Εξωγήινοι, κυβερνήσεις που θέλουν το έλεγχο του νου σας; Το MindGuard ε
#21
[Εικόνα: darth_vader.png]

Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται
Θεωρίες συνωμοσίας που αποδείχθηκαν αληθινές
(καμιά από τις περιπτώσεις που αναφέρονται δεν είχε προβλεφτεί από θεωρίες συνομωσίας)
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν μαγειρεύετε σε αλουμινόχαρτο, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αμέσως!
(είπαμε, το αλουμινόχαρτο να χρησιμοποιείται μόνο στην πιλοποιία)
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#22
Έλεος. Δίνεις links από το osarena στο Μακελειό;
Σβηστήκανε και οποίος ξαναβάλει προς τέτοιες σελίδες την έκανε.
Αναφέρεται και στους όρους χρήσης.
My name is El Administrador, and I am your God.
  Απάντηση
#23
χωρίς τα links πως να αντεπιτεθεί η ρημάδα η αυτοκρατορία; Το σβήνω όλο.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#24
Παράθεση:[INDENT]Σας ψεκάζουν; Σαν παρακολουθούν εξωγήινοι; Σας παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες και παράξενα τμήματα πολυεθνικών; Ήρθε η ώρα να αντισταθείτε για να μπορέσετε στο μέλλον να έχετε δικαίωμα στο αγνό ιχώρ της ανθρωπότητας. [Εικόνα: nucLEhJFtd8Soe+k5MQfe2S3XRUFVu7v3TbwAN4o...VORK5CYII=]

Είναι γεγονός, το διαβάζουμε στο διαδίκτυο, στην Ελεύθερη Ώρα, Στόχο και Μακελειό πως οι Σκοτεινές Δυνάμεις συνωμοτούν εδώ και δεκαετίες εναντίον μας και μας πσσσεκάζουν για να να μας κάνουν χαζούς και πειθήνια όργανά τους.

Εκτός αυτού, είναι επίσης γεγονός πως η Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει βάλει στα σπίτια μας συσκευές παρακολούθησης (μην πάρετε ποτέ ρομπότ και ειδικά το Aibo της Sony, είναι τέτοια βέβηλα δημιουργήματα), προκειμένου να μας έχει υπνωτισμένους. [Εικόνα: 0HXE+nOJjpotgxDAAAAAElFTkSuQmCC]

[INDENT]Όταν δημοσιεύονται θέματα σαν και αυτό με τέτοιου είδους τοποθετήσεις σημαίνει ότι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που έχει παραμείνει προσκολλημένο στο παρελθόν και στις ιδεοληψίες, κλονίζονται οι βάσεις της. Εάν υπάρχουν και χαρακτηρισμοί τότε αποδεικνύει και το Ο μεγαλύτερος σύμμαχος της βλακείας είναι η άγνοια”.
  Απάντηση
#25
asinoro, post: 22760, member: 1760 είπε κι ελάλησε:Όταν δημοσιεύονται θέματα σαν και αυτό με τέτοιου είδους τοποθετήσεις σημαίνει ότι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας που έχει παραμείνει προσκολλημένο στο παρελθόν και στις ιδεοληψίες, κλονίζονται οι βάσεις της. Εάν υπάρχουν και χαρακτηρισμοί τότε αποδεικνύει και το Ο μεγαλύτερος σύμμαχος της βλακείας είναι η άγνοια”.
Αυτό γλυκούλι μου - σχεδόν - συμβαίνει.
Και η βλακεία είναι ανίκητη. Άρα να και το γιατί το βάλαμε. :)

Ξέρεις κάποιο άλλο τέτοιο λογισμικό; Γράψε το για να ενημερώσεις τον κόσμο για την προστασία του από τα εξωγήινα κύματα.
Και όπως έχεις το ελεύθερο να κρίνεις, το έχουν και οι υπόλοιποι. Στο διαδίκτυο άλλωστε από τα γραφόμενά μας κρινόμαστε κυρίως.

Απλό δεν είναι; :)
  Απάντηση
#26
Παράθεση:
Hellena, post: 22771, member: 58 είπε κι ελάλησε:Αυτό γλυκούλι μου - σχεδόν - συμβαίνει.
Και η βλακεία είναι ανίκητη. Άρα να και το γιατί το βάλαμε. :)

Ξέρεις κάποιο άλλο τέτοιο λογισμικό; Γράψε το για να ενημερώσεις τον κόσμο για την προστασία του από τα εξωγήινα κύματα.
Και όπως έχεις το ελεύθερο να κρίνεις, το έχουν και οι υπόλοιποι. Στο διαδίκτυο άλλωστε από τα γραφόμενά μας κρινόμαστε κυρίως.

