To βραχιόλι e-πορτοφόλι οι ΕΛ και το Χάραγμα
#21
Παράθεση:
Soulrain Falls, post: 22454, member: 1313 είπε κι ελάλησε:Την έχεις δημοσιεύσει κάπου αυτή τη «μελετημένη ανάλυση», ώστε να τη διαβάσουμε κι εμείς οι υπόλοιποι; Με ποια ιδιότητα την έκανες; Μήπως ήταν υπό την αιγίδα του ιδρύματος Στο Καφενείο Του Χωριού Ξέρουμε Τα Πάντα, με τη συμβολή του οργανισμού Παντογνώστες Έλληνες Ταρίφες;

Υ.Γ. Είναι ερώτηση παγίδα, γιατί δε μπορείς να απαντήσεις με τρόπο που να μη δηλώνει την τρικυμία του μυαλού σου. Είτε θα απαντήσεις με κάτι βλακώδες, παραθέτοντας πιθανότατα απόσπασμα από ξεκούδουνο site, είτε θα αισθανθείς προσβεβλημένος και θα αμυνθείς. Ένα απλό και δομημένο επιχείρημα όμως, που να στηρίζεται με ατράνταχτα στοιχεία, δεν πρόκειται να γράψεις. Βλέπεις, άτομα όπως εσύ παρουσιάζουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Θα το γνώριζες, αν είχες επαρκή νοητική λειτουργία.
Αναρωτιέμαι γιατί είσαι τόσο εριστικός όταν εκτός του:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:[SIZE=16px]Είναι μελετημένη η ανάλυση που έχω κάνει.

Έχω ήδη πει πιο πριν και το:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:Μπορεί και να μην είναι έτσι, αλλά κάτι μου λέει ότι έτσι είναι!
Θα σε αφήσω εσένα προσωπικά σε λίγη αγωνία μέχρι να σου δώσω κάποιες πληροφορίες που θα σου δίνουν σιγά σιγά την κατεύθυνση της μελέτης που έχω κάνει και παράλληλα θα πληροφορούνται οι φίλες και οι φίλοι του osarena. Ο χρόνος είναι όλος δικός μας για την ψυχαγωγία μας δεν συμφωνείς; Θα φανεί επίσης και ποιος έχει τρικυμία του μυαλού του, όπως και άγνοια για πολλά θέματα.
Και επειδή έχουμε κάποιο δείκτη νοημοσύνης να μην το πάμε δώσε μου λογαριασμούς για να αποδείξεις τα λεγόμενά σου, γιατί είναι σαν να μου λες απόδειξε ότι οι πολιτικοί λαδώνονται και θα σου ανταποδώσω τότε απόδειξε μου ότι δεν λαδώνονται. Εάν είσαι με τους πολιτικούς τότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να βγουν τα στοιχεία από τα Panama papers για να κλείσει και αυτό το θέμα.
  Απάντηση
#22
Η νέα τάξη, οι εβραίοι, οι μασώνοι, οι εξωγήινοι, οι γεροντάδες, ο έξι-έξι-έξι, ο Σόρος, ο Πούτιν, ........[Εικόνα: paisios4.gif]

[Εικόνα: psekas.jpg]
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#23
Δεν είμαι εριστικός φίλτατε. Βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο και μιλάς, κάτι που σημαίνει ότι τα γραφόμενά σου ελέγχονται για την ορθότητα και την αξιοπιστία τους, όπως όλων μας άλλωστε. Δε θέλω να μου δώσεις τίποτα σιγά-σιγά, ούτε αγωνία έχω. Μέχρι στιγμής, το μόνο που κάνεις είναι να μεταφέρεις ανυπόστατες μπούρδες που παρουσιάζονται κατά εκατοντάδες στα διάφορα «ελληνορθόδοξα» sites.

