεο, από το 2006, μα υπάρχει τα επόμενα χρόνια ανεβασμένο και άλλες φορές, με παραπλήσιους τίτλους (κάντε μια αναζήτηση για: "Trident Missile Launch" για περισσότερα):


Κοιτώντας καρέ-καρέ αυτά τα δυο βίντεο, κάτι που μπορείτε να το κάνετε, με συνεχή pause από την αρχή, θα παρατηρήσετε τα εξής:

1. Η ανάδυση, η "μύτη" που βγαίνει στην αρχή, είναι ακριβώς η ίδια:

το... αεροσκάφος:

[attachment=517]

ο πύραυλος:

[attachment=520]

2. Προσπερνώντας τα αμέσως επόμενα κραυγαλέα πειραγμένα καρέ, θα παρατηρήσετε, πως τόσο το σχήμα του νερού, όσο και των καπνών κατά την ανάδυση, έχουν ακριβώς το ίδιο σχήμα, ενώ τα αντικείμενα (πύραυλος και αεροσκάφος) την ίδια ακριβώς φορά:

[attachment=521]

[attachment=518]

[attachment=519]
[attachment=522]

Αν και δεν είναι ακριβή τα στιγμιότυπα, αν το δείτε, είναι παραπάνω από εμφανές. Η μόνη διαφορά που υπάρχει, είναι πως στο πειραγμένο βίντεο έχουν κάνει μια μικρή μεγέθυνση.

Τέλος, χωρίς να είμαστε απόλυτοι σε αυτό καθώς δεν γνωρίζουμε, μας είπαν πως το συγκεκριμένο αεροσκάφος δεν είναι καν Mig, μα προφανώς ελάχιστη σημασία έχει αυτό.
Εκτός αυτού, κοιτώντας στο YouTube και μόνο, μπορεί εύκολα να ανακαλύψετε πως στο συγκεκριμένο πειραγμένο βίντεο, έχουν δοθεί διάφορες εθνικότητες στο "αεροσκάφος". Από αμερικάνικο, αραβικό, αγγλικό, ρωσικό, κλπ...

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν και μετέχουν στα κοινά. :cool
  Απάντηση
#2
Το τελευταίο τι θα πει; Να μη συμμετέχουν δηλαδή στα κοινά και να μην ψηφίζουν επειδή δεν κάνουν εργαστηριακές αναλύσεις σε βίντεο;
  Απάντηση
#3
Πράος, post: 18900, member: 1459 είπε κι ελάλησε:Το τελευταίο τι θα πει; Να μη συμμετέχουν δηλαδή στα κοινά και να μην ψηφίζουν επειδή δεν κάνουν εργαστηριακές αναλύσεις σε βίντεο;
Θα πει να χρησιμοποιούν την στοιχειώδη λογική και τις γνώσεις δημοτικού.
Αεροπλάνο ΜΕΣΑ από την θάλασσα;

Εκτός αυτού, εμείς δεν κάναμε"εργαστηριακές αναλύσεις" στο βίντεο, γιατί πολύ απλά δεν την χρειάζεται καν.
Συν τα άλλα όμως, αναφέρονται και μερικά ακόμα στον πρόλογο.
  Απάντηση
#4
Κι όμως η φαντασία στην έβδομη τέχνη είχε προβλέψει υπεροχήματα. Τζέημς Μποντ και πολλά άλλα. Η μηχανική των υγρών κι αν επιτρέπει τσαλιμάκια μέσα στο νερό, είναι εξειδικευμένη γνώση. Αφού μπορεί ο πύραυλος γιατί να μην μπορεί το αεροπλάνο;
Δεν προλαβαίνει ο καθένας να σκεφτεί τι είναι λογικό και τι όχι γιατί ακριβώς έχει ανάγκη να μην χρειάζεται τη λογική στην ζωή του έτσι όπως κύλησε. Εγώ προσωπικά δεν το αποκλείω κάποτε να υπάρχει και υποβρύχιο όχημα και αεροπλάνο αλλά είπαμε αυτά είναι φαντασία και η τεχνολογία αν μπορεί θα ακολουθήσει. Ίσως το πρόβλημα να είναι το ίδιο το ίντερνετ. Γιατί έγινε διασκέδαση η συλλογή πληροφοριών και εικόνων; Πόσο πιο χάλια θα ήταν η ζωή μας; Όσο για τις εξαπατήσεις ως προς τις ειδήσσεις και τη διασπορά πληροφοριών πάντα υπήρχαν. Δεν νομίζω να φταίει ο καλοπροαίρετος αποδέκτης. Η αρρωστημένη πηγή φταίει γι αυτό που κάνει. Ακόμα κι αν έλεγε απλά ιστορίες στην παρέα χωρίς να υπήρχε ίντερνετ. Αυτο το κυνήγι προσαρμογής σε νέα δεδομένα, προσαεμογής στην ασφάλειά σου από την εξαπάτηση είναι αρκετά κουραστικό για κάποιους
που μια ζωή έχουν μόνο και δεν μπορούν να βάλουν ως προτεραιότητες διάφορες άμυνες που προκύπτουν ως νέες ανάγκες. Δεν γαμιεται; Αφού όλα αληθινά είναι. Και τέρατα υπάρχουν και μας παρακολουθούν και το μάτριξ παίζει. Σιγά μην κάτσω να τ' αποφύγω. Μία άμυνα μου μένει και αυτή είναι να αποδεχώ ότι δεν έχει κανένα νόημα ο ατομισμός μου, ή βόλεψή μου, ο εγωισμός μου και έτσι αναγκαστικά δεν θα έχω ανάγκη και από προστάτες. Είτε Ρώσους είτε Αμερικάνους.Θέλουν να βγάλουν όπλα; Ας βγάλουν. Θέλουν να με ανγκάσουν να τους ακολουθήσω, να τους πληρώσω, να υπακούσω; Απλά δεν θα το κάνω.
Θα με σκοτώσουν; Κανενα πρόβλημα. Ας το κάνουν. Αυτοί θα χάσουν χρόνο και τη σφαίρα που θα μου ρίξουν.

Άσε τον κόσμο να στραφεί στα ορθόδοξα αδέρφια του. έτσι κι αλλιώς δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτόν τον κόσμο.
Θέλεις να τους στρέψεις προς όφελός σου; Να μην ψηφίσουν ας πούμε; Να κατέβουν στο δρόμο να στηρίξουν μαζικά κινήματα;
Πάτους με το καλό και δώσε τους ότι έχουν ανάγκη. Δεν θα μασήσουν με την απαξίωσή σου. Θα αφαρμόσουν αυτό που είπα παραπάνω. "Σκότωσε με αν θες, όχι μόνο βρίσε με! Εγώ δεν αλλάζω""
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)