Το έκανα. Έβαλα την έκδοση 8.1 Ν που παρέχει η ίδια η εταιρία μαζί με το δικό του serial key. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ. Στα 7 μπήκε απροβλημάτιστα. Επίσης, πήγα και έβαλα ξανά το secure bios μπας και φταίει αυτό που δεν μπαίνει το κάθε κλειδί και το λειτουργικό ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ. Ποιο!!! το λειτουργικό που εισήγαγε το secure bios στους υπολογιστές και ετοιμάζουν την δεύτερη του έκδοση τώρα...
Επιπλέον σκέφτηκα για κρακ και βρήκα το εξής:
https://thepiratebay.org/torrent/1557272...[SadeemPC] Στα σχόλια, ο άνθρωπος έγραφε ότι του δούλεψε το KMSAuto Net 2015 1.4.6 Portable όπως και έγινε με εμένα αλλά δεν είναι μόνιμο αλλά προσωρινό για 45 ημέρες. Παρόλο που το δοκίμασα με το toolwiz time freeze, ανησυχώ αν έχει υιό ή όχι αν το τρέξω κανονικά (απομόνωσα το εκτελέσιμο αρχείο μόνο του για να ξεφορτωθώ την σαβούρα) λόγω του virus total που είχε σκανάρει το αρχείο και 16 από τις 50κάτι εταιρίες το βρήκαν ύποπτο (όχι οι μεγάλες αλλά οι μικρές).
Το θέμα είναι τι κάνω τώρα για να βγάλω άκρη? Το cd recovery από το λάπτοπ δεν ξέρω που είναι (και δεν είμαι σίγουρος αν υπήρξε κιόλας) για να το φορτώσω και μετά να πετάξω αυτά που δεν θέλω και όσο για το serial key κανένα δεν το δέχεται εκτός αν βάλω κρακ. Κανένας τεχνικός ξέρει τι να κάνει ή τσάμπα θα χάσω τον χρόνο μου και τα λεφτά μου?
Υ.Γ. Το σφάλμα που βγάζει είναι το 0xC4C003: Με δυο λόγια ότι έχει αποκλειστεί το συγκεκριμένο κλειδί.
Ακόμα δεν θυμάμαι αν υπήρχε λογαριασμός outlook ή όχι και για αυτόν τον λόγο δεν το δέχεται το κλειδί, Επίσης, πείτε μου αν υπάρχει τρόπος να αντιγράψω τα διαπιστευτήρια της ίδιας της εταιρίας με το που εφαρμόσω το κρακ και μετά πάω και το βάλω μόνος μου μπας και γλιτώσω τον κάθε πιθανόν υιό ή πίσω πόρτα...
Τελειώνοντας, για να έχουμε καλό ρώτημα, τη ακριβώς βλέπει η εταιρία με το που έχεις λογαριασμό στον υπολογιστή σου?