Όταν ισχυρίζεσαι κάτι, οφείλεις να αποδείξεις και ότι ισχύει, εσύ που το ισχυρίστηκες. Αν εγώ έλεγα ότι κανένας πολιτικός δε λαδώνεται (που δεν το λέω), σαφώς και θα έπρεπε να το αποδείξω. Διαφορετικά μπορώ να λέω ό,τι μου κατέβει, ακόμα και ότι είμαι νόθος γιος του αυτοκράτορα Ιακώβου του Γ' της Τανζανίας και μου εκμυστηρεύτηκε το φιλαράκι μου ο Πούτιν ότι υπάρχει σχέδιο των Τζαμαϊκανών να κατακτήσουν την Ελλαδάρα και μας κοιμίζουν με ουσίες που ρίχνουν στον καφέ, γιατί ο Ελληνάρας δε μπορεί χωρίς καφέ. Αν πω όμως ότι οι πολιτικοί λαδώνονται, χωρίς απόδειξη αλλά επειδή «το ξέρουν όλοι» (πώς το ξέρουν; ), απλά εξαπλώνω τη βλακεία των υπόλοιπων. Το ότι 5-10-100 πιστεύουν ότι ισχύει το οτιδήποτε, δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Άλλοι πιστεύουν ότι είδαν το Χριστούλη στο τοστ, άλλοι ότι τους μιλάει ο θεός, άλλοι ότι ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους, άλλοι ότι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία από σκοτεινές δυνάμεις τόσο παντοδύναμες που δεν κατάφεραν καν να την κρατήσουν κρυφή. Αποδείξεις έχεις; Παρουσίασέ τες και θα σου σφίξω το χέρι και θα σου πω ότι είχες δίκιο. Αμφιβάλλω όμως αν ξέρεις τι είναι εγκυρότητα, αξιοπιστία, κριτική σκέψη και άλλα διάφορα. Επίσης, τα Panama Papers δεν περιέχουν μόνο πολιτικούς, ούτε μόνο «πλούσιους», ούτε είναι απόδειξη για το αν κάποιος λαδώνεται. Περιέχουν απλά άτομα που είχαν ή έχουν λεφτά σε offshore. Μπορεί να τα έβγαλαν από εμπόριο ναρκωτικών ή οτιδήποτε άλλο, μπορεί να ήταν μίζες, μπορεί όμως και να μην ήταν τίποτα από αυτά γιατί (θα σε σοκάρει αυτό μάλλον) μια offshore μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με απόλυτα νόμιμο τρόπο. Όπως αντίστοιχα, όποιος χρησιμοποιεί το Tor δεν είναι εγκληματίας ντε και καλά.

Υπάρχουν επίσης πάμπολλες έρευνες για το νοητικό και το μορφωτικό επίπεδο των χωρών του πλανήτη. Εντελώς τυχαία, το Ελλαδιστάν δε βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Εντελώς τυχαία επίσης, άτομα με χαμηλό νοητικό και μορφωτικο επίπεδο είναι πιο επιρρεπή σε συνομωσιολογίες και γενικότερα στο να πιστεύουν τα απίστευτα. Ακόμα πιο εντελώς τυχαία, το επίπεδο της πίστης στην όποια θρησκεία ανεβαίνει όσο πέφτει η μόρφωση. Αν θέλεις, μελέτησέ το κι αυτό και πες μας γιατί συμβαίνει.
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#24
[IMG]flamememe.jpg[/IMG]
  Απάντηση
#25
Οπως λένε και οι γεροντάδες, το "6" δηλώνει την 6η μέρα της "δημιουργίας" όπου ο/η Γιαχβέ δημιούργησε τα χερουβείμ, τα σεραφείμ, τα συνδικάτα φουρναραίων κλπ. Εκείνη την ημέρα δημιουργήθηκε και ο Εοσφόρος. Την 7η μέρα δημιουργήθηκε η αγία τριάς, οπότε 3 φορές το "6" αρνείται την αγία τριάδα στο όνομα του Εοσφόρου. Γεροντάδες είναι αυτοί, κάτι θα ξέρουν...

Πάντως έχει εντοπιστεί ο "666" και προέρχεται από τους υπολογιστές. Σιγά μην την γλύτωνε.

