Βοηθήστε στην συλλογή ειδών για τους πρόσφυγες
#11
Salokin, post: 26105, member: 1602 είπε κι ελάλησε:Αμ' έπος, αμ' έργον...
respect enot
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση
#12
Maria Afentouli, post: 26106, member: 765 είπε κι ελάλησε:respect enot
Στην τελική το νήμα είναι για το πως μπορεί κανείς να βοηθήσει με τη συλλογή ειδών για τους πρόσφυγες. Το να γράφει ο άλλος για το πως να τους στείλουμε κάπου αλλού, είναι εκτός θέματος.

Ας κάνει ένα θρεντ ο Asinoro με τίτλο: "Πως να πάμε τους πρόσφυγες σε άλλες χώρες" αφού έτσι θέλει να βοηθήσει.
Τόσες και τόσες παπάτζες έχει γράψει. Δεν είναι η ντροπή που τον σταματάει...
  Απάντηση
#13
Salokin, post: 26105, member: 1602 είπε κι ελάλησε:Δεν προτρέχω και δεν βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα. Εγώ αναφέρθηκα σε Αίλυνες και κακοπροαίρετους σε απάντηση προς άλλον χρήστη, κι εσύ πήγες και χώθηκες... επειδή ένιωσες πως κάπως συνδέεσαι. Και έγραψες αυτό το διαμάντι "ανθρωπιάς".

Επειδή λοιπόν είναι ανθρώπινο να βρεθούν όλοι σε πιο χώρες πιο πλούσιες και πιο πολιτισμένες που μπορούν να θρέψουν τους ανθρώπους, ας κάνουμε την αρχή με εσένα:

Πες μας που θες να πας να στείλουμε ΕΣΕΝΑ, σε ποια πλούσια και πολιτισμένη χώρα του Βορά, να μας αφήσεις εμάς με τους πρόσφυγες που θέλουν να μείνουν εδώ. Καλό ε;

Ξέρεις πως αυτό που λες είναι για άλλη μια φορά μια βλακεία και μισή:

Δεν πρόκειται να τους πάρουν ούτε στη Σουηδία, ούτε στη Φιλανδία ούτε στη Νορβηγία, ούτε στη Γερμανία επειδή τους στείλατε εσείς οι καλόκαρδοι Αίλυνες.

Αν τους πάρουν, θα τους πάρουν για να τους εκμεταλλευτούν και θα πάρουν όσους ακριβώς χρειάζονται για να εκμεταλλευτούν.
Οπότε άσε τις τσάμπα "καλοσύνες".

Δεν θα τους πάρουν φερθούν ανθρώπινα άλλοι επειδή εσύ επικαλείσαι και προσπαθείς να μας πείσεις για την ανθρωπιά σου χωρίς να κάνεις τίποτα θετικό. Άσε τα σάπια λοιπόν.

Εκτός και αν ετοιμάζεις την επανάσταση για να ρίξεις ΕΕ, ΝΑΤΟ, Ασάντ, τον ιμπεριαλισμό, τον καπιταλισμό, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο κτλ, και και να φέρεις παγκόσμια ειρήνη - οπότε πάσο.

Αλλά επειδή αυτά θα τα φέρεις όσο τα έφερε η κάθε υποψήφια διαγωνισμού ομορφιάς με τις ευχές της για παγκόσμια ειρήνη και φιλία, άσε τις παπάτζες καλύτερα και τις τσάμπα εξυπνάδες πάνω στον πόνο των άλλων.

Αν θες να βοηθήσεις, σήκω και πήγαινε βοήθα, και άσε τις νουθεσίες και τα χαζά. Δεν είναι δέματα να τους στείλεις πουθενά. Σπίτια τους θέλουν να πάνε, με ανθρώπινες συνθήκες. Ο λόγος που δεν έχουν ανθρώπινες συνθήκες είναι κάτι φασιστόμουτρα, στρατόκαβλοι εθνικοπερήφανοι νοικοκυραίοι σαν του λόγου σου.

