Είμαι βλήμα και αναρτώ στον τοίχο μου απαγορευτικά προς το Facebook
#1
[IMG]fbhoax1.jpg[/IMG]

Το Facebook, πρέπει να ομολογήσουμε πως έκανε και ένα καλό, αφού κατάφερε να δείξει πως η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχει σύνορα και πως το μέγεθός της είναι τρομακτικό.

Για ανάθεμα και αν ξέρω ποια φορά, άρχισε να κάνει την εμφάνισή του ένα μήνυμα που το αναρτούν οι απανταχού ηλίθιοι/ες, το οποίο «εκφοβίζει» το Facebook για τα προσωπικά τους δεδομένα.
Λίγο πολύ, είναι παρόμοιο με τα άλλα αντίστοιχα που έχουν κυκλοφορήσει τα προηγούμενα χρόνια (2012, 2013, 2014, 2015):
Παράθεση:Δεν δίνω στο Facebook ή σε οποιαδήποτε οντότητα που συνδέεται με το Facebook την άδεια να χρησιμοποιούν εικόνες, πληροφορίες, μηνύματα ή θέσεις μου, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, προειδοποιώ το Facebook πως απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον μου σε αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Ό,τι εμπεριέχεται σε αυτό το προφίλ είναι ιδιωτικό. Η παραβίαση της ιδιωτικής σφαίρας τιμωρείται από το νόμο (UCC 1-308- 1 1 308-103 και το Καταστατικό της Ρώμης). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα. Όλα τα μέλη πρέπει να τοποθετήσετε ένα σημείωμα σαν αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό που διαβάζετε εδώ. Εάν δεν το κάνετε τουλάχιστον μία φορά θα είναι λάθος καθώς θα επιτρέψετε τη χρήση των φωτογραφιών σας όπως και τις πληροφορίες που υπάρχουν στο προφίλ σας.
ενώ υπάρχει και άλλη μια google-translate style. εκδοχή:
Παράθεση:Προθεσμία αύριο!!! Όλα όσα έχεις δημοσιευσει γίνονται δημόσια από αύριο. Ακόμα και τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί ή οι φωτογραφίες που δεν επιτρέπονται. Δεν κοστίζει τίποτα για μια απλή αντιγραφή και επικόλληση, καλύτερα ασφαλής παρά λυπημένος. Το κανάλι 13 μίλησε για την αλλαγή στην πολιτική απορρήτου του Facebook. Δεν δίνω στο facebook ή σε οποιαδήποτε πρόσωπα που συνδέονται με το facebook να έχουν την άδεια να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες μου, πληροφορίες, μηνύματα ή δημοσιεύσεις, τόσο στο παρελθόν όσο και το μέλλον. Με τη δήλωση αυτή, δίνω ειδοποίηση στο Facebook οτι απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύψει, αντιγράψει, διανείμει ή μπει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εναντίον μου με βάση αυτό το προφίλ ή / και το περιεχόμενό του. Το περιεχόμενο αυτού του προφίλ είναι ιδιωτικό με εμπιστευτικές πληροφορίες. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τιμωρείται από το νόμο (ucc 1-308-1 1 308-103 και το καταστατικό της Ρώμης). Σημείωση: το facebook είναι πλέον μια δημόσια οντότητα.πρέπει να ποστάρεις ένα σημείωμα όπως αυτό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτήν την έκδοση. Αν δεν δημοσιεύτει μια δήλωση, τουλάχιστον μία φορά, θα είναι από άποψη τακτικής που επιτρέπει τη χρήση στις φωτογραφίες σου, καθώς και οι πληροφορίες που περιέχονται στα προφίλ ενημερώσης κατάστασης. Δεν συμμερίζονται. Καντε αντιγραφή και επικόλληση για να είστε στην ασφαλή μεριά
και φυσικά και η αγγλόφωνη εκδοχή του, ενώ έχει κυκλοφορήσει σχεδόν και σε κάθε άλλη γλώσσα του πλανήτη:
Παράθεση:Everything you've ever posted becomes public from tomorrow. Even messages that have been deleted or the photos not allowed. It costs nothing for a simple copy and paste, better safe than sorry. Channel 13 News talked about the change in Facebook's privacy policy.
I do not give Facebook or any entities associated with Facebook permission to use my pictures, information, messages or posts, both past and future. With this statement, I give notice to Facebook it is strictly forbidden to disclose, copy, distribute, or take any other action against me based on this profile and/or its contents. The content of this profile is private and confidential information. The violation of privacy can be punished by law (UCC 1-308- 1 1 308-103 and the Rome Statute). NOTE: Facebook is now a public entity. All members must post a note like this. If you prefer, you can copy and paste this version. If you do not publish a statement at least once it will be tactically allowing the use of your photos, as well as the information contained in the profile status updates.
Το θέμα όμως, είναι το έξης:

1. Κατά την στιγμή που δημιουργήσατε λογαριασμό στο Facebook, αποδεχθήκατε και τους όρους χρήσης, καθώς και την πολιτική απορρήτου του (είχε τα σχετικά links όταν φτιάχνατε τον λογαριασμό σας, ας τα ανοίγατε).
Αυτά είναι εδώ:
https://www.facebook.com/about/privacy/update

2. Η εταιρεία (Facebook), βλέποντας πως η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν έχει όρια, έβγαλε και μια σχετική δημοσίευση γι' αυτό (θα την βρείτε εδώ: https://www.facebook.com/FacebookIndia/p...=3&theater ):

[IMG]fbhoax.png[/IMG]

Επιπλέον, αυτό που θα καταφέρετε, θα είναι να προσφέρετε άφθονο γέλιο σε πολλούς/ες και ίσως να δείτε και την φάτσα σας σαν meme σε κάποιο screenshot με την @@ιά που ανεβάσατε σαν status, πιθανότητες που αυξάνονται κατακόρυφα, αν έχετε προϊστορία σε τέτοια status.

Προφανώς, πέσατε θύματα μιας φάρσας με σκοπό να γελοιοποιήσει ανθρώπους σαν κι' εσάς.
Και να είστε σίγουροι/ες, πως το Facebook είναι τόσο καλά οργανωμένο που μπορείτε με πολύ πιο σοβαρούς τρόπους να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του, απ' το να κάνετε ένα απλό paste στο προφίλ σας ενός κειμένου που επικαλείται μια συνθήκη που αφορά γενοκτονίες, εγκλήματα πολέμου και την μέριμνα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου!!!

Εάν ακόμα έχετε απορίες, κάντε ένα google search για το «Καταστατικό της Ρώμης» (στο οποίο αναφέρεται το κείμενο του «απορρήτου») και θα διαπιστώσετε ότι έγινε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στην Χάγη, και δεν έχει τίποτα να κάνει με την προστασία της ιδιωτικής ζωής ή το Facebook.
ΔΕΝ υπάρχει πουθενά νόμος ucc 1-308-1 1 308-103 και ούτε ότι άλλο αναφέρεται.

Κοινώς, όπως διάβασα κάπου αλλού:
Παράθεση:Το κείμενο που ανεβάζετε περί προστασίας προσωπικών δεδομένων στο facebook σας προστατεύει όσο το ξεμάτιασμα από τον έμπολα.

Αν δεν έχετε την στοιχειώδη αντίληψη να καταλάβετε πως με ένα status δεν αλλάζει τίποτα, να μην έχετε και παράπονο αν γινόσαστε περίγελος. Αν μη τι άλλο, μην γεμίζετε τους τοίχους των άλλων με ψηφιακά σκουπίδια.
  Απάντηση
#2
Μνημόνια μέχρι να γίνει χιονοδρομικό και πίστα πατινάζ στη κόλαση.
Η ζωή μας είναι άσκοπα λαχανητά σε κανονισμένες απεργίες ρουφιάνους και περιπολικά.
  Απάντηση
#3
:good:osr1psek
  Απάντηση
#4
No mercy to human stupidity... :pirat
  Απάντηση
#5
Δάκρυα:

[IMG]fbhoaxstatus1.jpg[/IMG]

[IMG]fbhoaxstatus11.png[/IMG]
Καλά, τα λεφτά το καταλαβαίνω. Την αγάπη ρε σεις, πως την πήραν;
  Απάντηση
#6
AndreasV, post: 23213, member: 1599 είπε κι ελάλησε:No mercy to human stupidity... :pirat


Ώπα ρε! Κρατήσου.
  Απάντηση
#7
oh my god... it is too many in my list !!!!!! :doubledown
  Απάντηση
#8
Επειδής του φεισμπούκ εχ' επιλέξ, να εμπλέξ του λογιζμικό πθα επιτρέψ' ντ κλοπή απ΄'τα παγανά των θκωμ πληροφοριώνμ, εχου να σ'πω δυό κβέντες: σαν απάντης' στουφεισμπούκ και όπους λεν τ'άρθα :L.111,112 κι 113 τ΄κώδικα πνιβματικής ιδιοκτησίας, σδηλώνου να κτας το σπιτάκις, κι άσιμι ιμένα. Για να τα παρς, οτ' έχου αναρτής, να μ'πεις να σ'βάλου τζίφρα.
Ισί καμάρ π'το διάβαες να πας να σι διαβάς κι κανάς παππούλς πριότερα. Μιτά κόλλα του στουν τοίχο'ς . Ετ'ς θα να'σι καλμένους απ'τα κνούπια το καλοκαίρ'.
Μι τουτ' ιδω τν'ανάρτηση, σας χουγιάζω ολνού σας παλιοτόμαρα. Να μας φλάει η Παναϊα, μην αποκαλύψ' του φεισμπούκ τίνος ίμι.
Αμα σ'κοτάει, βγάλι στ'φόρα τ'φάτσάμ κι τσάναρτήεις που' καμα ιδώγιας με τα παλκάριαμ. Θα σι πιριλάβου να ξερς. Θα σι βρω που θα μ'παει. Μην σκιαχτώ νάρθου ζντ'καλιφόρνια και δεν μπουν τινοσίσι; Υπογράψαμαν συμφωνητκό στου χωριόμ ( ΚΑΤΣΚΑΛΑ 1 1-308 -308 1ως του εκατόν τρίο. Του φέισμπουκ το'χ χάς μπιτ. Είμαστι συ πόλεμο ταγάρια. Α σφίξου μια στου κεφάλ, ασ'που ιγώ σιτιαμένου πθα μ κλέιψ οτ έχου.
Ουφ, μ'έσκαϊς

