Τσόντα στον Προαστιακό; Όχι ακριβώς...
#1
Σήμερα (28/9/15), κυκλοφορεί μια είδηση με τίτλο:
Παράθεση:Έπαιζε πορνό στις αποβάθρες του προαστιακού;
και φυσικά ασχέτως της πρόνοιας κάποιου εκ των αρχικών υπευθύνων που κυκλοφορήσαν αυτό στο διαδίκτυο, το θέμα έγινε viral, με διάφορες παραλλαγές και φυσικά στο τέλος ήταν σιγουράκι.
Το δε επίπεδο των ιστοσελίδων που ανακυκλώθηκε, ασχέτως του πόσο γνωστή είναι η κάθε μια, όλες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο του βόθρου:

[attachment=526]
Η δημοσίευση αυτή τέλος πάντων, ανάφερε το εξής:
Παράθεση:Σκληρό πορνό έπαιζαν οι οθόνες που βρίσκονται στις αποβάθρες του προαστιακού στον σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας, όπως τουλάχιστον καταγγέλλουν επιβάτες.

Μάλιστα η καταγγελία συνοδεύεται και από σχετική φωτογραφία που, υποτίθεται τουλάχιστον πως, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο... άτυχος επιβάτης που την δημοσίευσε γράφει:
«Στις 18:44 ένας καλός φίλος με παίρνει τηλέφωνο και ταυτόχρονα μου στέλνει την φωτογραφία που βλέπετε. Δεν πρόκειται για φωτομοντάζ δεν είναι φωτοσοπαρισμένο. Είναι σκληρό πορνό που έπαιζε στο Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του προαστιακού».
Η εικόνα που συνοδεύει το εν λόγω κείμενο είναι αυτή;

[attachment=527]
Η αλήθεια όμως είναι, πως αν απλά κοιτάγανε την εικόνα λίγο καλύτερα και σε μεγέθυνση, θα έβλεπαν αυτό:

[attachment=528]

Τι είναι αυτά, αν δεν καταλάβατε;

Πολύ απλά, τα εικονίδια μιας επιφάνειας εργασίας και στο κάτω μέρος η task-bar των Windows 7.

Tι συνέβη δηλαδή;

Ο υπολογιστής που έτρεχε κάποιο πρόγραμμα που έβγαινε στις οθόνες της αποβάθρας - προφανώς ενημερώσεις δρομολογίων και άλλες πληροφορίες - μάλλον κάτι έπαθε και σταμάτησε να δουλεύει αυτό το λογισμικό.
Οι αιτίες είναι άπειρες και δεν έχουν σημασία ως προς το αποτέλεσμα, καθώς λόγω αυτού του τερματισμού (κρασαρίσματος; ) εμφανίστηκε η επιφάνεια εργασίας του συγκεκριμένου υπολογιστή που ο μερακλής χρήστης της, έχει σαν φόντο της επιφάνειας εργασίας του, σαν wallpaper δηλαδή, μια τσοντό-φωτογραφία.
Σιγά τα ωά δηλαδή.
Και προφανώς ούτε και θα έμεινε πολύ ώρα αυτό εκεί.

Οκ, δεν είναι κάποια σημαντική αποκάλυψη, απλά φανερώνει την ηλιθιότητα, την ευπιστία και την έλλειψη απλής και στοιχειώδους έρευνας πριν την δημοσίευση.
  Απάντηση
#2
Παράθεση:που ο μερακλής χρήστης της, έχει σαν φόντο της επιφάνειας εργασίας του, σαν wallpaper δηλαδή, μια τσοντό-φωτογραφία.

Ωραίος ο σύντροφος. Κάποτε θα πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά το αν θα έπρεπε να προβάλονται τσόντες σε δημόσιου χώρους έτσι στο άσχετο. Να περπατάς και να παίζει τσόντα τριγύρω. Ίσως ξεφρικάρουμε πια με το γαμήσι και το εμπόριό του. Και φυσικά το εμπόριό του είναι βρακοκορδόνια μέχρι ακριβά σπορ αυτοκίνητα. Όξυνση των αντιθέσεων και στο τέλος της εγκληματικότητας.
Δείτε τσόντα και σκεφτείται ότι όλοι αυτό είμαστε. Από φασίστες μέχρι κομμουνιστές. Προτιμήστε μάλιστα να δείτε τσόντες με φυσικά αληθινά σώματα από προσωπικά ερασιτεχνικά βιντεάκια. Είναι τέρψη λέμε. Στο desktop μου παίζει πάντα μία γκόμενα την οποία εναλλάσω με κάναν αράπαρο για να γουστάρει και η γυναίκα μου.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  σπαμ με αγνωστης χρησης αρχειο (βρεθηκε ακριβως δουλευει και δαυτ DarkGoth 3 2.161 12.05.2016 01:59
Τελευταία Ανάρτηση: DarkGoth

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)