Ως καθαρόαιμος Αίλυν νοσταλγός του Κοκού και των συνταγματαρχών, νοικοκυραίος, καναπεδάτος φιλόσοφος του κώλου και σοφός του καφενέ του χωριού, η βασική σου επιθυμία είναι να φύγουν, και ότι θέλει ας γίνει. Φτάνει να μην τους έχεις στα πόδια σου. Γράψε τοστα ίσα, μη ντρέπεσαι. Γιατί το πας γύρω γύρω;

Αν σε ένοιαζε πραγματικά η ευημερία των ανθρώπων αυτών, ανεξαρτήτως του που βρίσκονται, θα είχες ασχοληθεί σε 1 από τα δεκάδες σκουπιδοθρεντ που έχεις ανοίξει. Δεν το έκανες όμως. Σε νοιάζουν οι Αιλυνικές τερακότες στην Κίνα, σε νοιάζει ο Αίλυν Τέσλα από τη Λάρ'σα, σε νοιάζουν τόσα άλλα τα οποία μας τρίβεις στα μούτρα χωρίς να νοιάζουν εμάς.

Το να μην υποφέρουν όμως αυτοί, δε σε νοιάζει. Και μην το επικαλείσαι, γιατί ξερνάμε καρδούλες με αγάπες και ανθρωπιές σαν τη δική σου... Απλά οι μετανάστες χαλάνε την Αιλυνικοί αισθητική σου που είναι γεμάτη παρθενώνες, άη-γιώργηδες. παστίτσους, και φουστανέλες που επιβουλεύονται ισλαμιστές Εβραίοι δρακονιανοί εσωγήινοι από την Ανδρομέδα.... Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και άσε τους πρόσφυγες στην ησυχία τους... Από "συμπαθούντες" σαν του λόγου σου έχουν χορτάσει. Και αν πραγματικά νοιάζεσαι, μην χάνεις χρόνο απαντώντας μου, πήγαινε στην πλησιέστερη δομή βοήθειας και στρώσε κώλο και δούλευε. Αμ' έπος, αμ' έργον...

Να σε καλά που με επιβεβαιώνεις στο πόσο προκατειλημμένος ψυχάκιας είσαι, αυτά για τα προηγούμενα και τωρινά με όλα αυτά τα κοσμητικά που με περιέλουσες. Αυτά για να τα βλέπουν κάποιοι που δεν τα έβλεπαν πριν.
Στο τώρα λοιπόν, στο ξανά λέω και πάλι, να ρωτήσουμε που θέλουν να πάνε αυτοί οι άνθρωποι όχι ποιοι τους θέλουν, γιατί κανένας δεν θέλει το πρόβλημα στο σπίτι του, όμως αυτοί οι άνθρωποι που τους καταστρέψανε τις ζωές και περιουσίες τους θέλουν να πάνε κάπου που θα είναι καλύτερο το μέλλον τους. Σώνει και καλά να τους κρατήσεις με το ζόρι εδώ, αφού δεν θέλουν οι άνθρωποι, δηλαδή να τους φυλακίσουμε εδώ γιατί δεν τους θέλουν οι άλλοι;
  Απάντηση
#14
asinoro, post: 26108, member: 1760 είπε κι ελάλησε:πόσο προκατειλημμένος ψυχάκιας είσαι
Στο έχουμε επισημάνει επανειλημμένως, αν δεν φέρεις αποδείξεις, ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις κάποιον, πολλώ μάλλον ψυχάκια.

Guess what:

- Κουρτίνα Α:
1η προειδοποίηση.

- Κουρτίνα Β:
2η προειδοποίηση

- Mr Ζονγκ:
Επειδή την Κουρτίνα Α και την Κουρτίνα Β την έχεις ανοίξει ήδη (και την γάμα μη σου πω), σου απομένει πλέον ο Mr Ζονγκ.
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση
#15
Maria Afentouli, post: 26109, member: 765 είπε κι ελάλησε:Στο έχουμε επισημάνει επανειλημμένως, αν δεν φέρεις αποδείξεις, ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις κάποιον, πολλώ μάλλον ψυχάκια.

Guess what:

- Κουρτίνα Α:
1η προειδοποίηση.

