To βραχιόλι e-πορτοφόλι οι ΕΛ και το Χάραγμα
#1
[IMG]epay.png[/IMG]

Διάβαζα πρόσφατα το άρθρο με την Κάρτα του Πολίτη και γέλαγα καθώς είχα δει τι σχετικό κυκλοφορούσε από τους πσεκασμένους αίληνες στο διαδίκτυο, μα και σε έντυπα που απευθύνονται σε τέτοιας νοημοσύνης άτομα (Στόκος, Ελεύθερη Ώρα, Μακελειό).

Εδώ και λίγες ημέρες έχει αρχίσει να κυκλοφορεί μια διαφήμιση από μια κυπριακή τράπεζα που έχει κάνει το έξης:

Έχει πάρει το τσιπάκι από την συνηθισμένη κάρτα συναλλαγών και το έχει εφαρμόσει σε ένα βραχιολάκι. Στην τεχνολογία δηλαδή που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας βρει εφαρμογή και στο Android και που χρησιμοποιούν πολλοί αθλητές για σωματικές ενδείξεις.

Έχοντας πια καθιερωθεί το ηλεκτρονικό χρήμα, η συναλλαγή όπως ξέρουμε, γίνεται κυρίως με τις χρεωστικές.
Η διαφήμιση λοιπόν, παρουσιάζει την ίδια συναλλαγή να γίνεται αντί της κάρτας με το βραχιολάκι.
Βάζοντας δηλαδή την πλευρά του με το chip στην οθόνη του συνηθισμένου μηχανήματος συναλλαγών, πραγματοποιείται η συναλλαγή και η έκδοση της απόδειξης.

Το βίντεο είναι αυτό:και όπως μπορείτε να δείτε στον τίτλο και στα σχόλια από τους ευφυείς αίληνες, συμβαίνει αυτό:

[IMG]xaragmael1.png[/IMG]
[IMG]xaragmael2.png[/IMG]

Η ηλιθιότητα των ΕΛ δε νικιέται με τίποτα. Είναι σαν τις κατσαρίδες, επιβιώνει.

Μηνημόνια μέχρι να παγώσει ο γαλαξίας.
  Απάντηση
#2
Εσύ κοροϊδεύεις αλλά είναι όλα γραμμένα στην Αποκάλυψη (spoiler alert):

"καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ των βραχιολακίων αὐτῶν ἢ ἐπὶ τῶν καρτῶν αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ τσιπάκιον, τὸ ὄνομα τῆς τραπέζης ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ λογαριασμοῦ αὐτοῦ. Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ λογαριασμοῦ· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ GB19LOYD30961700709943 (The Number Of The Bank)".
Το άπλυτο κορμί το πλένεις. Καθαρίζει. Η βρόμικη ψυχή πώς πλένεται;
  Απάντηση
#3
Den exo antirisi na xrisimopoiiso ilektroniko xrima ypo tin proipothesi na min typonetai apo anthropous alla mono tou apo software akolouthontas toys algevrikous oikonomikous kanones toy panepisthmioy tou Cambridge. Allios tha paro kai ego to meros ton xristianon kai tha polemiso to 666. Sorry gia ta greeklish, grafo apo live dianomi linux.
  Απάντηση
#4
Από το 2004 η τεχνολογία εμφυτεύματος είναι διαθέσιμη!
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:I've got you under my skin

A number of VIP clubbers at a Barcelona nightclub have been implanted with a chip in their upper arm. But, as Andrew Losowsky reports, the potential uses of the technology could be wide rangingΣε έχω κάτω από το δέρμα μου
Ένας αριθμός VIP clubbers σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης έχουν εμφυτευθεί με ένα τσιπ στο μπράτσο τους. Αλλά, όπως αναφέρει ο Andrew Losowsky, οι πιθανές χρήσεις της τεχνολογίας θα μπορούσε να είναι ευρεία.

