Άτυπο κάλεσμα ακτιβισμού για το μεταναστευτικό στις 18/6
#21
Γι αυτο ακριβως θελουν να διωξουν τους μεταναστες απο τη Βρετανια γιατι συμπιεζουν τα μεροκαματα προς τα κατω. Το ιδιο πρεπει να κανουμε και εμεις. Εξω οι μεταναστες απ την Ελλαδα για να εχουμε αξιοπρεπη μεροκαματα.
  Απάντηση
#22
Οι πρόσφυγες έχουν ένα δικαίωμα ας τους το αναγνωρίσουμε. Κάποιοι, δηλαδή οι δυτικοί αποφάσισαν κάποια στιγμή να ξανακάνουν τα ίδια, να δημιουργήσουν αναταραχές πολέμους για τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα, αποτέλεσμα αυτών των πράξεων να σκοτωθούν πολλοί αθώοι άνθρωποι όπως συνήθως γίνεται και να ξεσπιτωθούν ακόμα περισσότεροι αφού τους καταστρέψανε τις ζωές τους και τις περιουσίες τους. Τώρα και καλά κάνουν θέλουν να πάνε σε κάποια χώρα που έχει κάποιες υποδομές για να ξεκινήσουν τις ζωές τους και πάλι. Τυχαίνει αυτές οι χώρες να είναι και αυτές που τους καταστρέφουν, διόλου τυχαίο, αφού στη Γερμανία πήγαν να δουλέψουν οι συμπατριώτες μας στην χώρα που ξεκίνησε τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Έτσι λοιπόν είναι υποχρέωσή μας να τους βοηθήσουμε να φτάσουν στον προορισμό τους. Διότι οι βόρειο Ευρωπαίοι κάνουν επιλογές, θέλουν τους μορφωμένους και με κάποια οικονομική επιφάνεια πρόσφυγες και την υπόλοιπη σαβούρα για αυτούς να μείνει Ελλάδα. Αφού λοιπόν κλείσανε τα επίσημα βόρεια σύνορά μας, τότε εμείς να τους δείξουμε τα μονοπάτια και τους δρόμους που οδηγούν στην βόρεια Ευρώπη και ένα καλό δώρο και οικονομικό που μπορούμε να τους κάνουμε είναι μια πλαστική πυξίδα για να βρίσκουν εύκολα τον προορισμό τους. Ούτε εκδηλώσεις ούτε φρου φρου και μπλα μπλα πρακτικές λύσεις και εύκολες και να ξέρετε πάντα αυτοί οι δυστυχείς θα μας θυμούνται με τις καλύτερες αναμνήσεις, επειδή τους βοηθήσαμε να πάνε εκεί που θέλανε!
  Απάντηση
#23
Οι μασονοι διαταζουν την Ε.Ε.: Ανοικτα συνορα για ολο και περισσοτερη μεταναστευση
Report: Freemasons Order the EU: Open Borders For More and More Immigration

[Εικόνα: freimaurerei-300x206.jpg]

Lodges unite from Turkey to Portugal, from Italy to Ireland and Poland

https://www.cfnews.org/page88/files/78cb...6abb61-443
  Απάντηση
#24
Βρε παιδιά εγώ έχω μια απορία.
Άκουσα ότι μόλις ο Τσιπούρας υπέγραψε το νέο μνημόνιο οι πρόσφυγες έφυγαν από την
Ειδομένη.Κάποιοι συνομοσιολαγνοι καταστροφολόγοι διαλαλούν την θεωρία αυτή.
''Δεν άνοιξε ρουθούνι λένε με περισσή έπαρση.''
Έχει κάποιος πληροφόρηση γιαυτό το γεγονός;
Φοβάμαι ότι για μια φορά ακόμα χρησιμοποίησαν τις ευαισθησίες μας προς όφελος τους.
«Αγαπώ αυτό που είσαι και όχι εκείνο που ήθελε ο εγωισμός μου να είσαι»…
  Απάντηση
#25
[Εικόνα: paisios4.gif]
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#26
Το ευφραδέστατον παπαγαλάκιον ομίλησε και έβγαλε πάλι τις ταμπέλες του!
  Απάντηση
#27
Γιατί πρέπει σώνει και καλά να βοηθήσουμε τους μετανάστες; Και κάτι άλλο. Γιατί να στηρίζουμε τα θρησκευτικά τους δικαιώματα;
  Απάντηση
#28
Γιατί πρέπει σώνει και καλά να βοηθήσουμε τους μετανάστες; Και κάτι άλλο. Γιατί να στηρίζουμε τα θρησκευτικά τους δικαιώματα;
  Απάντηση
#29
debianass, post: 22360, member: 1803 είπε κι ελάλησε:
[IMG]matanst.jpg[/IMG]