- Κουρτίνα Β:
2η προειδοποίηση

Mr Ζονγκ:
Επειδή την Κουρτίνα Α και την Κουρτίνα Β την έχεις ανοίξει ήδη (και την γάμα μη σου πω), σου απομένει πλέον ο Mr Ζονγκ.
Και, φυσικά, να ανακαλέσεις.
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση
#16
asinoro, post: 26108, member: 1760 είπε κι ελάλησε:Να σε καλά που με επιβεβαιώνεις στο πόσο προκατειλημμένος ψυχάκιας είσαι, αυτά για τα προηγούμενα και τωρινά με όλα αυτά τα κοσμητικά που με περιέλουσες. Αυτά για να τα βλέπουν κάποιοι που δεν τα έβλεπαν πριν.
Στο τώρα λοιπόν, στο ξανά λέω και πάλι, να ρωτήσουμε που θέλουν να πάνε αυτοί οι άνθρωποι όχι ποιοι τους θέλουν, γιατί κανένας δεν θέλει το πρόβλημα στο σπίτι του, όμως αυτοί οι άνθρωποι που τους καταστρέψανε τις ζωές και περιουσίες τους θέλουν να πάνε κάπου που θα είναι καλύτερο το μέλλον τους. Σώνει και καλά να τους κρατήσεις με το ζόρι εδώ, αφού δεν θέλουν οι άνθρωποι, δηλαδή να τους φυλακίσουμε εδώ γιατί δεν τους θέλουν οι άλλοι;

Τι να απαντήσω σε έναν ανόητο που γράφει ανοησίες; Δεν είπα να τους κρατήσουμε εδώ με το ζόρι, εσύ μπήκες σε ένα θέμα που είναι για συλλογή ειδών για τους πρόσφυγες και λες να τους βοηθήσουμε να πάνε στη Σουηδία.
Λες και είναι δική σου απόφαση το που θα πάνε. Ο τελευταίος που του πέφτει λόγος είσαι εσύ, όπως κι εγώ, όπως και κάθε άλλος τρίτος. Κανένας να μη μείνει πουθενά με το ζόρι. Πουθενά δεν το είπα αυτό. Το καλύτερο για το μέλλον του άλλου το κρίνεις ΕΣΥ με μοναδικό κριτήριο να μην τον έχεις στα πόδια σου. Στη Σουηδία και στη Νορβηγία θες ΕΣΥ να τους στείλεις. Αν αύριο βγουν και πουν με κάποιο μαγικό τρόπο πως θέλουν να πάνε στο Μπουτάν, εσύ θα φωνάζεις να πάνε στο Μπουτάν, μόνο και μόνο για να μην είναι εδώ. Χέστηκες για το πως θα είναι η ζωή τους στο Μπουτάν. Όπως χέστηκες για το πως είναι η ζωή όσων έφτασαν ήδη Σουηδία, Γερμανία, Νορβηγία. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ; Έχεις ψαχτεί για το πως ζουν και τι ευκαιρίες έχουν εκεί; Ξέρεις πόσες οικογένειες έχουν διασκορπιστεί επειδή ο ένας γονιός είναι εδώ, ο άλλος εκεί, και τα παιδιά αλλού; Ακόμα και μέσα στην ίδια χώρα, σε διαφορετικά "κέντρα φιλοξενίας" στην πολιτισμένη φιλόξενη και οικονομικά εύρωστη ευρώπη; Όχι, απλά μετατόπισες το πρόβλημα και στα @@ σου για το μετά.... Αυτό δεν είναι ούτε καλοσύνη ούτε ανθρωπιά... Αλλά το σινάφι σου δεν καταλαβαίνει από τέτοια θέματα.
Τι ζητάς; Να μην μονοπωλώ την ανθρωπιά απέναντι σε ένα νοσταλγό του Μάλλιου και των λοιπών; Ε ΝΑΙ ΡΕ, ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΩΛΩ! Κάτσε σκέψου πώς η χούντα με την οποία έχεις ονειρώξεις φέρθηκε σε αδύνατους και κατατρεγμένους ανθρώπους και μετά κάνε μας υποδείξεις για το τι ειναι ανθρωπιά! Ναι, εκεί στη Μπουμπουλίνας και στα ξερονήσια, μυρίζει ακόμα το χώμα "ανθρωπιά"...

