Μια νέα πλατφόρμα Αντιπληροφόρησης, με την συμβολή του osarena
#11
Τυχαίνει να έχω κάπου τον κώδικα του indy, το widget με τους σταθμούς νομίζω ότι θάναι καλό και για το mpalothia και για όποιο άλλο site.
Κατέβασε τον κώδικα από εδώ: https://debianass-5.me/radio.zip
Για να το εγκαταστήσεις θα πρέπει να συμπεριλάβεις το menu.js και το radio.css.
Στο τέλος του header της σελίδας (όχι του <header> tag) βάζεις τον κώδικα από το header.txt και στο footer βάζεις το περιεχόμενο του footer.txt (απλά περιέχει το </div> tag). Το folder img περιέχει τα εικονίδια.
Μπορείς να το δεις εδώ https://debianass-5.me/test1
Εννοείται ότι μπορείς να προσθέσεις σταθμούς προσθέτοντας tags <li class="c-menu__item">.....</li> με το αντίστοιχο περιεχόμενο και να αλλάξεις την εμφάνιση από τις κλάσεις του css.

Edit: Το script περιέχει onload, αν η σελίδα σου περιέχει κι άλλο onload δε θα τρέξει ή θα αντικαταστήσει το υπάρχον και θα χαλάσει κάτι άλλο.
Γι αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κώδικα από εδώ: https://debianass-5.me/radio1.zip όπου δεν υπάρχει onload αλλά ο κώδικας εμφανίζεται στο footer. Ουσιαστικά αλλάζει το menu.js και το footer.txt.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#12
Ευχαριστώ ρε συ, θα το δοκιμάσω το ΣΚ και θα ενημερώσω.
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση
#13
Ελπίζω να μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές μέσα από το wordpress... Οπως έχω ξαναπεί προσωπικά το αποφεύγω καθώς σε δυσκολεύει πολύ να κάνεις μικροαλλαγές στον κώδικα ή τις αναιρεί όταν κάνεις ενημέρωση των themes (ή addons ή plugins ή όπως τα ονομάζουν οι developers του wp).

Αν θέλεις κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές στην εμφάνιση του widget (χρώματα, γραμματοσειρές, στήσιμο κλπ) μου λες τι θες να αλλάξει, κάνω edit το css και στο στέλνω έτοιμο. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις λειτουργίες του javascript.

Υ.Γ. Στον κώδικα της σελίδας γίνεται χαμός, απορώ πως βγάζεις άκρη. Μια custom πλατφόρμα (π.χ. του indy) έχει πολύ πιο καθαρό κώδικα, τον καταλαβαίνεις γρήγορα και μπορείς να κάνεις αλλαγές/διορθώσεις πολύ πιο εύκολα.

Edit: Θα μπορούσε να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία πρόσθεσης-αφαίρεσης σταθμών με κάποιο php script και ένα xml ή flat file που να περιέχουν τα arrays για να μην επηρρεαστεί καθόλου η βάση του wp. Εννοείται ότι δε θα βρίσκεται μέσα στο control της σελίδας αλλά κάπου ξεχωριστά πράγμα που εγκυμονεί κινδύνους ασφάλειας. Γι αυτό προτείνω την hardcoding λύση, απευθείας στον κώδικα αφού η ενημέρωση σταθμών δε θα γίνεται συχνά.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#14
Όταν λέμε αντιπληροφόρηση τι ακριβώς εννοούμε. Γιατι ειναι βαρετό ως εκνευριστικό να βλέπεις μία σελίδα που υποτίθεται ενημερώνει και το μόνο που έχει είναι δράσεις παρεών αμβιβόλου ποιότητας ηθικής ή ιδεολογίας. Ενημέρωση για πορείες, συζητηση για την κατάληψη και δεν συμαζεύεται. Τον κόσμο τον αφήνουν αδιάφορο όλα αυτά. Αλλα θα μου πεις πολύ που σας νοιάζει ο κόσμος. Όλοι φασίστες είναι σωστά;
  Απάντηση
#15
νομίζω ό,τι το ζήτημα είναι να δούμε τί εννοούμε με τον όρο αντιπληροφόρηση. οι γρήγοροι και έν καινό αφορισμοί δεν βοηθάνε πρός σε αυτην την εξέλιξη..
  Απάντηση
#16
valkanios_agrotis, post: 24629, member: 1899 είπε κι ελάλησε:νομίζω ό,τι το ζήτημα είναι να δούμε τί εννοούμε με τον όρο αντιπληροφόρηση. οι γρήγοροι και έν καινό αφορισμοί δεν βοηθάνε πρός σε αυτην την εξέλιξη..
Ενα ενδιαφέρον άρθρο από την εφημερίδα "άπατρις" (αναδημοσίευση από το e-against): Θέαμα και αντιπληροφόρηση
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#17
valkanios_agrotis, post: 24629, member: 1899 είπε κι ελάλησε:νομίζω ό,τι το ζήτημα είναι να δούμε τί εννοούμε με τον όρο αντιπληροφόρηση. οι γρήγοροι και έν καινό αφορισμοί δεν βοηθάνε πρός σε αυτην την εξέλιξη..


