Στοχοποίηση και παρότρυνση σε βια και διχασμό, λέει κάτι στην ΔΗΕ;
#1
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πολυδιάστατο, για να τονιστεί μόνο μια παράμετρός του.
Ζούμε σε μια κοινωνική υποκρισία, δομημένη με "ηθικά" και ανήθικα" στοιχεία, τα οποία τα αποφασίζουν κάποιοι και τα πράττουν ανάλογα των συμφερόντων τους. Κατά το δοκούν δηλαδή.

Ζούμε σε μια κοινωνία, την οποία ωρύονται πολλοί, πως έχει νόμους και καθορίζεται από αυτούς.
Οι ζωές μας άλλωστε κατακλύζονται από νόμους και διατάξεις.
Όμως, αν κάποιος κοίταγε το δαιδαλώδες αυτό νομικό σύστημα, θα έπρεπε ν' αναρωτηθεί το γιατί σε ένα ευνομούμενο δημοκρατικό σύστημα, υπάρχει τόσο πολύπλοκη νομοθεσία και τόσο τεράστιος αριθμός νόμων.
Και αν διάβαζε ακόμα καλύτερα, θα διαπίστωνε πως ένας τεράστιος αριθμός από αυτούς τους νόμους, είναι όχι απλά άδικος και αντικοινωνικός, μα όχι λίγες φορές απάνθρωπος και ενάντια στην φύση.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και εφαρμόζονται, απειλώντας κατ' ουσίαν τις ζωές μας, εφαρμοζόμενοι - κατά το δοκούν, όπως είπαμε - από αυτεπάγγελτους τιμωρούς.
Παράθεση:Υπάρχουν νόμοι, υπάρχει κράτος
δήλωνε κάποιους μήνες πριν, ο πρώην / νυν (κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα), προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ), Μανώλης Σφακιανάκης.
Τους νόμους που το κράτος, μόλις είχε εφαρμόσει στον Παστίτσιο και κάποιους μήνες αργότερα στα DVD-Movies και Gamato, ενώ πολύ πιο πριν, είχε εφαρμόσει λογοκρισία στο Indymedia. Στις απειλές της κοινωνίας δηλαδή. Στην σαπίλα και στην διαφθορά. :angy
Γελάνε και οι πέτρες βέβαια, μα από την άλλη, σε κανέναν δεν φάνηκε παράξενο.
Παράθεση:Αφού, έτσι λειτουργούν οι νόμοι.
Και φυσικά, το υπόλοιπο "προαγόμενο έργο", σχετικά με παιδεραστές κλπ, μήπως ήταν τελικά φιάσκα, σε μεγάλο μέρος τους;
Βέβαια, η ΔΗΕ, κάνει έργο, για να τα λέμε και όλα. Εντοπίζει οικονομικούς εκβιασμούς. Για λογαριασμό ιδιωτικών εταιρειών.

Όσον αφορά το διαδίκτυο, το οποίο και αποτελεί πια, ένα σημείο της καθημερινότητας, ισχύουν τα ίδια:
Ο φασίζων λόγος, ο κοινωνικός ρατσισμός, οι ψευδοφανείς ηθικές και η επιλεκτική αντιμετώπιση, εκπροσωπείται και κοινοβουλευτικά άλλωστε και εκφράζεται σε όλα τα νόμιμα ( ; ) ΜΜΕ.
Και φυσικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λαμβάνει τις μέγιστες διαστάσεις, σε συνδυασμό με μια σωρεία blogs και ιστολογίων.
Θέλω να πω με αυτό, πως είναι φυσιολογικό και κανονικότητα, να μην διώκεται κάθε τι που είναι της αυτής άποψης και διακατέχεται από τις ψευδεπίγραφες ηθικές και επιλεκτικές νομοθεσίες της κοινωνίας και του αστικού κράτους.

