Πώς τα πάει η σύνδεσή σου? Τι γίνεται στη περιοχή σου?
#21
Εγώ μπαίνω στο ρουτεράκι μου, είναι ενσύρματο, δεν χρησιμοποιώ ασύρματα. Το Zyxel ISDN Ρ-600 είναι ένα μικρό κουτάκι. Λοιπόν μπαίνοντας μέσα βλέπω κατά μέσον όρο 8 Mbps, σε μια σύνδεση που ονομαστικά είναι 24 Mbps. Είναι ΟΤΕ, και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Double Play, περίπου 80 Ε ανά δίμηνο πληρώνω. Το πακέτο έχει δωρεάν τηλέφωνα σε αστικά και υπεραστικά Ελλάδας, και ένα όριο σε κινητά. Παραπάνω ταχύτητα δεν χρειάζομαι. Θα το κρατήσω λόγω της καλύτερης (;) τεχνικής υποστήριξης, λέω, διότι από φίλους μου με άλλους παροχείς έχω ακούσει άσχημα πράγματα, και τα έχω δει και ο ίδιος (helpdesk που δεν απαντάνε, και όχι πληροφόρηση). Η σελίδα της OTEnet παλιά έδινε πολύ καλές πληροφορίες, δυστυχώς καταργήθηκε, και η νέα σελίδα είναι μια απογοήτευση.
  Απάντηση
#22
το ιδιο απο τον πΟΤΕ εχω και εγω. 24 και πιανει ανετα 17-19 (πραγματικη ταχυτητα μετρημενη σε κατεβασμα απο ftp με native network tools του λινουκς). ουτε εγω την αξιοποιω πληρως, αλλα καμια φορα (οπως προχθες που ειχαμε μαζευτει 7 ατομα με λαπτοπ και κινητα) αποδεικνυεται χρησιμη. και το ασυρματο δεν ειναι απαραιτητα κακο. εχω εγω ασυρματο και ανοιχτο κιολας (εχω λαπτοπ μπαζονετμπουκι και κινητο). το χρησιμοποιουν απο τη γειτονια που και που. δεν εχω καποιο προβλημα σε αυτο, μιας που και παλι δεν φτανει στη μεγιστη ταχυτητα του, ουτε και με εμποδιζει σε κατι αφου η χρηση του ειναι περιστασιακη, ουτε μπαινει κανεις σε περιεργες αηδιες.
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση
#23
[attachment=193]

καποτε με forthnet!
  Απάντηση
#24
cyta αυτη την στιγμη κεντρο Λαρισα....
Συγχρονισμο εχω φτασει μεχρι 30 mbps...
γραμμη vdsl 35
και κατεβαζω με 2 μεχρι 3 mb/s (3 συνηθως βραδυ...)
[Εικόνα: 9uq0lf.jpg]
Love Open source...Love ArchLinux...
[Εικόνα: archlinux-user.png]
  Απάντηση
#25
Forthnet
[Εικόνα: image.png]
  Απάντηση
#26
Εδώ και μια εβδομάδα έχω την χαρά να απολαμβάνω ένα καινούργιο φρούτο. Σύνδεση με οπτική ίνα μέχρι το router μέσα στο δωμάτιο.
Η ταχύτητα είναι ακριβώς αυτή που υπόσχεται.

Fiber Programs

30 Mbps Download
10 Mbps Upload
*Το τέλος εγκατάστασης των 40€ περιλαμβάνει παροχή router 1Gb-port. Επιλογή Τηλεφωνίας, Wifi & TV προσφέρονται με επιπλέον εφάπαξ κόστος.
*Οι χρεώσεις του Τιμοκαταλόγου συμπεριλαμβάνουν το Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας του άρθρου 55 του Ν.4389/2016, το οποίο υπολογίζεται ως ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) επί των τιμών προ του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας. Ο ΦΠΑ 24% συμπεριλαμβάνεται.
[Εικόνα: logo-footer.png]
Διάρκεια Πάγιου
  • Χωρίς δέσμευση συμβολαίου!
€26,25/μήνα

[Εικόνα: logo.png]

 Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία.
  Απάντηση


Ίσως Σχετικά Νήματα...
Νήμα Άτομο Απαντήσεις Βλεφαριάσματα Τελευταία Ανάρτηση
  Σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας [Λύθηκε] redpower1989 5 1.515 18.04.2012 19:58
Τελευταία Ανάρτηση: Επισκέπτης

Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)