Όταν προσπαθώ να σχολιάσω κάποιο άρθρο του blog δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το username που χρησιμοποιώ στο φόρουμ (kouros17). Όταν το γράφω στο πεδίο του ονόματος μου λέει ότι "το όνομα ανήκει σε κάποιον εγγεγραμμένο χρήστη" και δεν μου επιτρέπει τη δημοσίευση. Μπορώ μόνο να δημοσιεύσω ως ανώνυμος. Υπάρχει κάποια λύση;
kouros17, post: 22589, member: 1388 είπε κι ελάλησε:Όταν προσπαθώ να σχολιάσω κάποιο άρθρο του blog δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το username που χρησιμοποιώ στο φόρουμ (kouros17). Όταν το γράφω στο πεδίο του ονόματος μου λέει ότι "το όνομα ανήκει σε κάποιον εγγεγραμμένο χρήστη" και δεν μου επιτρέπει τη δημοσίευση. Μπορώ μόνο να δημοσιεύσω ως ανώνυμος. Υπάρχει κάποια λύση;
kouros17,
- Πας εδώ (για να βάλεις σχόλιο στο blog, ως εγγεγραμμένος χρήστης, πρέπει πρώτα να συνδεθείς· και για να συνδεθείς, πας εδώ):
https://old.osarena.net/user
- Βάζεις [ως username / όνομα χρήστη το: «kouros17» (έτσι είσαι εγγεγραμμένος και στο blog) και]
τον κωδικό σου. Αυτό ήταν, συνδέθηκες :).
- Αν δεν θυμάσαι τον κωδικό σου, επέλεξε «ανάκτηση κωδικού».
ΥΓ: Για οποιαδήποτε απορία, ρώτα.
Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
Εγώ έχω την εξής απορία, που ανησυχούσα μερικές μέρες να τη δημοσιεύσω μήπως χρησιμοποιηθεί κακόβουλα από κάποιον. Υπάρχει έλεγχος όταν γίνεται post στο blog ότι το post, το nickname και το e-mail address της εγγραφής στo forum αντιστοιχούν, ή μόνο του κειμένου (όταν γίνεται αναμονή για έγκριση) . Μήπως κάποιος κάφρος κάνει post στο blog και κάνει φασαρία χρησιμοποιώντας το δικό μας nickname χωρίς να είναι loged in στο forum ας πούμε. Ελπίζω να έδωσα να καταλάβετε τι εννοώ.
Hellena και Μαρία ευχαριστώ πολύ!
Όλα εντάξει. :barmy
Pragma_linux, post: 22665, member: 1793 είπε κι ελάλησε:Εγώ έχω την εξής απορία, που ανησυχούσα μερικές μέρες να τη δημοσιεύσω μήπως χρησιμοποιηθεί κακόβουλα από κάποιον. Υπάρχει έλεγχος όταν γίνεται post στο blog ότι το post, το nickname και το e-mail address της εγγραφής στo forum αντιστοιχούν, ή μόνο του κειμένου (όταν γίνεται αναμονή για έγκριση) . Μήπως κάποιος κάφρος κάνει post στο blog και κάνει φασαρία χρησιμοποιώντας το δικό μας nickname χωρίς να είναι loged in στο forum ας πούμε. Ελπίζω να έδωσα να καταλάβετε τι εννοώ.
Pragma_linux, δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.
Pragma_linux, post: 22696, member: 1793 είπε κι ελάλησε:Eυχαριστώ Μαρία ! :)
Να 'σαι καλά Pragma_linux.
:wavex
Διανομή: debian 8 liquorix (μην αγγιζετε τα αρχαιολογικα εκθεματα)
η βασικη σελιδα την εχει ακουσει παλι. αυτη τη στιγμη εγω δεν μπορω να μπω καν. βγαζει οτι «συνδεεται» αλλα δεν κανει τιποτα. μπορει να εχει να κανει και αυτο. επειδη ψοφαει αρκετα συχνα, να μην μπορει να αποσταλει το μειλ επαναφορας.
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...