Ωραία τι εννοούμε με τον ορο αντιπληροφόρηση. Γιατί αν είναι μόνο αυτό που βλέπω το θεωρώ άχρηστο. Γιατί να ενδιαφέρει τον κόσμο η δράση πέντε τυχαίων να καταλαμβάνουν χώρους ας πούμε;
  Απάντηση
#18
Πράος, post: 24694, member: 1459 είπε κι ελάλησε:Ωραία τι εννοούμε με τον ορο αντιπληροφόρηση. Γιατί αν είναι μόνο αυτό που βλέπω το θεωρώ άχρηστο. Γιατί να ενδιαφέρει τον κόσμο η δράση πέντε τυχαίων να καταλαμβάνουν χώρους ας πούμε;
Είναι άδικο αυτό που λες. Το blog έχει πολλές κατηγορίες και ορισμενες εξαιρετικές αναλύσεις.
Αν πάντως στα σοβαρά, δεν αντιλαμβάνεσαι ακριβώς τον όρο της αντιπληροφόρησης, μια βόλτα στο blog του osarena θα μπορούσε να σου δώσει απαντήσεις για το τι είναι.
Καλά, τα λεφτά το καταλαβαίνω. Την αγάπη ρε σεις, πως την πήραν;
  Απάντηση
#19
Σχετικά με τους κινηματικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, πιστεύω πως το καλυτερο θα ήταν ένα add on για firefox και chromium (και chrome-vivaldi) το οποίο να ενημερώνεται από ένα xml που θα φιλοξενείται στο mpalothia.net. Θα μπορούσε βέβαια να ενημερώνεται κι από τη βάση δεδομένων, αλλά λόγω του wordpress πιστεύω πως είναι καλύτερα να αφήσουμε τη βάση στην ησυχία της.
Πρακτικά ο χρήστης θα εγκαθιστά το addon στο browser του, θα εμφανίζεται ένα button και θα ανοίγει ένα popup με τους σταθμούς. Επειδή οι σταθμοί μπορεί να αλλάζουν, να προστίθενται νέοι, να αλλάζουν λογότυπο ή listen url, θα πρέπει να υπάρχει το xml που θα καλείται από το mpalothia.net και θα ενημερώνεται από κάποιο php editor που θα φιλοξενείται επίσης εκεί.
Η ενημέρωση θα γίνεται μέσα από ένα απλό php interface από τη διαχείρηση του mpalothia.
Σκεφτείτε το οι μπαλωθιανοί κι αν σας ενδιαφέρει μπορώ να φτιάξω ένα demo.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#20
Καλή ιδέα και αυτό. Μην λες τις λέξεις «βάση δεδομένων», ταράζομαι και είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.
Βασικά για να μην λαλακιζομαστε εδώ, τράβα μια εδώ και γράψε μου το mail σου (δεν θα φανεί έξω) .

Αυτά βέβαια προς τέλη Νοέμβρη, αρχές Δεκέμβρη, επειδη είμαι σε μετακόμιση και βγαίνει πιο δύσκολη από όσο περίμενα, συν πως θέλω εκεί που πάω να στήσω καλωδιώσεις, σταθεροποιητές, ενισχυτές wifi, τα γκομπιούτερ μου και τα σχετικά, να τσακωθώ με τον ΟΤΕ για την άνοδο της ταχύτητας κλπ. Ξέρεις πως πάνε αυτά. Τα στήνεις όλα και καλά και μετά πας.
Ω, ευγενικοί μου άνθρωποι, η ζωή είναι σύντομη. Αν ζούμε, ζούμε για να πατήσουμε πάνω στα κεφάλια των βασιλιάδων.
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)