Επιπλέον κάνεις hijack ένα θέμα για να πεις τις ανόητες ασυναρτησίες σου. Αν δε θες να σε λένε ανόητο, ασυνάρτητο, και ψεκασμένο χουντικό απολειφάδι, να ΜΗ λες ανοησίες, ασυναρτησίες και να μην είσαι ψεκασμένο χουντικό απολειφάδι.

Εμείς εδώ μαζεύουμε ήδη πρώτης ανάγκης για να τους βοηθήσουμε με αυτόν τον τρόπο.

Εσύ πήγαινε να βρεις τρόπο να τους "βοηθήσεις" στέλνοντάς τους αλλού κάπου αλλού "για το καλό τους".
Αρκετά πια.
  Απάντηση
#17
Κάνετε μια πρόταση να μαζευτούν ρούχα κάτι πολύ καλό και όμορφο. Που είναι το κακό να αναφέρεις μια άλλη πρόταση που ουσιαστικά και πρακτικά ενδιαφέρει τους ίδιους τους πρόσφυγες και δεν είναι άλλο από το να φύγουν από την Ελλάδα. Δηλαδή είναι κακό να ακούγεται ότι δεν θέλουν να μείνουν εδώ;
Salokin, αφού παρακολουθείς το osarena χρόνια από ότι λες, ξέρεις ότι στα θέματά του συμπεριλαμβάνει και άλλες απόψεις που συχνά ξεφεύγουν από το αρχικό θέμα. Το θέμα εδώ είναι πως να βοηθηθούν οι πρόσφυγες με συλλογή ειδών, η δικιά μου πως να βοηθηθούν ουσιαστικά, κάτι που οι ίδιοι το θέλουν. Εάν εσύ βλέπεις προκατειλημμένα την πρότασή μου δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Μπλέκεις άλλα θέματα που έχω γράψει με άλλα νοήματα, για να σε βοηθήσω να ξεμπλεχτείς, το πιο σωστό είναι να πας να τοποθετηθείς στα θέματα που έχω ανοίξει και θα σου απαντήσω ανάλογα. Κάνεις φραστικές επιθέσεις και μπερδεύεις θέματα τα οποία τα αντιλαμβάνεσαι με τον δικό σου τρόπο.
  Απάντηση
#18
asinoro, post: 26112, member: 1760 είπε κι ελάλησε:Κάνετε μια πρόταση να μαζευτούν ρούχα κάτι πολύ καλό και όμορφο. Που είναι το κακό να αναφέρεις μια άλλη πρόταση που ουσιαστικά και πρακτικά ενδιαφέρει τους ίδιους τους πρόσφυγες και δεν είναι άλλο από το να φύγουν από την Ελλάδα. Δηλαδή είναι κακό να ακούγεται ότι δεν θέλουν να μείνουν εδώ;
Salokin, αφού παρακολουθείς το osarena χρόνια από ότι λες, ξέρεις ότι στα θέματά του συμπεριλαμβάνει και άλλες απόψεις που συχνά ξεφεύγουν από το αρχικό θέμα. Το θέμα εδώ είναι πως να βοηθηθούν οι πρόσφυγες με συλλογή ειδών, η δικιά μου πως να βοηθηθούν ουσιαστικά, κάτι που οι ίδιοι το θέλουν. Εάν εσύ βλέπεις προκατειλημμένα την πρότασή μου δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Μπλέκεις άλλα θέματα που έχω γράψει με άλλα νοήματα, για να σε βοηθήσω να ξεμπλεχτείς, το πιο σωστό είναι να πας να τοποθετηθείς στα θέματα που έχω ανοίξει και θα σου απαντήσω ανάλογα. Κάνεις φραστικές επιθέσεις και μπερδεύεις θέματα τα οποία τα αντιλαμβάνεσαι με τον δικό σου τρόπο.