:priest
  Απάντηση
#9
Keravnos2, post: 23225, member: 1823 είπε κι ελάλησε:Επειδής του φεισμπούκ εχ' επιλέξ, να εμπλέξ του λογιζμικό πθα επιτρέψ' ντ κλοπή απ΄'τα παγανά των θκωμ πληροφοριώνμ, εχου να σ'πω δυό κβέντες: σαν απάντης' στουφεισμπούκ και όπους λεν τ'άρθα :L.111,112 κι 113 τ΄κώδικα πνιβματικής ιδιοκτησίας, σδηλώνου να κτας το σπιτάκις, κι άσιμι ιμένα. Για να τα παρς, οτ' έχου αναρτής, να μ'πεις να σ'βάλου τζίφρα.
Ισί καμάρ π'το διάβαες να πας να σι διαβάς κι κανάς παππούλς πριότερα. Μιτά κόλλα του στουν τοίχο'ς . Ετ'ς θα να'σι καλμένους απ'τα κνούπια το καλοκαίρ'.
Μι τουτ' ιδω τν'ανάρτηση, σας χουγιάζω ολνού σας παλιοτόμαρα. Να μας φλάει η Παναϊα, μην αποκαλύψ' του φεισμπούκ τίνος ίμι.
Αμα σ'κοτάει, βγάλι στ'φόρα τ'φάτσάμ κι τσάναρτήεις που' καμα ιδώγιας με τα παλκάριαμ. Θα σι πιριλάβου να ξερς. Θα σι βρω που θα μ'παει. Μην σκιαχτώ νάρθου ζντ'καλιφόρνια και δεν μπουν τινοσίσι; Υπογράψαμαν συμφωνητκό στου χωριόμ ( ΚΑΤΣΚΑΛΑ 1 1-308 -308 1ως του εκατόν τρίο. Του φέισμπουκ το'χ χάς μπιτ. Είμαστι συ πόλεμο ταγάρια. Α σφίξου μια στου κεφάλ, ασ'που ιγώ σιτιαμένου πθα μ κλέιψ οτ έχου.
Ουφ, μ'έσκαϊς
:haha:lolx
Κλαίω...
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση
#10
Παράθεση:Ετσά και κάμει καμιά κουζουλάδα το fb και μολάρει τσι πόζες μου και τσους λογισμούς μου, δηλώνω ανυπευθύνως ότι θα τους γλακώ μέχρι να τους κουτουπώσω από τον καφά και να τους ξεγιβεντίσω σ” όλο το κόσμο, από τη Ζάκρο μέχρι τη Γαύδο!
Γροικάς εκειά να θέλει ο παράωρος να φκαιραίνει τα προσωπικά μας δεδομένα για να καζαντίσει;
Οϊ… φίλε μου…!!!
Ανε θές ταραχτά, θα τον έχεις ετσά δίμουρος που σαι! Από τι μιά μας ρωτείς «ίντα νιώθεις επαέ πέρα;» κι από την άλλη μας μανίζεις με τσι κλεψιές σου!
Λοιπόν Ζούκεμπεργκ… με ξανοίγεις που σε ξανοίγω;
Μαζέψου και λογιάσου την μαντινάδα που σου τρατέρνω : «Χίλια μαχαίρια και σπαθιά, χάμε στη γη στρωμένα, τσαλαπατώ τα και παιρνώ και έρχομαι σε σένα»
Ξά σου Μάρκο, ξα σου!!!

Θεούληδες :resp και οι Κρητικοί.
 Σοβαρότητα (λέμε τώρα…), διαφάνεια (ΤΩΡΑ!) και Ελεύθερη πρόσβαση σε όλα.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Δεν θα με βρεις στο Facebook - You won't find me on Facebook Ammer 1 1.341 08.06.2013 19:14
Τελευταία Ανάρτηση: Nikos

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)