Πρόκειται για ένα κάλεσμα άτυπου συντονισμού (στο πνεύμα του "Μαύρου Δεκέμβρη") προερχόμενο από αναρχικές συλλογικοποιήσεις που κυκλοφορεί μέσω e-mail με σκοπό να διαδοθεί ευρύτερα.
Το σκεπτικό του καλέσματος αφορά στην πολύμορφη δράση επιμέρους τμημάτων του κινήματος μια συγκεκριμένη ημερομηνία, στις 18 Ιουνίου πάνω στο μεταναστευτικό ζήτημα.

Το κάλεσμα περιλαμβάνει από τοπικές κινηματικές δράσεις που αναδεικνύουν το ζήτημα, απαλλοτριώσεις προιόντων που χρειάζονται μετανάστες μέχρι και επιθέσεις διαδικτυακού ακτιβισμού από ανάλογα hacking crews που προσανατολίζονται σ'αυτή την κατεύθυνση.
Δεν υπάρχουν περιορισμοί και φόρμουλες, ο καθένας/μια σαν άτομο ή συλλογικά μπορεί να σχεδιάσει και να πραγματοποιήσει ακτιβιστικές ενέργειες με τη συγκεκριμένη θεματική και στη συγκεκριμένη ημερομηνία της 18 Ιουνίου.

Το γενικότερο πνεύμα είναι αυτό της ταξικής αλληλεγγύης σε πρόσφυγες/μετανάστες και της κατάργησης των εθνικών συνόρων, μακριά από ΜΚΟ που εκμεταλεύονται τις περιστάσεις και νοοτροπίες φιλανθρωπίας που υποβιβάζουν την αξιοπρέπεια των καταπιεσμένων υποκειμένων τους..
Τα στοιχεία των ακτιβισμών που θα πραγματοποιηθούν θα συγκεντρωθούν, θα αξιολογηθούν και θα απολογιστούν από τις συλλογικοποιήσεις που καλούν και όποιον άλλο επιθυμεί προκειμένου να βγούν συμπεράσματα για το κίνημα συνολικά.

Πρόκειται για μια νέα πρακτική, αυτή του άτυπου συντονισμού, η οποία δεν έρχεται να υποσκελίσει ή να ανταγωνιστεί τις υπάρχουσες μορφές κινηματικού συντονισμού, αλλά να συμβάλλει με τον τρόπο της σε κοινούς στόχους του κινήματος και στην περαιτέρω όξυνση των κοινωνικών αντιστάσεων.

Για να έχουμε να γουστάρουμε . Όπως πάντα άλλωστε.
  Απάντηση
#30
Το ανδροειδές στο "1984" του Όργουελ είναι θλιμμένο. Τότε η γυναίκα του λέει: "Εμείς τι να πούμε που θα πεθάνουμε; Εσύ τουλάχιστον θα μείνεις ζωντανός για πάντα". Και το ανδροειδές απαντά:
"Σημασία δεν έχει να μείνεις ζωντανός. Σημασία έχει να παραμείνεις άνθρωπος".

Αυτό απαντά στο "γιατί να βοηθήσουμε τους μετανάστες". Για τα θρησκευτικά τους "δικαιώματα" δε μίλησε κανείς. kαλό θα είναι πάντως να προσπαθήσουν κι αυτοί να απεξαρτηθούν από τέτοιου είδους εξαρτησιογόνες ιδεοληψίες.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Νέα μορφή ακτιβισμού από την Ελλάδα! 0 984 Λιγότερο από 1 λεπτό πριν
Τελευταία Ανάρτηση:

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)