Κάνε ένα θέμα με τις δικές σου προτάσεις για τη λύση του προσφυγικού με καλύτερο τρόπο, τεκμηρίωσέ τις, και θα πάρεις εκεί τις απαντήσεις σου, σου το υπόσχομαι. Και θα τις πάρεις όπως ακριβώς σου αξιζουν.

Το να κάνει ένας νοσταλγός της χούντας προτάσεις για αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης, νομίζω στοιχειοθετεί όλους τους χαρακτηρισμούς μου προς το πρόσωπό σου. Δεν τίθεται ούτε θέμα προκατάληψης, ούτε θέμα βιασύνης ή παρερμηνίας. Είσαι αυτό που είσαι, είσαι όλα αυτά που λες και έχεις υπερασπιστεί. Δεν θα είσαι ποτέ ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο ή λιγότερο ή κάτι άλλο, εκτός και αν δηλώσεις μετανιωμένος με λόγο και πράξεις. Ως τότε θα είσαι αυτά ακριβώς: Βασιλόφρων νοσταλγός της χούντας, βασιλιάς της παπάτζας και του hoax, της μισής πληροφορίας και της κιτρινίλας. Αυτά δεν είναι αυθαίρετοι χαρακτηρισμοί: Όλα σου τα threads και τα ποστς αυτά ακριβώς πρεσβεύουν. Ας συμφιλιωθείς αρχικά εσύ με το ποιον σου πριν ζητήσεις ανοχή από τους άλλους.

Περιμένουμε το thread σου με τις προτάσεις σου για λύση του προσφυγικού. Σε κόβω έτοιμο για νόμπελ ειρήνης.

Αν έχεις ρούχα παπούτσια κτλ και δεν ξέρεις πως να τα διαθέσεις σε πρόσφυγες, γράψε εδώ να σου απαντήσουν.
  Απάντηση
#19
Salokin, post: 26088, member: 1602 είπε κι ελάλησε:Ναι, είναι μόνο για πρόσφυγες.

Αλλά για να προλάβω τους κακοπροαίρετους, μπορούν να ζητήσουν βοήθεια και Έλληνες πρόσφυγες, που δεν έχουν χαρτιά, δεν τους αναγνωρίζονται πολιτικά και άλλα δικαιώματα, ή είναι θύματα πολέμου ή πολιτικών διώξεων. Αυτοί οι Έλληνες μπορούν να ζητήσουν βοήθεια. Άρα δεν είναι ¨ρατσισμός εναντίων των Αιλύνων".

Οι Αίλυνες μη πρόσφυγες που χρειάζονται βοήθεια, βοηθούνται έτσι κι αλλιώς από τις ανθρωπιστικές δομές του Αιλυνικού κράτους και της Αιλυνικής κοινωνίας που μετέχουν και συνεχίζουν να συνδιαμορφώνουν. Α, ναι, και από την Αιλυνική εκκλησία, αλλά και από τους ευκατάστατους συν-Αίλυνες συνανθρώπους τους. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως η λέξη "φιλότιμο" υπάρχει μόνο στα Αιλυνικά κτλ.

Εξάλλου "Αίλυνας να μη βοηθά Αίλυνα, γίνεται; Δε γίνεται!"... Ο Αίλυνας πάντα βοηθά τον Έλληνα, εκτός βέβαια και αν ο Έλληνας είναι λαθρό, όπως πχ νεοέλληνες μετανάστες/οικονομικοί πρόσφυγες 5ετίας, που δουλεύουν μαύρα σε Αιλυνικά εστιατόρια της Γερμανίας και της Ολλανδίας αδήλωτοι, και πληρώνονται κάτω από το κατώτατο και νόμιμο όριο, χωρίς ασφάλιση, και κοιμούνται στις λάτζες των Αιλύνων αφεντικών τους που τους είπαν "Φυσικά και να βοηθήσουμε ρε, πατριωτάκι είσαι...".

Γι αυτό το λόγο, ΜΟΝΟ για πρόσφυγες.

