δεν θέλω να μπλέξω με πειρατικά προγράμματα και τέτοιες βλακείες κι αυτό επειδή μαθαίνω σε περιβάλλον msoffice και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.Μια φορά μόνο ασχολήθηκα με το playonlinux και μου εγκατέστησε τα πάντα εκτός το microsoft access (μισές δουλειές δλδ).Έμαθα ότι το openoffice είναι εντελώς ίδιο με αυτό του msoffice κι έχει ελληνικά και ψάχνω να το εγκαταστήσω στο Manjaro αλλά δεν έχει διαθέσιμα πακέτα στα επίσημα αποθετήρια του.Τι έγινε σταμάτησε η υποστήριξη του και δεν υπάρχει πλέον; πως το εγκαθιστούμε; φυσικά πέρασα από το archwiki αλλά οι εντολές που έχει εκεί δεν εκτελούνται στο τερματικό και μου βγάζουν αποτέλεσμα "δεν υπάρχει διαθέσιμο πακέτο για εγκατάσταση".Βοήθεια είναι πολύ σημαντικό για μένα καθώς μαθαίνω σε περιβάλλον msoffice
Manjaro xfce 64
Ναι υπάρχει λόγος που θέλω το openoffice, επειδή θέλω να βγάλω πιστοποίηση στο msoffice.Ίσως να χρειαστεί μεταγλώτιση αλλά είναι χάσιμο χρόνου και μπέρδεμα.Θέλω το openoffice για εξάσκηση στο Manjaro.Δεν θέλω ubuntuειδή.Δεν μου αρέσουν.Μου φαίνεται όμως ότι δεν θα αποφύγω πάλι το virtualbox που είναι λιγάκι αργό σε μένα.Κρίμα
Manjaro xfce 64
και πως θα το κάμω να αναβαθμίζεται; πρέπει να ενεργοποιήσω την αναβάθμιση πακέτων του aur από το pamac; έχω και άλλα χρήσιμα προγράμματα από το aur και θέλω να ενημερώνονται
Manjaro xfce 64
Επίσης θέλω να μου πεις πως προσθέτουμε την ελληνική γλώσσα και λεξικό επειδή δεν τα βρίσκω στο AUR
Manjaro xfce 64
το περίεργο είναι ότι πρέπει να το απεγκαταστήσω
Manjaro xfce 64
Πρέπει να το απεγκαταστήσεις, για να χτίσεις με τον τρόπο που σου περιγράφω ένα άλλο πακέτο (βασισμένο σε αυτό) με την ελληνική γλώσσα προεπιλεγμένη. Άλλαξα κάποια πράγματα στα PKGBUILD και .SRCINFO και ελπίζω να σου λειτουργήσει. Σε μένα πάντως λειτούργησε κανονικά.