Ίντερνετ ο λυτρωτής της ανθρωπότητας
#1
Το ίντερνετ και αυτό ξεκίνησε ως στρατιωτική τεχνολογία ανταλλαγής μυστικών πληροφοριών, ίσως κάποιοι να θεώρησαν ότι είναι και ένα καλό μέσο ώστε να ελεγχθούν παγκοσμίως οι μάζες, άλλοι ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία να βγάλουν περισσότερα κέρδη. Το ίντερνετ έχει μια ιδιότητα την αμεσότητα και ταχύτητα της πληροφορίας, είναι τέτοια η ιδιότητά του που σήμερα δεν προλαβαίνει κανένας να μαζέψει τις τόσες πληροφορίες που διακινούνται παγκοσμίως, με εξαίρεση ίσως κάποιους υπερυπολογιστές Linux.
Ο έλεγχος της αξιοπιστίας μιας πληροφορίας είναι πλέον δευτερεύον στους ανθρώπους αρκεί να είναι πληροφορία. Οι άνθρωποι τις απορροφούν σε ένα βαθμό, αλλά την τελική επεξεργασία ο ανθρώπινος εγκέφαλος την κάνει διαφορετικά στον κάθε άνθρωπο. Στην αρχή έρχεται η σύγχυση μην γνωρίζοντας τι είναι σωστό και τι είναι λάθος σε μια πληροφορία, όμως η καθημερινή ζωή και οι εμπειρίες δημιουργούν τα φίλτρα με τα οποία οι άνθρωποι αρχίζουν πιο ξεκάθαρα να αντιλαμβάνονται το νόημα των πληροφοριών. Ο εγκέφαλος του ανθρώπου είναι ένα υπέροχο εργαλείο μπορεί να χειραγωγηθεί από άλλους ανθρώπους που έχουν γνώσεις στο πως λειτουργεί, αλλά η προσαρμοστικότητά του είναι τέτοια, που τα τρικ που εφαρμόστηκαν προηγούμενα και λειτούργησαν κάποια στιγμή ξεπερνιούνται. Έτσι ο ταχυδακτυλουργός κάποια στιγμή θα ξεμείνει από κόλπα και όπως είναι φυσικό θα αλλάξει επάγγελμα για να επιβιώσει. Τότε θα έρθει η στιγμή της αλήθειας όπου τα τρικ τελειώσανε, όπου άνθρωποι και οι κοινωνίες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την Αλήθεια, που δεν είναι τίποτα άλλο από την πραγματικότητα.
Η πραγματικότητα δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή είναι αυτή που δημιουργήσαμε και επαληθεύει το ρητό ότι σπείρεις θερίζεις. Έρχεται έτσι η στιγμή που συνειδητοποιεί το κάθε άτομο μετά από τόσες πληροφορίες που άντλησε από το ίντερνετ να αναρωτιέται εάν αυτά που έμαθε ως αξίες και πιστεύω κατά την διάρκεια της ζωής του αντιστοιχούν στις πληροφορίες που αποκόμισε.
Είναι γεγονός ότι μερικές φορές η αλήθεια σοκάρει, ειδικά όταν σπάει τα ταμπού δεκαετιών και αιώνων όμως τελικά λυτρώνει και σε αυτό τον ρόλο βοήθησε το ίντερνετ.
  Απάντηση
#2
Ακριβως. Βεβαια ο πρωτος λυτρωτης της ανθρωποτητας που μας εβγαλε απο το σκοταδι του σιωνιστικου μεσαιωνα ηταν η μηχανικη εκτυπωση του Γουτεμβεργιου.
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)