Απλό δεν είναι; :)
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
[INDENT]Last year, the now-fired Defense Minister Anatoly Serdyukov said his ministry was working on futuristic weaponry.
The development of weaponry based on new physics principles; direct-energy weapons, geophysical weapons, wave-energy weapons, genetic weapons, psychotronic weapons, etc., is part of the state arms procurement program for 2011-2020,”Serdyukov said at a meeting with the then Prime Minister Vladimir Putin, cited RIA Novosti.
That followed a series of Putin’s presidential campaign articles, one of which focused on national security guarantees. Speaking about new challenges that Russia may face, and which armed forces should be ready to respond to, he wrote: “Space-based systems and IT tools, especially in cyberspace, will play a great, if not decisive role in armed conflicts. In a more remote future, weapon systems that use different physical principles will be created (beam, geophysical, wave, genetic, psychophysical and other types of weapons). All this will provide fundamentally new instruments for achieving political and strategic goals in addition to nuclear weapons.”

Πέρυσι, ο πλέον καυστικός υπουργός Άμυνας Ανατόλι Σερντιούκοφ δήλωσε ότι το υπουργείο του, εργαζόταν σε φουτουριστικά όπλα.
Η ανάπτυξη των οπλικών συστημάτων με βάση τις νέες αρχές της φυσικής: άμεσης ενέργειας όπλα, γεωφυσικά όπλα, κυματικής ενέργειας όπλα, γενετικά όπλα, Psychotronic-ψυχοτρονικά όπλα, κλπ, είναι μέρος του προγράμματος προμηθειών κατάσταση όπλων για την περίοδο 2011-2020, 'ο Σερντιούκοφ δήλωσε σε μια συνάντηση με τον τότε πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν, που αναφέρθηκε στο RIA Novosti.
Αυτό ακολούθησε μια σειρά προεδρικών άρθρων της εκστρατείας Πούτιν, ένα από τα οποία επικεντρώνεται στις εθνικές εγγυήσεις για την ασφάλεια. Μιλώντας για τις νέες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει η Ρωσία, και στις οποίες οι ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να είναι έτοιμες να ανταποκριθούν, έγραψε(ο Πούτιν): 'Τα διαστημικά βασισμένα συστήματα και εργαλεία πληροφορικής, ιδίως στον κυβερνοχώρο, θα παίξουν ένα μεγάλο, αν όχι αποφασιστικό ρόλο στις ένοπλες συγκρούσεις. Σε ένα πιο μακρινό μέλλον, τα οπλικά συστήματα που θα δημιουργηθούν θα χρησιμοποιούν διαφορετικές φυσικές αρχές (ακτινοβολίας, γεωφυσικής, κυματικής, γενετικής, ψυχοσωματικά και άλλα είδη όπλων). Όλα αυτά θα παρέχουν ριζικά νέα μέσα για την επίτευξη πολιτικών και στρατηγικών στόχων, εκτός από τα πυρηνικά όπλα.”

Πηγή:https://www.rt.com/news/psychotronic-arm...eapon-379/

Και για να καταλάβετε την αξιοπιστία των εγγραφόμενων να σας ενημερώσω ότι το Russia Today είναι το τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσικής κυβέρνησης.
https://en.wikipedia.org/wiki/RT_(TV_network)
  Απάντηση
#27
asinoro, post: 22774, member: 1760 είπε κι ελάλησε:Και για να καταλάβετε την αξιοπιστία των εγγραφόμενων να σας ενημερώσω ότι το Russia Today είναι το τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσικής κυβέρνησης.
https://en.wikipedia.org/wiki/RT_(TV_network)
[IMG]ha.png[/IMG]
  Απάντηση
#28
Εχει γνωση ο Πουτιν για τα ψυχοτρονικα οπλα των εβραιων και των αμερικανων. Στον Πουτιν πουτινιες?
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Tελικά θέλουν να γίνουν LINUX?????? magicdespellll 0 766 30.09.2014 23:32
Τελευταία Ανάρτηση: magicdespellll
  [Θέλουν να πουλήσουν το νερό;] Stop water privatisation in the EU [ντοκιμαντέρ] 0 476 Λιγότερο από 1 λεπτό πριν
Τελευταία Ανάρτηση:

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)