Περιορισμός δημοσιεύσεων στο Forum
#41
Περί του SEO (Search Engine Optimization):
Είναι η αξιολόγηση του ιστοχώρου σου από τις μηχανές αναζήτησης.
Με λίγα λόγια, μετρούν πόσες φορές επαναλαμβάνονται οι λέξεις-κλειδιά, αν υπάρχουν μέσα σε tags τίτλου, link, αν σε linkάρουν άλλα sites, αν περιλαμβάνονται σε πρωτογενή άρθρα ή είναι αναδημοσιεύσεις κλπ.
Μέχρι τώρα ο αλγόριθμος ήταν γνωστός. Αν για παράδειγμα επαναλάμβανες πολλές φορές μια λέξη-κλειδί, η google σου μείωνε τη βαθμολογία SEO. Τώρα άλλαξαν αυτές οι ποσοστώσεις και θέλει τη σχετική μελέτη.

Η απόφαση του osarena σημαίνει με απλά λόγια ότι θέλει να αποσπά μεγάλη βαθμολογία SEO για τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με την ορολογία linux, android και γενικότερα τεχνικούς όρους.
Το να ανεβάζει κανείς άρθρα με οικονομικούς, πνευματιστικούς ή πολιτικούς όρους χωρίς ορολογία linux, ουσιαστικά μειώνει την ποσόστωση των λέξεων ορολογίας linux στα κείμενα του site.
Ισως να τσιμπήσει τίποτα τρελαμένους που ψάχουν "linux μασωνία" αλλά η μεγάλη πλειοψηφία που ψάχνει λέξεις-κλειδιά "linux games" ή "linux torrents" θα δει το site χαμηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#42
Το ότι φτάσαμε εδώ ώστε να αναγκαστεί ο administratoras να κάνει αυτήν την τοποθέτηση, γνωρίζω ότι ευθύνομαι σε κάποιον βαθμό, όπως δεν υπήρχε άλλη επιλογή στο να επιστήσω την προσοχή να σταματήσει το άτομο πριν βλάψει το osarena, βάζοντας του κληρικού και του ηγέτη την περικεφαλαία μαζί με τα σχόλια. Ευτυχώς του κληρικού του άλλαξε το πρόσωπο και έβαλε του μπιν λάντεν είναι που με έχει αποκλείσει και δεν διαβάζει τα μηνύματά μου. Πολύ φοβικό άτομο.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Δοκιμαστική αλλαγή skin στο forum El Administrador 62 12.418 16.10.2016 19:30
Τελευταία Ανάρτηση: Soulrain
  Νέο sub-forum για Firefox (Νέα, Απορίες, Συζητήσεις) Ammer 5 1.107 30.05.2014 21:13
Τελευταία Ανάρτηση: Ammer
  Δημιουργία νέων κατηγοριών στο Forum El Administrador 2 980 19.08.2013 19:21
Τελευταία Ανάρτηση: eliaskas

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)