Βοηθήστε στην συλλογή ειδών για τους πρόσφυγες
#31
asinoro, post: 26180, member: 1760 είπε κι ελάλησε:Φασισμός είναι να κρατάς φυλακισμένους τους ανθρώπους στα νησιά και να τους φέρνεις σε αντιπαράθεση με τους κατοίκους. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να πάνε Βέλγιο, Ολλανδία, κτλ, εκεί που οι συνθήκες διαβίωσης και το μέλλον είναι καλύτερο για αυτούς.
Το που είναι «καλύτερα» δεν το ξέρεις εσύ ή εγώ. Προφανώς στο σπίτι τους θα ήταν, όπως είμαστε και εμείς επί του παρόντος. Από εκεί και πέρα και βάσει των συνθηκών, θα έπρεπε να είχαν την ευχέρεια και την ελευθερία να επιλέξουν το που θέλουν να παραμείνουν.
Οι φοβίες που προκύπτουν από την ροή των προσφύγων έχουν φασιστικό υπόβαθρο, είναι αβάσιμες και προφανώς αποπροσανατολίζουν.

Επί της ουσίας λοιπόν, το νήμα αναφέρεται σε συγκέντρωση ειδών για πρόσφυγες (επειδή τέτοιοι είναι) και όποιες άλλες απόψεις είναι άκυρες και επικίνδυνες.

Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι και τα σύνορα, οι πατρίδες, οι σημαίες είναι εφευρήματα που εξυπηρετούν τους γνωστούς σκοπούς.
  Απάντηση
#32
Soulrain Falls, post: 26173, member: 1313 είπε κι ελάλησε:Στην τελική όμως, πόσο διαφορετικά θα ήταν άραγε τα πράγματα αν το βουλώναμε όλοι και ο καθένας βοηθούσε όποιον μπορεί, όπως μπορεί;

respect enot Μα, όλοι ...... με τρυφερή καρδιά, ταπεινά, αγόγγυστα.

Η ελεημοσύνη κάνει καλό, πριν απ΄όλα, στον ίδιο τον ελεήμονα.
«Αγαπώ αυτό που είσαι και όχι εκείνο που ήθελε ο εγωισμός μου να είσαι»…
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Σ' ένα κόσμο ταξικό, πρόσφυγες είμαστε όλοι Alternatina 81 6.477 20.02.2016 01:12
Τελευταία Ανάρτηση: Pareisaktos
  Μπλόκο στο πειρατικό κατέβασμα από τους παρόχους στην Ελλάδα 0 297 Λιγότερο από 1 λεπτό πριν
Τελευταία Ανάρτηση:

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)