Μετά από αυτό παρακαλούνται άπαξ άπαντες οι αδελφοί ψεκασμέ να παραδώσουν τουε ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές, να τρίψουν με αγιασμό τα τραπεζάκια που τους ακούμπησαν και να εξομολογηθούν στον πνευματικό τους.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#26
@ debianass
Μην ειρωνεύεσαι, δεν είναι σωστό. Γράφουν τα γνωστά Πρωκτόκωλα ότι οι μασόνοι έπεισαν τον κόσμο πως ο βηματοδότης κάνει καλό στους καρδιοπαθείς κι από τότε γίνονται εμφυτεύσεις αντικειμένων που περιέχουν το χξς' αλλά και GPS. Μια φορά είχαμε χάσει τη γιαγιά και τη βρήκαμε κάνοντας ping την IP της.
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#27
Soulrain Falls, post: 22463, member: 1313 είπε κι ελάλησε:@ debianass
Μην ειρωνεύεσαι, δεν είναι σωστό. Γράφουν τα γνωστά Πρωκτόκωλα ότι οι μασόνοι έπεισαν τον κόσμο πως ο βηματοδότης κάνει καλό στους καρδιοπαθείς κι από τότε γίνονται εμφυτεύσεις αντικειμένων που περιέχουν το χξς' αλλά και GPS. Μια φορά είχαμε χάσει τη γιαγιά και τη βρήκαμε κάνοντας ping την IP της.
[IMG]ha.png[/IMG]
  Απάντηση
#28
Δεν υπαρχουν νομιμες offshore Soulrain. Οι offshore ειναι ενας παρανομος θεσμος που υπαρχει εδω και πολλα χρονια με σκοπο την φοροδιαφυγη. Αν δεν γνωριζεις οικονομικα μη παριστανεις τον ξερολα στο ιντερνετ και γελοιοποιησαι δημοσια. Και στον τομεα της φυσικης και στα οικονομικα πετας πατατες εδω μεσα. Γελαει και το παρδαλο κατσικι με την παρτυ σου.
  Απάντηση
#29
@ Soulrain Falls
Δεν κοροιδεύω και απορώ πως συμπέρανες τέτοιο πράγμα.
Όπως γράφει ο Αρχιμανδρίτης και Ιεροκύρηξ Θεοδόσιος Χαραλαμόπουλος:
"Τό τρισσόν 6, δηλαδή, τό «666» προφανώς μαρτυρεί τήν μετ’ επιτάσεων καί εμφάσεων επιμονήν καί δουλείαν είν τήν λατρείαν τήν κτίσεων άντί τής λατρείας τού άκτιστου Τριαδικού Θεού, τήν κτίσεων τήν υπό τού Τριαδικού Θεού δημιουργηθείσην ειν 6 ήμέραν, ώς εις τό βιβλίον τής Γενέσεως έν τη Άγια Γραφή άναφέρεται καί περιγράφεται καί θεολογικώς έρμηνεύεται, καί άρνησιν, ώς ορίζεται, τής άφιερώσεως τής έβδομης ημέρας εις την λατρείαν τοΰ Θεοϋ, εν άλλοις λόγοις άρνησιν είς την αναφοράν είς τον αληθινόν τρισυπόστατον Θεόν, τον Πατέρα, τον Υιόν καί το Πνεύμα τό Άγιον καί τό θέλημα αύτου καί την κοινωνίαν τοΰ ανθρώπου μετ’ αύτου τού Θεού καί αντιτάσσεται τρεις φοράς (τό 6), ίσαρίθμως με την Αγίαν Τριάδα με σχηματισμόν τού αριθμού 666."

Κάθε ψεκαζμένος που σέβεται τον εαυτό του ως εκ τούτου, αποστρέφεται μετά βδελυγμίας αναλόγους σατανικούς αριθμούς, ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και μακρουλά εξαρτήματα που προεξέχουν από την ουρά μας.
[Εικόνα: www=666+-+%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3...%CE%BF.jpg]

Κατα τα άλλα είναι προφανές ότι με χρηματοδοτούν μασόνοι, παγκόσμιοι συνωμότες εβραίοι, αναμφίβολα και το ίδρυμα Σόρος.
[Εικόνα: david_star_666_stargate.jpg]

Edit: Τα "πρωτόκολλα" τα διάβασα σε μικρή ηλικία με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μου έδωσε το βιβλίο (μαζί με τις "αντιφάσεις της Καινής διαθήκης" του Θωμά Μάρα) ένας πρώην εξόριστος κομμουνιστής που δούλευε στην "ΚΟΜΕΠ" και στις εκδόσεις "Σύγχρονη Εποχή" στην επιμέλεια μαρξιστικών κειμένων. Τότε δεν είχα αρκετό χιούμορ ακόμα για να πιάσω το νόημα.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#30
Υπάρχουν αποδείξεις απο την ομιλία του kennedy όπου μιλάει για μυστικές οργανώσεις τι άλλο θέλετε πια. :(
Αλλα βλέπεται όποιος μιλάει στο τέλος τον σκοτώνουν :(
o kennedy ήταν το παράδειγμα, πως όποιος βγει και πει δημοσίως τέτοια πράγματα να ποια θα είναι η κατάληξη.
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)