https://www.theguardian.com/technology/2004/jun/10/onlinesupplement1
  Απάντηση
#5
  Απάντηση
#6
Δε ξέρω αν στον 21ο αιώνα, ο ιστορικός του μέλλοντος θα μπορέσει να βρει κάτι άλλο πιο βρόμικο, αναίσχυντο και σάπιο από αυτό λέγεται Ελληνας πατριώτης.
Είναι γεγονός πως η παρουσία τους, ο λόγος τους, το αειθαλές μυαλό τους, η αμορφωσιά τους σε κοινωνικό επίπεδο, η εγκεφαλική και ιστορική σύγχυση που τους διακατέχει, μαζί με τον θρησκευτικό δογματικό (χριστιανικό ή δωδεκαθειστικό), έχει σαπίσει κάθε έννοια σεβασμού και αγάπης σε αυτό που αποκαλούν πατρίδα, τόσο που κανένας υγιής άνθρωπος σε μπορεί να ταυτιστεί και ακομα περισσότερο να το δεχτεί και ανεχτεί, ούτε καν σαν ελάχιστο μέρος σύγκρισης λόγω της τυχαίας καταγωγής.
Λυπάμαι που εξακριβώνω πως η βία είναι η μόνη λύση απέναντι στη βία τους. Τα περιθώρια είναι τόσο στενά που πια δεν υπάρχει δίλημμα: ή αυτοί ή εμείς, οι άνθρωποι...
  Απάντηση
#7
παραμύθια ε όπως και η απόπειρα που έγινε να γυριστεί η ταινία gray state, αλλά βλέπεται ο δημιουργός πέθανε πριν προλάβει να γυριστεί η ταινία, ή μάλλον τον σκότωσαν αυτόν και την οικογένεια του.
το πράγμα πάει προς τα εκεί απλά δεν το έχετε καταλάβει ορισμένοι.
  Απάντηση
#8
xaris2335, post: 22402, member: 1535 είπε κι ελάλησε:παραμύθια ε όπως και η απόπειρα που έγινε να γυριστεί η ταινία gray state, αλλά βλέπεται ο δημιουργός πέθανε πριν προλάβει να γυριστεί η ταινία, ή μάλλον τον σκότωσαν αυτόν και την οικογένεια του.
το πράγμα πάει προς τα εκεί απλά δεν το έχετε καταλάβει ορισμένοι.
Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η ηλεκτρονική επιτήρηση, η διακίνηση και έλεγχος των αγαθών από το ....χάραγμα!
Δεν είναι καν θρησκευτικό θέμα, είναι καθαρά πολιτικό και εξουσιαστικό.
Με κάθε τσιπ, με κάθε ηλεκτρονική κάρτα δεν έρχεται ο αντίχριστος (κάτι που είναι φαντασιακό) αλλά χάνεται ένα ακόμα κομμάτι των ανθρωπίνων ελευθεριών.
Το να μάχεσαι έναντι σε αυτό, μιλώντας για 666 και χαράγματα, σίγουρα δεν είναι ούτε μάχη ούτε φέρνει αποτελέσματα.
Ο εχθρός είναι ο καπιταλισμός, το χρήμα και οι συμπυκνωμένες μορφές εξουσίας.
Η ζωή μας είναι άσκοπα λαχανητά σε κανονισμένες απεργίες ρουφιάνους και περιπολικά.
  Απάντηση
#9
Gianna, post: 22403, member: 1359 είπε κι ελάλησε:Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό η ηλεκτρονική επιτήρηση, η διακίνηση και έλεγχος των αγαθών από το ....χάραγμα!
Δεν είναι καν θρησκευτικό θέμα, είναι καθαρά πολιτικό και εξουσιαστικό.
Με κάθε τσιπ, με κάθε ηλεκτρονική κάρτα δεν έρχεται ο αντίχριστος (κάτι που είναι φαντασιακό) αλλά χάνεται ένα ακόμα κομμάτι των ανθρωπίνων ελευθεριών.
Το να μάχεσαι έναντι σε αυτό, μιλώντας για 666 και χαράγματα, σίγουρα δεν είναι ούτε μάχη ούτε φέρνει αποτελέσματα.
Ο εχθρός είναι ο καπιταλισμός, το χρήμα και οι συμπυκνωμένες μορφές εξουσίας.
Το θέμα είναι ότι και αυτοί που εξουσιάζουν την εκκλησία οι αρχιεπίσκοποι δεν κάνουν και δεν θα κάνουν τίποτα, έλα όμως που την εκκλησία δεν την αποτελεί ο αρχιεπίσκοπος αλλά ο ίδιος ο Χριστός.
Δεν ξέρω αν η οργάνωση illuminaty είναι φανταστική ή όχι αυτό που ξέρω είναι ότι πάμε σε μια κοινωνία ελεγχόμενη και ο πιο απλός πολίτης θα παρακολουθείται άσχετα αν είναι ένοχος ή όχι.
Τα γεγονότα δείχνουν ότι πάμε προς τα εκεί, οπότε οφείλουμε όλοι να αντισταθούμε στο τσιπάρισμα ανεξάρτητα με τα θρησκευτικά πιστεύο του καθενός.
Ακούγεται πάντως ότι πίσω απο αυτό κρύβεται η οικογένεια rothschild αυτοί ελέγχουν την Αμερική αλλά και τις τράπεζες αυτοί είναι πίσω απο το ΔΝΤ, αυτοί ελέγχουν τα κοιτάσματα διαμαντιών στην Αφρική.
Αλήθεια η ψέματα ο χρόνος θα το δείξει.
Συμφωνώ ότι δεν είναι θρησκευτικό, αλλά έχει μιλήσει ο παπούλης ο παίσιος για όλα αυτά και δυστυχώς θα βγουν ενε καιρό. Ο καιρός γαρ εγγύς
  Απάντηση
#10
xaris2335, post: 22404, member: 1535 είπε κι ελάλησε:Συμφωνώ ότι δεν είναι θρησκευτικό, αλλά έχει μιλήσει ο παπούλης ο παίσιος για όλα αυτά και δυστυχώς θα βγουν ενε καιρό. Ο καιρός γαρ εγγύς
Τρολλάρεις ή το πιστεύεις αυτό;
Η ζωή μας είναι άσκοπα λαχανητά σε κανονισμένες απεργίες ρουφιάνους και περιπολικά.
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)