προβλημα με εικονιδιο μπαταριας
#21
Το dconf στην περίπτωση μάλλον είναι άσχετο . https://www.reddit.com/r/kde/comments/2t..._plasma_5/
Ρίξε μια ματιά κι εδώ και χαλαρά. Ας μη σκάσουμε και για το battery icon :-) Τα υπόλοιπα αύριο!!
  Απάντηση
#22
ok καληνυχτα
  Απάντηση
#23
https://github.com/varlesh/papirus-pack-kde/issues/30

Εκτός κι αν γίνεται κάτι με τα εικονίδια που χρησιμοποείς;!! Καληνύχτα
  Απάντηση
#24
skylik8, post: 19499, member: 1620 είπε κι ελάλησε:https://github.com/varlesh/papirus-pack-kde/issues/30

Εκτός κι αν γίνεται κάτι με τα εικονίδια που χρησιμοποείς;!! Καληνύχτα

Λοιπόν έψαξα λίγο πιο ψύχραιμα κι έπεσα έδω:

https://community.kde.org/Plasma/5.0_Errata#Performance

και με μια ματιά στο Bugs ,είδα αυτό:

Παράθεση:"Battery monitor tray icon shows battery charging state instead of AC adapter state - that is gone from Solid Devices, Power API not yet ready"

Πράγμα που δικαιολογεί την προτροπή μου για πιο ήπια διάδραση, χαλαρα.
  Απάντηση
#25
Κώδικας:
Λοιπόν έψαξα λίγο πιο ψύχραιμα κι έπεσα έδω:

https://community.kde.org/Plasma/5.0_Errata#Performance

και με μια ματιά στο Bugs ,είδα αυτό:

    "Εικονίδιο του δίσκου μπαταρία οθόνη δείχνει φόρτισης μπαταρίας κράτος αντί του κράτους AC προσαρμογέα - ότι έχει φύγει από Solid συσκευές, ενεργειακά API δεν είναι ακόμη έτοιμη "

Πράγμα που δικαιολογεί την προτροπή μου για πιο ήπια διάδραση, χαλαρα.
δηλαδη ειναι δικο τους προβλημα και περιμενουμε μεχρι να το διορθωσουν;;;;
  Απάντηση
#26
Νομίζω πως μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Κάνε κι εδώ μια βόλτα καθώς το kde έχω να το τρέξω αρκετά χρόνια πίσω.

https://forum.kde.org/
  Απάντηση
#27
Από την άλλη πάλι ίσως βοηθήσει αυτός ο σύνδεσμος

Παράθεση: Missing systray icons
https://wiki.gentoo.org/wiki/KDE/Plasma_...tray_icons
  Απάντηση
#28
παιδια δεν εβγαλα ακρη.δοκιμασα και σε kubuntu με live usb και παλι εξαφανιζεται. μηπως τελικα ειναι δικο τους προβλημα και θα το διορθωσουν με καποια αναβαθμιση;;;
γνωριζει κανεις;;;
  Απάντηση
#29
Καλημέρα.
Κανένα νέο για το εικονίδιο παιδιά υπάρχει;
  Απάντηση
#30
κατα ενα μαγικο τροπο το εικονιδιο διορθωθηκε απο μονο του και ελπιζω να μην ξαναχαλασει.
αλλα τωρα εμφανιστηκε ενα καινουριο.
το αιωνιο προβλημα με το bluetooth.ενω εχω εγκατεστημενο το bluez kai to bluedevil kai εχω δωσει και σε τερμετικο..
systemctl enable bluetooth.service
systemctl start bluetooth.service
εκανα και επανεκινηση και παλι λεει δεν βρεθηκε προσαρμογεας.ενω ο υπολογιστης εχει και δουλευε μεχρι προτινος.
εχει κανεις να προτινει κατι;;;
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Εικονιδιο "κλειδαρια" στα αρχεια georgezaf 11 2.365 24.02.2014 02:42
Τελευταία Ανάρτηση: georgezaf

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)