Ο Snowden, ο Λάντεν και οι Μπαχάμες
#1
[IMG]files/2015/11/29/snowden-cia2.jpg[/IMG]
Η ηλιθιότητα των ελληνόψυχων "αφυπνισμένων" blogs είναι ένα κατεστημένο, όπως κατεστημένο είναι και η ηλιθιότητα των αναγνωστών τους και ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας, η οποία έχει δημιουργήσει μια δική της κανονικότητα.
Ζουν κυριολεκτικά, ανάμεσά μας και αυτό είναι το πρόβλημα.

Προφανώς, θα έχετε ακούσει κατά το παρελθόν διάφορες ιστορίες, όπως για παράδειγμα πως ο Elvis είναι ζωντανός και κρύβεται στις Μπαχάμες και ένα σωρό ακόμα αντίστοιχα (πχ, ένα πρόσφατο είναι με Μάικλ Τζάκσον). Οι Μπαχάμες, η Καραϊβική, μα και η Βραζιλία, είναι μάλλον τα μέρη που προτιμούν να κρύβονται - για τους δικούς τους λόγους - οι αναχωρητές ζωντανοί - νεκροί.

Έτσι, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη πως άλλος ένας του είδους, ο Μπιλ Λάντεν αυτήν την φορά, όχι μόνο είναι ζωντανός, μα όπως ήδη μαντέψατε, κρύβεται στις Μπαχάμες!

Όπως μας "ενημερώνουν" τα γνωστά "έγκυρα" αφυπνισμένα blogs:
Παράθεση:Σύμφωνα με τον Snowden, δεν είναι μόνο ζωντανός, αλλά ζει με πολυτελή τρόπο στις Μπαχάμες, χάρη στις τακτικές πληρωμές από τη CIA.

“Έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπιν Λάντεν είναι ακόμα στο μισθολόγιο της CIA», υποστηρίζει ο Edward Snowden. “Αυτός εξακολουθεί να λαμβάνει πάνω από $ 100.000 το μήνα, τα οποία μεταφέρονται μέσω μερικών από τις επιχειρήεις και οργανισμούς της CIA, απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του, στο Nassau. Δεν είμαι σίγουρος πού είναι τώρα, αλλά το 2013, ζούσε ήσυχα στη βίλα του με πέντε από τις συζύγους του και πολλά παιδιά.”

Ο κ Σνόουντεν, λέει ακόμα ότι η CIA οργάνωσε το ψεύτικο θάνατο του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα, ενώ ήταν στην πραγματικότητα μεταφέρονται με την οικογένειά του σε μια άγνωστη τοποθεσία στις Μπαχάμες.
“Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς πράκτορες της CIA για μεγάλο χρονικό διάστημα,” υποστηρίζει ο Snowden. “Τι είδους μήνυμα θα έστελνε η CIA στους πράκτορές της αν άφηναν να τον σκοτώσουν?
Οργάνωσαν τον ψεύτικο θάνατό του με τη συνεργασία των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, και αυτός απλά εγκατέλειψε το Πακιστάν. Δεδομένου ότι ο καθένας πιστεύει ότι είναι νεκρός, κανείς δεν ψάχνει γι ‘αυτόν, έτσι ήταν αρκετά εύκολο να εξαφανιστούν. Χωρίς τη γενειάδα και το στρατιωτικό σακάκι, κανείς δεν τον αναγνωρίζει. ”
Μια αναζήτηση στο Google, θα σας το επιβεβαιώσει. Άλλωστε τόσοι πολλοί που το δημοσίευσαν, δεν μπορεί, θα είναι αλήθεια. Είναι κάτι σαν τις μύγες που τρώνε σκατά και αυτές ξέρουν.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι, οι αφυπνισμένοι bloggers και μαζί τους αρκετά ειδησιο-γραφικά sites, δεν έχουν ιδέα από το διαδίκτυο. Ή απλά δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από τα να μαζεύουν hits, πουλώντας ηλιθιότητα, ψέματα και hoax.
Δεν εξηγείται αλλιώς, αφού και η συγκεκριμένη "είδηση", δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά την 25η Αυγούστου 2015 από την ιστοσελίδα world news daily report.
Η οποία για μαντέψτε τι είναι...

Ακριβώς, πρόκειται για μια σατιρική ιστοσελίδα, κάτι σαν το "Κουλούρι" και άλλες αντίστοιχες.
Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα: https://worldnewsdailyreport.com/bin-lad...rd-snowden

Το θέμα λοιπόν, δεν είναι μόνο η ηλιθιότητα, καθώς η αναπαραγωγή αυτών, γίνεται από πολλούς "αφυπνισμένους" και κατά κόρον, μα και η σκοπιμότητα.
Εκτός αυτού, τίθενται και άλλα θέματα.
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παράδειγμα, μα και η αστική δικαιοσύνη, κυνηγάνε παστίτσιους και ανθρώπους που τολμάνε να πουν την γνώμη τους (ένα πρόσφατο παράδειγμα).

Και από την άλλη, δεν θεωρούν παραπλάνηση της κοινής γνώμης και εκ' του πονηρού (συμφέροντος), κάτι τέτοια (βάζω κάποια τεχνολογικά μόνο):
O Snowden, το Cern, ο Έλεγχος του Nου και η ελληνική ακροδεξιά
Έρχονται οι Ελεύθεροι Άνθρωποι του Διαδικτύου και είναι ΈΛ-ληνες;
H Tζιχάντ, οι Γάλλοι ο Κυβερνοπόλεμος σε πιτσαρίες και οι ΕΛ ξερόλες
Tο μισό δευτερόλεπτο που θα σκίσει τα ράμματα στο web, λέει...
Top 3 των μεγαλύτερων Τεχνολογικών Αποκαλύψεων της χρονιάς [2014]
Γατάκια, να μια Αποκάλυψη: O Bill Gates είναι Δρακονιανός
μα και πολλά άλλα, όρεξη να έχετε να διαβάζετε και να σας λυθεί το άντερο: #Hoax και Εξαπατήσεις στο web.

την διάψευση, την έκανε αρχικά, το Ελληνικά Hoaxes.
  Απάντηση
#2
Φυσικα και ειναι στις Μπαχαμες, αφου ηταν πρακτορας της CIA, και η Αλ Καιντα ηταν project της CIA.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  O Snowden, το Cern, ο Έλεγχος του Nου και η ελληνική ακροδεξιά constantinos 0 1.731 07.09.2013 20:14
Τελευταία Ανάρτηση: constantinos

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)