εξομοιωτης και OOM killer
#11
DarkGoth, post: 26275, member: 1051 είπε κι ελάλησε:debianass, το 1ο λινκ που εχεις βαλει, που το εχει βαλει και ο asinoro:..
Δεν διαβάζω όλους τους χρήστες του osar1, δυστυχώς δεν έχω τόσο humor.
DarkGoth, post: 26275, member: 1051 είπε κι ελάλησε:το 2ο λινκ με το kernel.org το κοιταξα, αλλα δεν καταλαβα και πολλα. αυτες οι παραμετροι που αναφερει πρεπει να περαστουν σε καποιο αρχειο; πρεπει να τρεξουν σαν εντολες σε terminal; πρεπει να γινει recompile του πυρηνα και να δωθουν κατα το compile; και ποιες παραμετροι απο αυτες χρειαζονται για την περιπτωση μου; επισης ειδα πανω-πανω, που λεει οτι ειναι απελπιστικα παλιο documentation. θα ισχυουν πλεον αυτα που αναφερει;
Εκείνο που πιθανότατα σε ενδιαφέρει είναι οι παράγραφοι 5.2 και 5.5. Πράγματι είναι παλιό το κείμενο και το λέει από την αρχή, όμως αναφέρει ότι οι παράμετροι μνήμης είναι ενδεικτικές:
Παράθεση:5.5 usage_in_bytes
For efficiency, as other kernel components, memory cgroup uses some optimization to avoid unnecessary cacheline false sharing. usage_in_bytes is affected by the method and doesn't show 'exact' value of memory (and swap) usage, it's a fuzz value for efficient access. (Of course, when necessary, it's synchronized.) If you want to know more exact memory usage, you should use RSS+CACHE(+SWAP) value in memory.stat(see 5.2).
Υπάρχει και μια συζήτηση για το vbox εδώ: https://unix.stackexchange.com/questions...its-cgroup που αναφέρθηκε το document και βοήθησε το χρήστη που ρώτησε.
СМЕРТЬ НАСИПЬИКАМ ТРУДЯШИХСЯ
  Απάντηση
#12
debianass, post: 26276, member: 1803 είπε κι ελάλησε:
DarkGoth, post: 26275, member: 1051 είπε κι ελάλησε:debianass, το 1ο λινκ που εχεις βαλει, που το εχει βαλει και ο asinoro:...
Δεν διαβάζω όλους τους χρήστες του osar1, δυστυχώς δεν έχω τόσο humor.
ΛΟΛ!!!... αν και θα επρεπε να το περιμενω, παρολα'αυτα ημανε απροετοιμαστος :D:p
ονομαζομαι DarkGoth, και ειμαι «καλα»( ; )... το OsArena με θεραπευσε... (goth=!ok {equals} EMO)...  Emo
  Απάντηση


Πάμε στο Forum:


Πλάσματα σουλατσάρουν στο νήμα: 1 Επισκέπτης(ες)