ότι πιο μαλακισμένο σαν λογική. Φίλε είσαι κολλημένος και ξεφτιλίζεις όπως πολλοί άλλοι ονόματα δεν λέμε, (ΚΕΡΦΑ τους λένε), την έννοια της αλλυλεγγύης.
  Απάντηση
#20
Πράος, post: 26166, member: 1459 είπε κι ελάλησε:ότι πιο μαλακισμένο σαν λογική. Φίλε είσαι κολλημένος και ξεφτιλίζεις όπως πολλοί άλλοι ονόματα δεν λέμε, (ΚΕΡΦΑ τους λένε), την έννοια της αλλυλεγγύης.


παράγραφος_1 () {
Θέλω να ελπίζω πως κατάλαβες ότι ειρωνεύομαι τους Αίλυνες που χαρακτηρίζουν την υποστήριξη προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ως ρατσισμό ενάντια στους Έλληνες, τη στιγμή που οι ίδοι (οι Αίλυνες) δεν κάνουν τίποτα ούτε για τους μεν, αλλά συνήθως ούτε και για τους δε...
}

Αν όντως το κατάλαβες, για κάνε πενηνταράκια το ζόρι που τραβάς. Αν δεν το κατάλαβες, ξαναδιάβασε την προηγούμενη ακριβώς παράγραφο σε αυτό το ποστ. Πάντως ακόμα και οι ίδιοι οι Άίλυνες το 'πιασαν κι έσπευσαν να "τοποθετηθούν" για να προασπίσουν τη στάση τους, όπως μπορείς να δεις στα προηγούμενα ποστ. Αφού κι Αίλυνες κατάλαβαν, μπορείς κι εσύ...


να στο κάνω και αλλιώς, για να μη γλιτώσεις με τίποτα:

while(!understand()) {
παράγραφος_1();
}

Καλό ε;

Ελπίζω να μη λουπάρεις εσαεί :)

Κλείνοντας: Η συλλογή ειδών ανάγκης για πρόσφυγες, έχει στόχο την παροχή άμεσης βοήθειας σε μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα που έχει μεγάλη ανάγκη: Τους πρόσφυγες.

Δεν αποκλείει ανθρώπους με βάση εθνικά κριτήρια, απλά κάνει φόκους σε μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα που χρειάζεται άμεσα βοήθεια. Τι να κάνουμε, κάποιοι τρέχουν γι αυτό.

Υπάρχουν και διάφορες άλλες κινήσεις και προσπάθειες που τρέχουν διαχρονικά για τη βοήθεια πχ των απόρων, ή κρατουμένων σε φυλακές χωρίς εισόδημα, επίσης χωρίς αποκλεισμούς βάσει εθνικών κριτηρίων. Κάποιοι τρέχουν ΚΑΙ γι αυτό.

Τώρα, αν κάποιος θέλει να κάνει αντίστοιχες κινήσεις με φόκους σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων με εθνικό κριτήριο, μπορεί να το κάνει, όπως νομίζει... Αν και επειδή υπάρχει ήδη ένας οργανισμός που το τρέχει αυτό, ίσως θα πρέπει να σκεφτεί την συμπόρευσή του με αυτόν. Ο οργανισμός αυτός ονομάζεται Χρεισύ Αβγοί.

Αν αυτό είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς και προκαλεί τόση απορία, τόση έκπληξη και αφιερώνετε μερικοί τόσο χρόνο να ζητάτε εξηγήσεις ή να αντιδράτε στα προφανή, τότε θα πρέπει να σκεφτώ σοβαρά να ανοίξω ένα φροντιστήριο σε στυλ argument clinic (
) να χεστώ στο τάληρο να τα διαθέσω για να ανακουφιστούν μερικοί πρόσφυγες.

Καλό βράδυ και ψηλά τις σημαίες σας...
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Σ' ένα κόσμο ταξικό, πρόσφυγες είμαστε όλοι Alternatina 81 6.477 20.02.2016 01:12
Τελευταία Ανάρτηση: Pareisaktos
  Μπλόκο στο πειρατικό κατέβασμα από τους παρόχους στην Ελλάδα 0 297 Λιγότερο από 1 λεπτό πριν
Τελευταία Ανάρτηση:

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)