Το hoax, η άκρατη συνωμοσιολογία, ο φανατισμός, ο φασιστικός λόγος, το κήρυγμα μίσους, η διάσπαση της κοινωνικής συνοχής, έχουν όχι απλά άνθηση, μα αποτελούν το βασικό μέρος αυτού που ονομάζεται "ελληνόφωνο διαδίκτυο". Και μην πάτε μακρυά. Στα socials, ως ακόμα και στις ειδήσεις του Yahoo να πάτε, είναι αρκετό όχι μόνο να επαληθευτεί, μα να γίνει αντιληπτό πόσο μεγάλη είναι η επικινδυνότητά του.
Έχουμε αναφέρει αρκετά στο Forum, μα και στο Βlog και πάνω - κάτω, οι περισσότερες/οι, τα γνωρίζετε και τα βλέπετε καθημερινά.

Και για να είμαστε ακριβείς, θα αναφέρουμε μια περίπτωση, η οποία είναι πρόσφατη και πριν κάποιες ώρες (τρέχουσα ημερομηνία 29/2/16), έπεσε στην αντίληψή μας.

Πρόκειται, για μια καθαρά φασιστική σελίδα, στο GooglePlus. Νομίζω, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως ο φασισμός, κρύβεται πίσω από πατρίδες. πατριωτισμό, αρχαιολαγνεία και κάποια θρησκεία (πχ, δωδεκάθεο ή χριστιανική).
Το όνομα της: " ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ" (με κεφαλαία το γράφουν).
Νομίζω, πως με την cover εικόνα της ακόμα, δείχνει καθαρά για το τι πρόκειται:

[IMG]files/2016/02/29/elaksia.png[/IMG]

Τέλος πάντων, ανάμεσα στα άλλα που αναρτούν εκεί, με τα όποια ελληνικά τους (στην γραφή), είδαμε και μια ανάρτηση με τίτλο:
Παράθεση:ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ.
Αντιπαρερχόμενοι το γεγονός, πως εκεί μέσα, οι φασίστες μιλάνε για αλληλεγγύη που είναι τόσο οξύμωρο, και φυσικά στην χωρίς έλεος συνωμοσιολογία, θα σταθούμε στο γεγονός πως παρακινούν σε βία, στοχοποιούν φυλετικές και κοινωνικές ομάδες και αρκετά ακόμα.
Προς διευκόλυνση, το μεγεθύναμε και τονίσαμε με κόκκινα γράμματα, κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία.
Μιλάνε, θεωρητικά, για πολιτική άμυνα (τα πράσινα γράμματα), προφανώς μια ακόμα ομάδα οπλισμένων στρατόκαυλων.
Σημαντικό μάλιστα, πως αναφέρουν ότι υπάρχουν όπλα κρυμμένα, κάτι που φυσικά και εγκυμονεί κινδύνους.

Ρητορικά, λοιπόν, το δημοσιεύσουμε, όποια/ος θέλει, ας το ψάξει και με το ισχύον νομικό πλαίσιο. Εμάς, δικηγόρος μας ενημέρωσε πάντως.

Πιο κάτω ακολουθούν, τα μεγεθυμένα screenshots με την επέμβαση του τονισμού κάποιων στοιχείων, αμέσως μετά το screenshots από την πρότυπη δημοσίευση και στο τέλος το link προς την ανάρτηση και προς την ομάδα στο Gplus:-Το screenshot της ανάρτησης:

[IMG]files/2016/02/29/aksi4.png[/IMG]

-το link της ανάρτησης: https://plus.google.com/ HellasWillRise/posts/iLwKwJViGjQ
-το link της ομάδας (Gplus): https://plus.google.com/ HellasWillRise/posts

Θα επαναλάβω το ρητορικά, επειδή σε μια αστική δημοκρατία που ελευθερώνει φονιάδες, επειδή ακριβώς είναι φασίστες, μα φυλακίζει ανθρώπους επειδή είναι αναρχικές/οί, είναι τα πάντα προφανή.
Αποτελούν άλλωστε, την κανονικότητα της ζωής.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Tο μισό δευτερόλεπτο που θα σκίσει τα ράμματα στο web, λέει... constantinos 4 1.429 12.01.2015 18:12
Τελευταία Ανάρτηση: matthew

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)